Dodávka elektrické energie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka silové elektrické energie, s cílem zásobování Fakultní nemocnice Brno pro její odběrná místa v souladu s podmínkami stanovenými zákonem č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích, ve znění pozdějších předpisů, v kvalitě dle vyhlášky Energetického regulačního úřadu ...
Poptáváme odlučovač ropných látek, vč. montáže
Poptáváme dodávku a montáž odlučovače ropných látek EKO PLUS 50 KO NEl 1mg/l na zakázku v Brně. Nabídku prosím do 30.08.2011 Realizace: 05/2012
ÚP ČR - Brno-město - Výstavba objektu - Výběr dodavatele
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace stavby na akci „ÚP ČR - Brno-město - Výstavba objektu“ v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka elektrické energie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka elektrické energie do odběrných míst zadavatele.
Poptávám dodávku autoumývárny a čističky vody
Mám zájem o kompletní dodávku autoumývárny a čištičky vody na klíč, na celoroční provoz, prosím o rozměry, haly ,montovaných částí a ceny kompletní dodávky a dobu instalace. Děkuji.
VD Plumlov - odstranění sedimentů
Předmětem veřejné zakázky je odtěžení sedimentů VD Plumlov v rozsahu uvedeném v zadávací dokumentaci.
Přístavba MŠ Medlánky, ul. Hudcova 47
Realizace stavby dle projektu vč. zpracování realizační dokumentace, dokumentace skutečného provedení a geodetického zaměření.
Dům pro seniory - 2. etapa
Zadání nových stavebních prací spočívajících v realizaci 2. etapy stavby Dům pro seniory, na základě uplatnění opčního práva.
Dům pro seniory - 3. etapa
Realizace 3. etapy stavby podle PROJEKTU
V 000207 - Jehnice odbahnění rybníka „U mlýna“
Předmětem této veřejné zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek souvisejících s odbahněním rybníka „U mlýna“.
Stavební úpravy a nástavba bytového domu Francouzská 64
Předmětem VZ jsou stavební úpravy spočívající v rekonstrukci a nástavbě bytového domu, dále výměna oken a dveří, nové omítky, vnější tenkovrstvé na zateplovací systém.
V 000207 - Jehnice odbahnění rybníka „U mlýna“
Předmětem této veřejné zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek souvisejících s odbahněním rybníka „U mlýna“.
Brno, Cihlářská, Antonínská I - rekonstrukce kanalizace a vodovodu a Oprava komunikace Cihlářská
Předmětem veřejné zakázky je provedení rekonstrukce kanalizační stoky a vodovodního řadu v ulici Cihlářská a v části ulice Antonínská a provedení opravy komunikace a chodníků v ulici Cihlářská.
Poptávám developerské služby
Hledám developera z republiky Irsko pro dodávku nízkonákladových rodinných domků a bungalovů.Nejnižší ceny v Evropě, dostupné všem . Obchodní zastoupení pro Irsko mám.
Stavební úpravy a půdní vestavba bytového domu Spolková 3
Předmětem VZ jsou stavební úpravy spočívající v rekonstrukci 16 stávajících bytů, vybudování půdní vestavby s 5 novými byty včetně sociálního zařízení, odstranění stávající střešní krytiny a provedení krytiny nové, výměny oken a vstupních dveří, oprav stávajících balkonů a vydláždění části dvora u domu.
Moravská galerie v Brně: Dodávka elektrické energie
Předmětem veřejné zakázky je fyzická dodávka elektřiny do odběrných míst zadavatele (dále jen dodávka) oprávněnému zákazníkovi (dále jen zadavatel) s převzetím závazku odebrat elektřinu z elektrizační soustavy včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle zákona č. 458/2000 Sb.,o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v ...
