Sanace pozemků po stavbou zanádražní komunikace
Provedení sanačního zásahu na odstranění staré ekologické zátěže na pozemku č. 902 v k. ú. České Budějovice 4. Pod stavbou zanádražní komunikace v úseku - od mostu na Rudolfovské ulici, ulicí Vrbenskou po ulici Dobrovodskou. Tvorba nabídkové ceny: uchazeč ocení práce za jednotku a vynásobí předpokládaným množstvím odtěžené a uskladněné zeminy. Při ...
Most ev.č. 10582 - 2 přepad rybníka Bezdrev
Jedná se o rekonstrukci historicky památkově chráněného mostu a související úpravu vozovky na předpolích včetně rekonstrukce návodní čelní zdi a opevnění břehů na odtoku. Bude provedena oprava ledolamů, odstranění torkretů, sanace rubu kleneb starší části, nový izolační systém a odvodnění mostu, přezdění poškozené návodní části mostu, navýšení ...
Protipovodňová ochrana obce Roudné
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce je realizace novostaveb protipovodňových zařízení a rekonstrukce souvisejících vodohospodářských objektů. Účelem je zajistit ochranu obce před povodňovými účinky Malše.
Protipovodňová ochrana obce Roudné
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce je realizace novostaveb protipovodňových zařízení a rekonstrukce souvisejících vodohospodářských objektů. Účelem je zajistit ochranu obce před povodňovými účinky Malše.
Kanalizace a ČOV Doudleby
Výstavba kanalizace dl. 2,03 km, výstavba mechanicko-biologické ČOV o kapacitě 545 EO, zajištění publicity projektu
Obnova rybníka Mlýnská nádrž v k.ú. Staré Hutě u Horní Stropnice
odbahnění loviště, rekonstrukce výpusti, oprava hráze a bezpečnostního přelivu
Silnice II/156, ulice Nové Město, Trhové Sviny
výstavba vodovodních a kanalizačních řadů, plynofikace části města, rekonstrukce veřejného osvětlení místního rozhlasu a uliční zeleně. celková rekonstrukce komunikace v úseku sítí, výměna konstrukcí chodníku, geodetické zaměření; stavba rozdělena na 2 etapy, práce budou prováděny v městské památkové zóně (záchranný archeologický výzkum)
Kanalizace - Dubičné II. etapa, Malé Dubičné a Samoty
Vybudování kanalizačního sběrače s odvodem na kanalizační síť v Hlinsku a dále na kanalizaci města České Budějovice.
Solární kolektory pro centrum sociálních služeb Staroměstská
Instalace solárních kolektorů pro ohřev vody na plochých střechách objektů včetně všech souvisejících prací, které jsou nutné provést k uvedení do provozu.
Úspora energie JU - pavilóny ZF a PřF
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, spočívající v zateplení obvodového pláště, zateplení střešního pláště a ve výměně oken a vstupních dveří u objektů Zemědělské a Přírodovědecké fakulty JU, na parcele č. 1984/28 a na parcele č. 1987/27 v k. ú. Č.Budějovice 2., které jsou ve vlastnictví JU v Českých Budějovicích.
Poptávám rekonstrukci činžovního domu
Hledáme stavební firmu na rekonstrukci zděného činovního domu o 12 bytových jednotkách . střecha, zateplení, podlahy sklepních prostor. Možnost využití programu "Zelená úsporám".
Poptávám zpracované projekty na FVE
Koupím hotové nebo rozpracované projekty solárních výroben elektřiny ( FVE ). Celá ČR.
Poptáváme inženýring pro stavební firmu
Popis poptávky: Poptáváme služby inženýringu v Českých Budějovicích. Další informace: Stavební firma hledá schopného a zkušeného externistu pro vyřízení inženýringu na výstavbu 9 rodinných domů v Českých Budějovicích. Požadujeme: - internet - zkušenosti s inženýrskou činností - min. SŠ vzdělání - znalost práce s úřady, praxi a ...