Polní cesta C1; C2; C7; C9 vč. doprovodné zeleně v k. ú. Chotěbudice
Jde o realizaci čtyř polních cest v rámci KoPÚ v území, kde dochází častému zatopení obce Chotěbudice. Navržené příkopy u cest odvedou vodu do předem stanovených míst. Ke odvodnění daného území dojde rekonstrukcí všech čtyř polních cest najednou, kdy odvodnění (příkopy) jedné cesty navazuje na odvodnění (příkopy) cesty další. Polní cesty jsou ...
Polní cesta C7; C8 v k. ú. Radkovice u Budče
Jde o realizaci dvou polních cest v rámci KoPÚ v území, kde dochází častému zatopení obce Radkovice u Budče. Rekonstruované cesty zlepší přístupnost na okolní pozemky. Navržené příkopy u cest odvedou vodu do předem stanovených míst. Polní cesty jsou vedeny v trase stávající polní cesty.
Polní cesta C 2 vč. doprovodné zeleně v k. ú. Trnava
Polní cesta byla navržena v plánu společných zařízení. Jejím účelem je zpřístupnění okolních zemědělských pozemků. Položením nového povrchu (asfaltový beton) může být cesta celoročně využívána i k cykloturistice.
Výstavba RD v lokalitě Močínek, Valeč - komunikace a TI
Předmětem zakázky je výstavba komunikace a technické infrastruktury v lokalitě "Močínek" ve Valči sestávající z vybudování zpevněné místní komunikace vč. chodníků, splaškové a dešťové kanalizace, vodovodu a plynovodu pro výstavbu 12 rodinných domů.
Přestupní terminál Třebíč
Provedení stavebních prací za účelem výstavby přestupního terminálu v městě Třebíč dle projektové dokumentace pro provedení stavby. Projekt je spolufinancován z ROP JV, reg. č. projektu: CZ.1.11/1.2.00/31.01366.
II/408 Jemnice - Dobrá Voda
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce a modernizace komunikace II/408 v úseku Jemnice – Dobrá Voda dle projektové dokumentace.
I/23 Náměšť nad Oslavou, most ev.č. 23-047
Předmětem zakázky I/23 Náměšť nad Oslavou, most ev.č. 23-047 je řešení problematiky opravy stávajícího mostního objektu. Most slouží k převedení silnice I/23 přes jednokolejnou neelektrizovanou trať Náměšť nad Oslavou - Studenec ve správě SŽDC. V rámci zakázky bude provedena oprava stávajícího mostního objektu s navazujícím úsekem komunikace I/23. ...
I/23 Hostákov - Vladislav
Předmětem zakázky je oprava povrchu vozovky I/23 před obcí Vladislav, celková délka úpravy je 1,887 km. Součástí zakázky je oprava či výměna stávajících propustků pod komunikací, vyčištění a upravení podélných sklonů silničních příkopů, provedení DZ a výměna uličních vpustí.
I/23 Náměšť nad Oslavou průtah
Předmětem zakázky je oprava silnice I/23 v části průtahu města Náměšť nad Oslavou, spočívá v odstranění části stávajících konstrukčních vrstev a zřízení nových. Součástí zakázky bude rovněž oprava zárubní zdi, úprava stávajícího odvodnění komunikace, úprava stávajících a zřízení nových silničních obrubníků a bude provedeno dopravní značení.
I/23 Kralice průtah
Předmětem zakázky je oprava silnice I/23 v části průtahu obcí Kralice nad Oslavou v celkové délce 1,014 km. Součástí zakázky bude rovněž oprava mostu ev.č. 23-050 a pro odvodnění komunikace bude vybudována nová silniční kanalizace.
Veřejná prostranství v Třebíči - Borovině
Provedení stavebních prací za účelem výstavby veřejného prostranství dle projektové dokumentace pro provedení stavby. Projekt je spolufinancován z ROP JV, reg. č. projektu: CZ.1.11/3.2.00/35.01451.
Náměšť nad Oslavou – rekonstrukce kanalizace v komunikaci č. I/23
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby spočívající v rekonstrukci stávající technické infrastruktury v Náměšti nad Oslavou v ulici Třebíčská. Konkrétně se jedná o rekonstrukci kanalizace a vodovodu v rozsahu rekonstrukce silnice č. I/23 realizované v rámci akce ŘSD ČR „I/23 Náměšť nad Oslavou, průtah I“ a akce kraje Vysočina „okružní ...