Dodávka elektrické energie a sdružených služeb pro ÚOHS na tř. Kpt. Jaroše 7 v Brně na 2011 až 2014
Dodávka elektřiny formou sdružených služeb dodávky elektřiny vč. převzetí odpovědnosti za odchylku ve smyslu vyhlášky ERÚ č. 541/2005 Sb. a zákona č. 458/2000 Sb., v platném znění, pro objekt sídla Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže na třídě Kpt. Jaroše 7 v Brně. Předpokládané množství odběru činí 350 MWh ročně, celkově za dobu plnění veřejné ...
Správa a údržba nemovitostí v rámci svěřeného bytového fondu MČ Brno - sever - údržba a opravy
Provádění stavebních prací při provádění údržby, oprav a odstraňování havárií v bytových domech, které jsou ve správě MČ Brno - sever. Objem oprav je cca 40 mil. Kč za rok. Smlouva na dobu neurčitou.
RN Jeneweinova a vodovod Komárov
Předmětem zakázky je výstavba retenční nádrže Jeneweinova včetně veškerých nutných propojů, nápojných bodů pro inženýrské sítě a napojení na komunikační síť vozovek, včetně začlenění navrhovaných objektů do území, napojení na protipovodňovou ochranu území. Retenční nádrž je navržena jako průtočná se dvěma retencemi – vnitřní retence o objemu 4000 ...
VN Brno - vybudování LSPP
Rekonstrukce stavby podle projektové dokumentace, zpracování realizační projektové dokumentace, vybavení stavby zdravotnickou technologií a nábytkem. VZ obsahuje podlimitní stavební práce a nadlimitní dodávky. Zadavatel požaduje, aby celý předmět VZ byl plněn jedním dodavatelem, proto je zakázka zadávána jako nadlimitní.
Poptáváme zhotovitele vnitřních omítek
Dobrý den, na zakázku školícího střediska v Brně vyhlašujeme výběrové řízení na zhotovitele vnitřních omítek. Součástí poptávky jsou přílohy PD vč.VV a Technické zprávy. Jedná se o tří podlažní objekt se zastavěnou plochou 12x12 m v centru Brna. Děkujeme za nabídky
Brno, Pionýrská - rekonstrukce kanalizace a vodovodu
Předmětem veřejné zakázky je provedení rekonstrukce kanalizace v celkové délce 449,30 m, vodovodu v celkové délce 950,20 m, přeložek inženýrských sítí dotčených stavbou a následné obnovy vozovky o celkové ploše 7095 m2 v ulici Pionýrská.
Dodavatel elektrické energie
Dodávka elektřiny a sdružených služeb, zajištění distribuce elektřiny a systémových služeb v předpokládaném rozsahu z hladiny VN 15 000 MWh a z hladiny NN 2 000 MWh v množstvích silové elektřiny v roce 2011 a z hladiny VN 15 000 MWh a z hladiny NN 2 000 MWh v roce 2012 a převzetí odpovědnosti za odchylku na dodavatele dle vyhl. č. 541/2005 Sb.
Dostavba a rekonstrukce areálu Fakulty stavební VUT v Brně při ulici Veveří a Žižkova
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavby „Dostavba a rekonstrukce areálu Fakulty stavební VUT v Brně ři ulici Veveří a Žižkova“ jejímž předmětem jsou jsou rekonstrukce, dostavby a úpravy stávajícícho areálu a budov Fakulty stavební VUT v Brně sestávající ze tří celků: areál Veveří, areál Žižkova a areál Rybkova. Cílem je provést rekonstrukce, ...
Poptávám kalkulaci na rekonstrukci bytu
Dobrý den, obracím se na Vás s poptávkou na nacenění částečné rekonstrukce bytu. Výkres rekonstrukce v pdf viz. příloha. Byt se nachází v 2. patře na ul Kartouzská v katastru Brno - Ponava. Jedná se o byt 1+1 bez koupelny, který má být přestaven na byt 2+kk včetně koupelny. Nacenit můžete bud jen část prací (zednické práce či ...