Poptávám fasádní komín
Poptávám venkovní fasádní nerezový komín jednoprůduchový (stavebnicový systém) o průměru 200mm a délce cca 4m s napojením topného tělesa do komína pod úhlem 90°. Prosím o zaslání nabídky s cenou bez montáže (montáž bych zvládl patrně sám) a s montáží.Na komín budou napojena kamna na dřevo o výkonu kolem 10Kw, která budou sloužit k vytápění dílny ...
Poptáváme zhotovení základové desky RD
Poptávám zhotovení základové desky pro RD 80m2 ( dřevostavba). Lokalita: - Jičín (okr. Hradec Králové) Základová deska bude v mírném svahu, bez podsklepení. Výškovou situaci pošlu na vyžádání. Předpokládaný termín realizace: podzim 2008
Poptávám menší stavební rekonstrukci
Mám zájem o rekonstrukci dvou pokojů, jejich propojení a úpravu zdi. Pokud možno co nejdříve.
Poptávám zhotovení anhydritové podlahy
Poptávám zhotovení lité anhydritové podlahy RD - 90 m2 Termín: 6-7/08.
Poptávám rekonstrukci střechy
Poptávám rekonstrukci střechy rodiného domu. Jedná se o složenou valbovou střechu cca. 130m2, odstranění starého eternitu + položení nové krytiny + klempířské práce.
Poptáváme statické zajištění a izolaci RD
Poptávám svázání popraskaného rodinného domu a dále pak jeho podřezání a vysušení.
Poptáváme rekonstrukci půdní vestavby
Hledám na náchodsku firmu k provedení rekonstrukce půdní vestavby (Ytong, sádrokarton) v České Metuji. Stávající prostor je nevyužitý, představa je o vytvoření 2-3 pokojíků a společenského prostoru.
Poptávám výstavbu RD v Hradci Králové
Poptávám výstavbu RD v Hradci Králové (případně jen hrubou stavbu). Předpokládaný začátek realizace stavby - červen 2007.
Poptávám zateplení RD minerální vatou
Poptávám zateplení (omítky) přístavby RD minerální vatou. Podklady zašlu na vyžádání. Město Hradec Králové,