Poptávám výrobu a montáž chatky
Poptávám výrobu a montáž chatky na vlastním pozemku s vyřízením stavebního povolení.
Výrobce dřevěných domů hledá výrobní spolupr.
200613430; Rumunský výrobce dřevěných domů hledá technickou a výrobní spolupráci: technologickou spolupráci, vzájemnou výrobní dohodu, subdodávky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hedáme spolupráci s výrobci hrázděných staveb
200613018; Francouzská firma, specializující se na rámové konstrukce a rámové stavby, import a prodej dřeva, hledá obchodní spolupráci s výrobci hrázděných staveb a jiných dřevěných konstrukcí; firma také hledá dodavatele dřeva pro konstrukce a truhlářské práce. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím ...
Hledáme výrobce montovaných dřevostaveb
Největší kanadská společnost zabývající se výrobou montovaných dřevostaveb hledá silného obchodního partnera pro rozšíření trhu v České republice. Není nutná činnost v oblasti stavebnictví. V první fázi požadujeme realizaci ukázkového domu.
Hledáme partnery na výrobu dřevěných modulů
Jsme výrobci dřevěných montovaných staveb a hledáme partnera pro rozšíření výroby. Jedná se o výrobu dřevěných modulů pro tyto stavby.
Hledáme výrobce dřevěných modulů
Hledáme výrobce dřevěných modulů pro montované stavby. Stabilní odběr. Výkresy zašleme na požádání.
Poptávám ekostavbu RD, 100m2, do 2 mil.
Ekostavbu (nejradeji slama, nebo drevostavba) rodinneho domku (cca. 100 m2) do max. 2 mil. Kc.
Výrobce oken a dveří hledá partnery
200612582; Litevská firma vyrábí okna a dveře z PVC a hliníku, fasády a importuje - exportuje sruby. Firma hledá nové trhy pro tyto výrobky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám výrobu pergoly
Poptávám truhlářské firmy na výrobu dřevěné pergoly s termínem zhotovení do konce roku u rodinného domku ve Vysoké nad Labem, velikost 4x6 metrů.
Sháním dodávku a montáž dřevěné pergoly
Poptávám firmy pro dodávku a montáž dřevěné pergoly k rodinnému domku o rozměrech cca 7 x 4 m v okr. Hradec Králové a okolí.
Estonský dřevovýrobce hledá spolupráci
200612136; Estonská firma specializující se na dřevoobráběcí průmysl, dřevovýrobu hledá v ČR partnery pro obchodní spolupráci, propagace výrobků na trhu, společné podnikání v oblasti výroby dřevěných produktů, subdodávky. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Koupím mobilní stavební buňku
Koupím mobilní stavební buňku - i v horším stavu. Zlínský kraj či Morava. Volejte 604247026 .
Poptáváme požární stříkačky a UNIMO buňky
Poptáváme požární přenosné stříkačky PS 12 v jakémkoliv stavu i nekompletní, v ceně do 10.000,- Kč. Dále poptáváme použité UNIMO BUŇKY, případně kontejnery (4 až 5 ks jako kancelář, 1ks se sociálním zařízením)
Poptávám výrobu srubové chatky 6x4m
Poptávám výrobu srubové chatky 6x4 m podle projektové dokumentace, kterou dodáme.
Poptávám dřevostavby,altánky jaro 2007
Tesařské firmy, dřevostavby: Připravujeme realizaci zakázky v okr. Vsetín na jaře v r. 2007. Hledáme firmu, která by nám postavila zastřešené dřevěné objekty ve velké zahradní restauraci, a to altány a velké přístřešky na pevném základě, oplocení, dále sedací nábytek - stoly a lavice. Pokud byste se o podobnou zakázku zajímali, prokažte ...
Potřebuji postavit dřevěnou pergolu
Potřebuji postavit dřevěnou pergolu, zastřešenou taškovou krytinou o rozměrech 4x7x2,5 m v okr. Uherské Hradiště.
Poptávám betonové či okrasné podhrabové desky
Poptávám betonové či okrasné podhrabové desky na plot (cca 10 m) v okr. Pardubice a Hradec Králové.
Sháním vazbu na střechu rodinného domu
Sháním vazbu na střechu RD, základní rozměry 13x13 metrů (půdorys).