Paseky - kanalizace, biologická ČOV
výstavba biologické ČOV pro 200 EO, výstavba kanalizace o celkové délce 1560,8 m
ČOV a kanalizace Ražice
Stavba biologické ČOV včetně čerpací stanice pro obec Ražice a provedení nové splaškové kanalizace z PP, SN 8, DN 250-300, včetně betonových prefa šachet, provedení nového vodovodního řadu, na který bude napojena přípojka vody pro ČOV. Pro obslužnost čistírny a přilehlého areálu bude vybudovaná nová asfaltová komunikace.
Výstavba rybníků v k.ú. Hadravova Rosička
výstavba 2 rybníků (objem retenčního prostoru 15 120 m3 a 5 825 m3)
Protipovodňová ochrana obce Roudné
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce je realizace novostaveb protipovodňových zařízení a rekonstrukce souvisejících vodohospodářských objektů. Účelem je zajistit ochranu obce před povodňovými účinky Malše.
Obnova rybníka Přivázal
Zkapacitnění bezpečnostního přelivu, rekonstrukce vypouštěcího zařízení včetně potrubní jámy, stabilizace levého břehu rybníka se silnicí, odstranění nánosu z rybníka
Obnova úpravny vody Písek
Předmětem veřejné zakázky je provedení obnovy úpravny vody v Písku
Kanalizace a ČOV Doudleby
Výstavba kanalizace dl. 2,03 km, výstavba mechanicko-biologické ČOV o kapacitě 545 EO, zajištění publicity projektu
Kanalizace a ČOV Stráž nad Nežárkou
Vybudování čistírny odpadních vod, čerpací stanice odpadních vod (o kapacitě 1000 EO) s výtlačným potrubím.
Čimelice - ČOV a dostavba kanalizace
Předmětem zakázky je výstavba ČOV a dostavba jednotné kanalizace vč. napojení přilehlých nemovitostí na nové jednotné kanalizační stoky.
Obnova rybníka Hánovec Malý v k.ú. Písek
Účelem stavby je obnovit funkci rybníka. Vytěžení rybničního sedimentu, úprava zátopy, zvýšit reteční objem rybníka, úprava hráze, výpustního objektu a bezpečnostního přelivu, vybudování zpevněného kádiště, snížení loviště a obslužné komunikace.
Obnova rybníka Hánovec Velký v k.ú. Písek
Účelem stavby je obnovit fukce rybníka. Vytěžení rybničního sedimentu, úprava zátopy, zvýšit reteční objem rybníka, úprava hráze, výpustního objektu a bezpečnostního přelivu, vybudování zpevněného kádiště, snížení loviště a obslužné komunikace.
Obnova rybníka Chadimák v k.ú. Jistebnice
Odtěžení rybničního nánosu, obnova bezpečnostního přelivu a výpustného zařízení
Obnova rybníka Mlýnská nádrž v k.ú. Staré Hutě u Horní Stropnice
odbahnění loviště, rekonstrukce výpusti, oprava hráze a bezpečnostního přelivu
Obnova rybníku Březná v k.ú. Mníšek
Účelem stavby je zvýšení akumulace vod, ochrana před povodněmi, regulace přitékajících vod, ozdravění životního prostředí v dané lokalitě zejména z hlediska krajinně-estetického, polointenzifikační chov ryb a cesta po hrázi. Lokalita je v ochranném pásmu mnoha lesních parcel a v CHKO Třeboňsko.
Obnova vodovodu a kanalizačního sběrače
Předmětem plnění je výměna vodovodních řadů včetně výstroje a veřejných částí přípojek, dále kanalizačních stok včetně objektů na stokách, přípojek a uličních vpustí včetně napojení, vše ve stávajících trasách.
Vodní nádrž v Jirchářích
Předmětem zakázky je novostavba malé vodní nádrže o výměře 5,49 ha. Součástí stavby je výstavba dvou zemních tůní o veí/kosti 800 a 1 000 m2.
Silnice II/156, ulice Nové Město, Trhové Sviny
výstavba vodovodních a kanalizačních řadů, plynofikace části města, rekonstrukce veřejného osvětlení místního rozhlasu a uliční zeleně. celková rekonstrukce komunikace v úseku sítí, výměna konstrukcí chodníku, geodetické zaměření; stavba rozdělena na 2 etapy, práce budou prováděny v městské památkové zóně (záchranný archeologický výzkum)
Rybník Marván - odbahnění a výstavba přelivu
odbahnění rybníka (odtěžení 11 870,7 m3 sedimentu), vybudování bezpečnostního přelivu, měrné a monitorovací prvky
Stavební úpravy Nemocnice I. v Prachaticích, obj. č. 23 - chirurgický pavilon
Předmětem plnění veřejné zakázky na stavební práce je kompletní realizace stavby „Stavební úpravy Nemocnice I. v Prachaticích, obj. č. 23 – chirurgický pavilon“, v rozsahu stanoveném projektovou dokumentací pro výběr zhotovitele zpracovanou obchodní firmou ALFAPLAN s.r.o. se sídlem České Budějovice, Stará Pohůrka 340, PSČ 370 06, IČ 260 29 626 ...
Obnova ČOV Malenice po povodni 2009
Obnova centrál. kořenové ČOV poškozenou průtokem povodně - po rekonstrukci bude max. kapacita ČOV navýšena na 850 EO (původně navržena pro 650 EO) - dvoustupňová KČOV (3 kořenová pole o celk. ploše 1950m2) s mechanickým předčištěním a vlastními kořenovými filtry. Součástí stavby je demolice; nátoková a odtoková kanalizace ČOV s objekty; provozní ...
Kanalizace - Dubičné II. etapa, Malé Dubičné a Samoty
Vybudování kanalizačního sběrače s odvodem na kanalizační síť v Hlinsku a dále na kanalizaci města České Budějovice.
Rekultivace skládky Senožaty
Předmětem plnění veřejné zakázky je technická rekultivace stávající skládky a její odplynění a zabránění poškození nebo ovlivnění složek životního prostředí v okolí skládky. V rámci technické rekultivace se předpokládá zatěsnění povrchu skládky nepropustným těsněním vč. odvedení okolních srážkových vod mimo těleso skládky. V rámci biologické ...
Solární kolektory pro centrum sociálních služeb Staroměstská
Instalace solárních kolektorů pro ohřev vody na plochých střechách objektů včetně všech souvisejících prací, které jsou nutné provést k uvedení do provozu.
Úspora energie JU - pavilóny ZF a PřF
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, spočívající v zateplení obvodového pláště, zateplení střešního pláště a ve výměně oken a vstupních dveří u objektů Zemědělské a Přírodovědecké fakulty JU, na parcele č. 1984/28 a na parcele č. 1987/27 v k. ú. Č.Budějovice 2., které jsou ve vlastnictví JU v Českých Budějovicích.
Poptávám rekonstrukci činžovního domu
Hledáme stavební firmu na rekonstrukci zděného činovního domu o 12 bytových jednotkách . střecha, zateplení, podlahy sklepních prostor. Možnost využití programu "Zelená úsporám".