Mobilní kompostovací zařízení pro obec Machová
Pořízení vybavení mobilní kompostovací stanice pro zajištění sběru a zpracování biologicky rozložitelného odpadu.
Vícepráce při realizaci stavby Rekonstrukce a intenzifikace ČOV Chropyně
Předmětem této zakázky je realizace víceprací v rámci jednotlivých stavebních objektů projektu „Rekonstrukce a intenzifikace ČOV Chropyně“.
Rekultivace skládky Hrachovec
Předmět veřejné zakázky je Rekultivace skládky Hrachovec dle projekové dokumentace zpracované Ing. Rostislavem Svobodou. Předmět veřejné zakázky se skládá z následujících stavební objektů : SO 101 Příprava území; SO 102 Hrubé terenní úpravy; SO 103 Technická rekultivace skládky; SO 104 Biologická rekultivace skládky; SO 106 Záchytné příkopy; SO ...
Nástavba mateřské školy
nástavba západního křídla stávajícího objektu mateřské školy a zastřešení celého objektu valbovými střechami.
Mobilní kompostovací zařízení pro obec Ostrata a partnerské obce
Pořízení vybavení mobilní kompostovací stanice pro zajištění sběru a zpracování biologicky rozložitelného odpadu.
Poptáváme stavební rekonstrukci bytového domu
12 bj panelový dům v Kelči, plocha zateplení 850 m2 - polystyrén 100 mm + omítka ( navrhněte ceny dle druhů ), 3 ks rámového zasklívacího systemu Alu Plus - balkóny cca 3,5/2,6 m, výměna dlažby u 12 lodžií ( dlažba s pevným horním bočním vyvýšením + dolním převisem ), klempířské práce - atika, venkovní parapety oken, lodžie, 3 ks stříšek nad ...
Mobilní kompostovací zařízení pro obec Machová
Pořízení vybavení mobilní kompostovací stanice pro zajištění sběru a zpracování biologicky rozložitelného odpadu.
Regionální kompostárna Slavičín
Provedení stavby komplexu stavebních objektů regionální kompostárny včetně kompostovací technologie na zpracování BRO s předřazeným hygienizačním stupněm podle vypracované projektové dokumentace v rozsahu dle výkazu výměr.
Kanalizace a ČOV Mikulůvka
Provedení stavebních prací při realizaci výstavby Kanalizace a ČOV Mikulůvka.
Revitalizace objektu jezuitské koleje
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívajících v rekonstrukci objektu bývalé Jezuitské koleje v Uherském Hradišti včetně dokončení statického zajištění objektu. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž vypracování dokumentace skutečného provedení stavby.
Dům sociálních služeb ve Valašském Meziříčí a Zlepšení tepelně technických vlastností
Předmětem veřejné zakázky je zateplení objektu kontaktním zateplovacím systémem, výměny stávajících výplní oken a dveří za nové plastové, zámečnických, klempířských a truhlářských výrobků, výměny hromosvodů, tepelné izolace střech, výmalby obvodových stěn v dotčených místnostech, bouracích prací, zemních prácí a venkovních úprav. Podrobněji v ...
FÚ v Kroměříži – rekonstrukce budovy č.p. 535
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce budovy Finančního úřadu v Kroměříži č.p. 535, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Rekultivace skládky odpadů Loska, Luhačovice
Předmětem VZ je rekultivace skládky spočívající ve vybudování závěrné hrázky, odvodnění dna původní deprese, konečné dotvarování figury skládky a provedení uzavírací vrstvy, drenážní a rekultivační vrstvy včetně konečné úpravy povrchu skládky. Bude provedeno odvodnění a monitorovací vrt, vybudování sběrné jímky a odběrného místa. Předmětem ...
Multifunkční budova Dolní Bečva - 2. etapa
Dostavba původního objektu Nákupního střediska na Multifunkční budovu v katastrálním území obce Dolní Bečva. Součástí zakázky je také vnitřní vybavení, dále dokumentace skutečného provedení stavby. Přesný rozsah stanoven v Zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Poptávám realizaci plechové střechy
Dobrý den, Poptávám cenovou nabídku na kompletní realizace plechové střechy s krovem podle přiložených výkresů. Prosím rozepsanou nabídku (betonový věnec, dřevěná nástavba, plechová střecha, klempířské oplechování). Podkroví bude bez izolace, ale připravené na izolování. Rozměr střechy - 100 m2 Datum realizace-květen,červen 2010 S ...
Poptávám realizaci hrubé stavby RD
Hledám živnostníky nebo malou firmu na hrubou stavbu rodinného domu v lokalitě Napajedla. Předpokládaný termín zahájení červenec 2009.
Poptáváme stavební rekonstrukci
Společnost poptáva rekonstrukci sídla.Střecha,okna,oplocení,parkovací plochy,atd.
Poptávám rekonstrukci střechy
Hledám firmu na rekonstrukci střechy pro půdní vestavbu půdorys 10x30 m v okrese Uherské Hradiště .
Poptáváme opravu fasády vč. zateplení
Poptávám zateplení a obklad fasády baťovského půldomku. Polystyren 8cm,cihelný pásek. Plocha asi 130 m2. Realizace od 9/08 .
Poptávám rekonstrukci koupelny a WC
Poptávám rekonstrukci koupelny a WC v panelovém bytě - obklad panelovými obklady ABITIBI, včetně montáže nové vany, umyvadla a záchodové mísy.
Poptávám výstavbu RD v Otrokovicích
Poptávám výstavbu RD v Otrokovicích na Zlínsku. Zastavěná plocha cca 80 m2, sedlová střecha, obytné podkroví. Termín výstavby : červenec 2008/2009.
Poptáváme technologii pro ener. využití slámy
Hledám firmu zabývající se exportem, importem dánské technologie pro energetické využití slámy obilovin. Předpokládaný název Danakta Danagra.
Poptávám firmu na provedení fasády  na RD
Hledám stavební firmu na provedení fasády na RD v okr.Vsetín, 284m/2, původní fasáda je odstraněna, jaro 2007, nejlevnější nabídka.
Potřebuji postavit rodinný domek
Potřebuji postavit rodinný domek 1 + 2 nebo 1 + 3 v Kroměříži, cena do 1 mil. Kč.