Rekonstrukce místních komunikací v obci Svojkovice
Předmětem veřejné zakázky je: - I. etapa – Rekonstrukce MK na p.p.č. 71/1,71/13 a 54/1, k.ú. Svojkovice - II. Etapa – Rekonstrukce MK na p.p.č. 326,327 a 54/1 k.ú. Svojkovice. Bližší specifikace je uvedena v rámci bodu 4 zadávací dokumentace.
II/605 Rokycany-okružní křižovatka u Střelnice
II/605 Rokycany-okružní křižovatka u Střelnice
II/605 Rokycany-okružní křižovatka u Střelnice
II/605 Rokycany-okružní křižovatka u Střelnice
Dobřív - 2. etapa odkanalizování obce
Vybudování sítě nové oddílné splaškové kanalizace v obci Dobřív s napojením na stávající přívodní stoku čistírny Mirošov, ve které budou odpadní vody likvidovány. Předmětem stavby je odkanalizování převážné části zástavby. Kanalizační splašková síť bude tvořena soustavou gravitačních stok a systémem tlakové kanalizace.
Dobřív-kanalizace 1.etapa
výstavba oddílné splaškové kanaliázace v délce 3 176,5 m
Realizace polních cest v k.ú. Plískov
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce je výstavba a rekonstrukce polních cest v k.ú. Plískov. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je geodetické vytyčení pozemků pod stavbou před zahájením realizace stavebních prací. U polní cesty VPC 1 se oproti výkazu výměr v PD nebude realizovat položka č. 1 a položka č. 5 U polní ...
Holoubkov-rekonstrukce silnice na hrázi Holoubkovského rybníka
Předmětem zakázky jsou stavební práce při rekonstrukci silnice III/2341 v délce 264m v prostoru hráze Holoubkovského rybníka, vč.úseku cca 80m ve směru k sil.II/605.Předpokládá se odtěžení nánosů bahna v pruhu 10m podél hlavní hráze, rozšíření tělesa silnice, odstr. stáv.kčních vrstev vozovky a doprovodného chodníku, úprava napojení MK.
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Vranovice u Břas, Třímany, Hlohovice
Zpracování návrhu KPÚ v k.ú. Vranovice u Břas, Třímany, Hlohovice včetně nezbytných prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Dílo musí být zapsatelné do katastru nemovitostí.