I/23 Veverka - Třebíč
Předmětem zakázky je oprava povrchu vozovky stávající silnice I/23 v celkové délce 6,678 km. (Frézování, pokládka ložné a obrusné vrstvy vozovky v obou úsecích). V rámci zakázky bude obnoveno VDZ.
Přestupní terminál Třebíč
Provedení stavebních prací za účelem výstavby přestupního terminálu v městě Třebíč dle projektové dokumentace pro provedení stavby. Projekt je spolufinancován z ROP JV, reg. č. projektu: CZ.1.11/1.2.00/31.01366.
Most,ev.č.590266-TR-Kemp01, přes řeku Jihlavu v Třebíči-Poušově vč. mostku přes náhon
Předmětem zadávacího řízení je výstavba nového mostu přes řeku Jihlavu, mostku přes náhon a mezilehlé komunikace v Třebíči Poušově.
II/405 Zašovice - průtah
Předmětem plnění je vypracování projektové dokumentace ve stupni DSP, PDPS a zajištění pravomocného stavebního povolení pro stavbu II/405 Zašovice - průtah.
II/351 Třebíč – most ev. č. 351-024
Předmětem plnění je vypracování projektové dokumentace ve stupni dokumentace pro stavební povolení, projektové dokumentace pro provádění stavby a oceněný soupis prací v rozsahu projektové dokumentace pro územní rozhodnutí pro akci Třebíč – most ev. č. 351-024.
II/392 Pucov – průtah
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní zhotovení stavby „II/392 Pucov – průtah“ dle projektové dokumentace.
IS a komunikace pro 15 RD v lokalitě Z8 - Předlísky, Jemnice
Předmětem projektu je vybudování stavby inženýrských sítí v rozsahu přípravy území, vodovodu, dešťové kanalizace, splaškové kanalizace, jednotné kanalizace, plynovodu STL, veřejného osvětlení, komunikace a chodníků pro následnou výstavbu 15 rodinných domů. Součástí díla jsou všechny nezbytné práce, dodávky a činnosti pro kompletní dokončené ...
II/392 Pucov – průtah
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní zhotovení stavby „II/392 Pucov – průtah“ dle projektové dokumentace.
Polní cesta C1 v k.ú. Mohelno
Polní cesta byla navržena v plánu společných zařízení. Jejím účelem je zpřístupnění okolních zemědělských pozemků, přístup do lesa v k. ú. Kladeruby nad Oslavou. Současná polní cesta je plná výmolů a nerovností. Položením nového povrchu (asfaltový beton) může být cesta celoročně využívána i k cykloturistice. Řešená část má délku 2 410 metrů. ...
Revitalizace veřejných prostranství sídliště Horka-Domky v Třebíči, etapa II/A, ul. Družstevní
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce týkající se revitalizace veřejných prostranství sídliště Horka-Domky v Třebíči, ul. Družstevní. Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce vozovek, chodníků, veřejného osvětlení, vybudování přístřešků na komunální a separovaný odpad, sadové úpravy. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních ...
Regenerace panelového sídliště Třebíč - Borovina, Za Rybníkem, etapa C
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce týkající se regenerace panelového sídliště v Třebíči, Borovina – Za Rybníkem, rekonstrukce vozovek, chodníků, veřejného osvětlení, vybudování přístřešků na komunální a separovaný odpad, sadové úpravy. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž vypracování dokumentace ...
Rekonstrukce technické infrastruktury v centru města Moravské Budějovice
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby spočívající v opravě stávajících chodníků a rekonstrukci technické infrastruktury v centru města Moravské Budějovice, v rozsahu ulic Purcnerova a Kosmákova a v části ulice Pivovarská (část mezi ulicemi Purcnerovou a Kosmákovou). V ulici Purcnerova a v části ulice Pivovarská se dále jedná i o stavební ...
Rekonstrukce technické infrastruktury v centru města Moravské Budějovice – náměstí ČSA
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby spočívající v opravě stávajících chodníků a rekonstrukci technické infrastruktury v rozsahu náměstí ČSA v centru Moravských Budějovic. Rekonstrukce zahrnuje úpravy, popřípadě přeložky jednotlivých inženýrských sítí v rozsahu řešených ploch (kanalizační řady, vodovodní řady, kanalizační přípojky, ...