Řešení energetického centra sportovního areálu
Předmětem plnění zakázky je vyřešení zajištění zásobování teplem a elektřinou vybraných objektů v areálu Sportovního ostrova Ludvíka Daňka, ulice Mlýnská, Blansko.
Vedrovice, Kubšice ČOV a tlaková kanalizace
Předmětem prací je výstavba ČOV a tlakové kanalizace.
Kanalizace splašková a ČOV, obec Maršov
Předmětem veřejné zakázky je vybudování splaškové kanalizace a mechanicko-biologické ČOV o kapacitě 550 EO
Bioplynová stanice ve Vyškově
Stavba, zřízení a uvedení do provozu bioplynové stanice, která zpracovává kofermenty kategorie 3 podle vyhlášky EU o hygieně 1774/2002.
Milotice - Intenzifikace ČOV a kanalizace
Předmětem veřejné zakázky je intenzifikace ČOV Milotice a dobudování části kanalizace v obci. Intenzifikace ČOV je na kapacitu 7 000EO a součástí projektu je také zajištění rovnoměrnějšího přítoku odpadních vod na předmětnou ČOV. Délka nově budované gravitační kanalizace DN 400 je 89m a odbočky pro přípojky DN 150 v délce 21 m. Součástí je i ...
Integrovaný plán rozvoje města Znojma – Regenerace sídliště Přímětice – Regenerace bytových domů
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce týkající se regenerace 23 panelových domů (11 dilatačních celků) v městské části Znojmo – Přímětice.
Výstavba kanalizace a ČOV v obci Rašovice
Předmětem projektu je výstavba nové kanalizace a čistírny odpadních vod (dále jen „ČOV“) pro obec Rašovice v Jihomoravském kraji. Realizace projektu přispěje ke zlepšení životního prostředí a kvality vod v oblasti povodí Nové Mlýny. Po realizaci projektu se předpokládá připojení 500 obyvatel na vybudovanou kanalizaci a odvedení znečištění od všech ...
V 000207 - Jehnice odbahnění rybníka „U mlýna“
Předmětem této veřejné zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek souvisejících s odbahněním rybníka „U mlýna“.
Stavební úpravy a nástavba bytového domu Francouzská 64
Předmětem VZ jsou stavební úpravy spočívající v rekonstrukci a nástavbě bytového domu, dále výměna oken a dveří, nové omítky, vnější tenkovrstvé na zateplovací systém.
SENIOR centrum Blansko - přístavba
Předmětem veřejné zakázky je přístavba nového pavilonu ke stávajícímu objektu Senior centra. Stavba řeší přístavbu pavilonu se zvláštním režimem v rámci zařízení SENIOR centra Blansko. Jedná se o třípodlažní objekt situovaný na volné ploše v zahradě centra, napojený zastřešeným spojovacím krčkem na stávající objekt. Jednotlivá oddělení sestávají ...
Úpravy vegetační složky zámeckého parku Veselí nad Moravou – 1. etapa
Předmětem veřejné zakázky jsou úpravy vegetační složky zámeckého praku ve Veselí nad Moravou. Navrženy jsou dále zpevnění břehů vodních prvků. Stavebními prvky jsou pouze pergoly doplňující cestní síť.
V 000207 - Jehnice odbahnění rybníka „U mlýna“
Předmětem této veřejné zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek souvisejících s odbahněním rybníka „U mlýna“.
Kanalizace a ČOV Veverská Bítýška
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení dokumentace pro provedení stavby (DPS) a výstavba díla v rámci projektu podpořeného z OPŽP. Předmětem řešení projektu je výstavba nové čistírny odpadních vod pro obec Veverská Bítýška na místě stávající, stavebně i technologicky zastaralé ČOV a nové čerpací stanice. Systém stávající kanalizace je ...
Odbahnění a úprava vodní  nádrže Kačenec II
Jedná se o odtěžení sedimentů ze dna nádrže, stabilizaci břehů kamennou rovnaninou a sanace betonových konstrukcí funkčního objektu.
