Přístavba domova seniorů Unhošť
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení přístavby (novostavby) samostatně stojícího křídla Domova seniorů Unhošť, které bude propojeno se stávající budovou.
Čistění nádrží CTR - rámcová smlouva
Předmětem veřejné zakázky je stanovení rámcových smluvních podmínek pro jednotlivé dílčí veřejné zakázky, jejichž předmětem bude čištění jednotlivých velkokapacitních nádrží na ropu v Centrálním tankovišti ropy Nelahozeves, jehož je zadavatel vlastníkem a provozovatelem.
Výstavba kanalizace a ČOV v obci Křečovice
Křečovice - ČOV, kanalizace I. a II. Etapa a prodloužení vodovodu
Přístavba domova seniorů Unhošť
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení přístavby (novostavby) samostatně stojícího křídla Domova seniorů Unhošť, které bude propojeno se stávající budovou.
Sedlčany-analýza rizik staré ekologické zátěže v okolí jímacího území v povodí Sedleckého potoka
Předmětem veřejné zakázky je zpracování vlastní analýzy rizika, která bude vycházet z požadavků Metodického pokynu Analýza rizik kontaminovaného území z ledna 2011
Splašková kanalizace a ČOV v obci Horka I
Plněním předmětu plnění veřejné zakázky je vybudování splaškové kanalizace a ČOV v obci Horka I. a v jejích jednotlivých částech (Horka I, Svobodná Ves a Borek).
Analýza rizik staré ekologické zátěže v průmyslové zóně Kladno Východ
Předmětem veřejné zakázky je zpracování analýzy rizik areálu bývalého podniku POLDI Kladno zóna Kladno - východ, podle projektové dokumentace. Průzkum znečištění bude zpracován v rozsahu podrobného průzkumu dle Metodického pokynu MŽP č. 1/2011.
Intenzifikace sanačního zásahu na lokalitě LOM PRAHA s.p. provoz Stará Boleslav
Předmětem veřejné zakázky je intenzifikace sanačního zásahu na lokalitě LOM PRAHA s.p. provoz Stará Boleslav
Sběrný dvůr odpadů a kompostárna Jince – dodavatel - dodavatel stavebních prací
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací a s nimi souvisejících dodávek, v rámci realizace investiční akce „Sběrný dvůr odpadů a kompostárna Jince“ spočívající ve zhotovení stavby zařízení pro využívání biologicky rozložitelných odpadů, dodání a zavedení technologie a v provedení souvisejících stavebních prací.
Poptáváme katalog rodinných domů
Prosím o zaslání katalogu rod. domku hrubá stavba cca do milionu korun na adresu: V kroupovci 3072, 27601, Mělník. Děkuji.
Poptáváme stavbu administrativní budovy
Poptáváme výstavbu nové administrativní budovy v nově vznikajícím provozu na okrese Mělník. Stavba přízemní budova o rozměrech 12,8 m x 8,8 m,včetně elektro instalace,sanity,vytápění a napojení na sítě. Podmínky provedení práce dohodou.
Poptávám stavbu RD na klíč
Sháním dodavatele stavby RD na klíč. Součástí domu je instalace vrtaného tepelného čerpadla (země - voda). Lokalita je Levín u Berouna.
Poptáváme zařízení k odstranění dusičnanů ve vodě
Sháníme zařízení k odstranění dusičnanů ve vodě, pro bytovou jednotku 25 - 30 osob.
Poptáváme stavbu bungalovu
zakázka číslo 750430-08.03.2011Z12 Poptáváme firmu která umí stavět stavby Bungalovu o kterou máme zájem o zastavěné ploše cirka 160m2.¨Lokalita Říčany u Prahy a nebo okolí – Praha-východ. Popis stavby standardní vybavení a sedlová střecha.
