Stavba Lázeňská zóna Lednice, doplnění infrastruktury
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je zejména zhotovení stavebních objektů: Promenáda s kolonádou a budou zázemí, Ulice Slovácká – propojení s centrem obce a zámeckým parkem, Amfiteátr, Bezpečné propojení k Mlýnskému rybníku, Trafostanice a přípojka VN. Součástí plnění je rovněž geodetické zaměření stavby a zpracování dokumentace skutečného ...
Poptáváme výstavbu RD
Výstavba menšího rodinného dvojdomku, cena do 3 mil. komplet, technologie libovolná
Poptáváme realizaci dřevostavby RD
Zakázka číslo 750430-08.03.2011Z5 Poptáváme firmu či drobné živnostníky na realizaci dřevostavby RD o celkové velikosti 3+1 v Jihomoravském kraji Vyškov .
Poptávám zahradní domek
Poptávám zahradní domek.
Poptávám výstavbu dřevostavby RD
Poptávka - Poptávám provedení výstavby přízemního rodinného domu na klíč jako montované dřevostavby podle modifikace projektu Bungalow 73 (http://www.gservis.cz/projects/project.jsp?pk=bungalow73), bez garáže a stání (podrobný nákres v příloze na vyžádání). - Zastavěná plocha 125 m2. - Užitná plocha 105 m2. Požadavky: - dobrý koef. prostupu ...
Poptávám montovanou halu
Poptávám montovanou halu - 8 x 11 m a 4,5 m na výšku. Jižní Morava.
Poptávám zhotovení  dřevostavby
Sháním firmu na Třebíčsku nebo Znojemsku (popřípadě i v okolí), která se zabývá dřevostavbami.
Hledáme partnery na výrobu dřevěných modulů
Jsme výrobci dřevěných montovaných staveb a hledáme partnera pro rozšíření výroby. Jedná se o výrobu dřevěných modulů pro tyto stavby.
Hledáme výrobce dřevěných modulů
Hledáme výrobce dřevěných modulů pro montované stavby. Stabilní odběr. Výkresy zašleme na požádání.
Poptáváme požární stříkačky a UNIMO buňky
Poptáváme požární přenosné stříkačky PS 12 v jakémkoliv stavu i nekompletní, v ceně do 10.000,- Kč. Dále poptáváme použité UNIMO BUŇKY, případně kontejnery (4 až 5 ks jako kancelář, 1ks se sociálním zařízením)