Dobudování kanalizační sítě Židlochovice
Vybudování kanalizace v ulici Legionářská - Nad farou a v ulici Masarykova. Celková délka nově budovaných kanalizačních řadů je 1162,40 m. Součástí prací prováděných v rámci výstavby kanalizace bude i osazení odboček pro napojení vlastních domovních přípojek z jednotlivých nemovitostí. Návrh splaškové kanalizace navazuje na dostavěnou kanalizační ...
Odkanalizování obce Hluboké Mašůvky -2. stavba
Předmět veřejné zakázky řeší dostavbu stokové sítě převážně splaškové kanalizace. Záměr tohoto projektu je stavba č.2 – kanalizace, která navazuje na předchozí stavbu č.1 - zahrnující kanalizaci a ČOV. Cílem tohoto projektu je odkanalizování zbylé zástavby obce a naplnění potenciálu stávající ČOV, pro který byla určena. Stoková síť stavby č.2 se ...
Brno, Cihlářská, Antonínská I - rekonstrukce kanalizace a vodovodu a Oprava komunikace Cihlářská
Předmětem veřejné zakázky je provedení rekonstrukce kanalizační stoky a vodovodního řadu v ulici Cihlářská a v části ulice Antonínská a provedení opravy komunikace a chodníků v ulici Cihlářská.
Břeclav - úpravna vody Kančí obora
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí projektových a inženýrských služeb pro zpracování projektové dokumentace pro stavbu „Břeclav - úpravna vody Kančí obora“, jejíž předpokládané náklady na provedení stavby činí 310.000.000,- Kč.
Poptávám developerské služby
Hledám developera z republiky Irsko pro dodávku nízkonákladových rodinných domků a bungalovů.Nejnižší ceny v Evropě, dostupné všem . Obchodní zastoupení pro Irsko mám.
Stavební úpravy a půdní vestavba bytového domu Spolková 3
Předmětem VZ jsou stavební úpravy spočívající v rekonstrukci 16 stávajících bytů, vybudování půdní vestavby s 5 novými byty včetně sociálního zařízení, odstranění stávající střešní krytiny a provedení krytiny nové, výměny oken a vstupních dveří, oprav stávajících balkonů a vydláždění části dvora u domu.
Kanalizace a ČOV v Hluboké, Krokočín, Újezd u Rosic
Vybudování čistírny odpadních vod (o kapacitě 700 EO), 5 čerpacích stanic odpadních vod, kanalizace. Kanalizace je navržena z trub plastových min. SN 8, profilu DN 250 – hladké silnostěnné nebo žebrované potrubí. Výtlačné potrubí je navrženo v profilu DN 80 z materiálu IPE. Odbočky pro domovní přípojky z trub plastových DN 150. Množství odpadních ...
Moravská galerie v Brně: Dodávka elektrické energie
Předmětem veřejné zakázky je fyzická dodávka elektřiny do odběrných míst zadavatele (dále jen dodávka) oprávněnému zákazníkovi (dále jen zadavatel) s převzetím závazku odebrat elektřinu z elektrizační soustavy včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle zákona č. 458/2000 Sb.,o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v ...
Blatnice pod Svatým Antonínkem - Intenzifikace a rekonstrukce čistírny odpadních vod
Předmětem veřejné zakázky je intenzifikace a rekonstrukce mechanicko-biologické ČOV s dlouhodobou aktivací s nitrifikací a denitrifikací, simultánní aerobní stabilizací kalu, a chemickým srážením fosforu. Dosazování v podélné dosazovací nádrži. Kalové hospodářství - provzdušňovaná uskladňovací a zahušťovací nádrž, odvodňování kalu.
Rybník Vracovický - odbahnění a rekonstrukce objektů
Jedná se o odtěžení sedimentů ze dna rybníka, úpravu tvaru rybníka po odtěžení, dále o obnovu objektů rybníka-hráze, spodní výpusti a bezpečnostního přelivu.
Rybník  Pilský - odbahnění a rekonstrukce objektů
Jedná se o odtěžení sedimentů ze dna rybníka, úpravu tvaru rybníka po odtěžení, dále o obnovu objektů rybníka - hráze, spodní výpusti a bezpečnostního přelivu.