Poptáváme dokončení stavby RD
Zakázka číslo 750430-08.03.2011Z9 Poptáváme firmu na dostavbu RD o velikosti 20x6 m2 kde v současné době je udělaná na RD hrubá stavba ,preferujeme firmu z blízkého okolí,Popis:přízemí a podkrovní místnosti,včetně zateplení a fasády.Kraj středočeský,-Benešov u Prahy.
Poptáváme zpracování kalkulace na stavbu RD
Dobrý den, prosím o cenovou kalkulaci na výstavbu RD 2kk dle přoloženého pudorysu, bud v cihlové variantě nebo dřevostavbě.Včetně základové desky. Bez sklepa, půda pouze pochozí.Střešní krytina - nezáleží. Pouze bez obkladů,dlažeb,sanity a plovoucích podlah. Prosím o co nejnižší možnou cenu, kvůli nesmyslným podmínkám v bankách máme omezený ...
Poptávám stavbu rodinného domu
Stavba rodinného domu - poptávka Lokalita výstavby: Mnichovice Popis domu:přízemní, nulový, raději aktivní dům(fotovoltaika) Specifikace místostí: 3+kk,pracovna, prádelna, dílna, garáž na 4 auta
Poptávám výstavbu rodinného domu
Hledám spolehlivou stavbení firmu na výstavbu RD 024 dle obrazové přílohy, která už tento dům stavěla, nebo se stavbou má zkušnosti. Technologie Ytong 25 cm + 15 cm zateplení ( dřevostavba v žádném případě ) vše v běžném standartu a to ve variantě: - hrubá stavba vč. desky a připojení na sítě - na klíč Stavba bude v Křenicích u Prahy na ...
Poradenská činnost při přípravě akce Centrum průmyslového zpracování komunálních odpadů
Základním účelem zadávacího řízení je uzavření mandátní smlouvy na poradenskou činnost při přípravě akce Centrum průmyslového zpracování komunálních odpadů Mladá Boleslav včetně přípravy žádosti o dotace z prostředků EU a ČR z XV. výzvy Ministerstva životního prostředí v rámci prioritní osy 4.
Poptávám stavbu nízkoenergetického domu
Poptávám se po stavební firmě , která je schopna postavit nízkoenergetický dům malé zastavěné plochy, dům pro dvě osoby , Kladno a okolí. Cena max. do 1,5 milionu Kč na klíč samozřejmě bez pozemku.
Dodávka zařízení na zpracování starých pneumatik
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka, instalace (montáž) a zprovoznění zařízení - moderní technologie na zpracování starých pneumatik (dále také „Zařízení“). Zařízení musí splňovat technické požadavky zadavatele uvedené v Příloze č. 1 ZD – (dále jen „Technické požadavky“).
Regenerace části městského centra Bělá pod Bezdězem - II. etapa, 1. část
Předmětem smlouvy je Regenerace části městského centra Bělá pod Bezdězem - II. etapa, 1. část. Blíže jsou všechny související stavební práce, dodávky a služby specifikovány v projektové dokumentaci.
Výstavba MVE Velký Osek
Předmětem zakázky je výstavba nové malé vodní elektrárny Velký Osek u stávajícího jezu v ř.km 184,368 na klíč. Součástí zakázky je zajištění kompletní realizace všech stavebních prací, dodávka technologického vybavení, montáž a uvedení do provozu.
Výstavba kanalizace a ČOV Stará Lysá
-komplexní výstavba splaškové kanalizace v Obci Stará Lysá, včetně stavby ČOV pro zajištěnÍ čistění OV produkovaných na území obce -vypracování realizační dokumentace
Poptávám montáž střechy
Poptávám montáž 2x střechy tvaru A. cca 390m2. Pouze jeden komín. Materiál: latě 6x4 + Lindab Rova Ideal - cihlová barva, bez folie! Nutno demontovat staré latě a krytinu. Pouze scházet dolů. Termín ihned. Cenu celkem, nebo nejlépe za 1m2 střechy. Platba v hotovosti!Další pokrývačské práce z jara. Cca 7 Km od Čáslavi.