II/430 Vyškov průtah - dodatečné stavební práce
Jedná se o dodatečné stavební práce, které nebyly obsaženy v původních zadávacích podmínkách, jejich potřeba vznikla v důsledku objektivně nepředvídaných okolností a jsou zcela nezbytné pro dokončení předmětu původní veřejné zakázky.
Rozšíření SV Vyškov - III. etapa, větev střed a dodatek č. 1 - zkapacitnění zdroje Manerov
Předmětem veřejné zakázky je výstavba 1 úpravny vody a 2 vodojemů a výstavba a rekonstrukce vodovodní sítě v okrese Vyškov. Předmětem je i geodetické zaměření dokončeného díla a vyhotovení projektu skutečného provedení díla.
Rozšíření SV Vyškov - III. etapa, větev střed a dodatek č. 1 - zkapacitnění zdroje Manerov
Předmětem veřejné zakázky je výstavba 1 úpravny vody a 2 vodojemů a výstavba a rekonstrukce vodovodní sítě v okrese Vyškov. V rámci předmětu veřejné zakázky je i vypracování projektové dokumentace pro provedení stavby. Předmětem je i geodetické zaměření dokončeného díla a vyhotovení projektu skutečného provedení díla.
Odkanalizování města Bučovice – místní část Marefy
Předmětem veřejné zakázky je výstavba kanalizace v délce 4,8 km.
Odkanalizování města Bučovice – místní část Čerčín
Předmětem veřejné zakázky je výstavba kanalizace v délce 3,92 km.
Výstavba kanalizace a ČOV v obci Rašovice
Předmětem projektu je výstavba nové kanalizace a čistírny odpadních vod (dále jen „ČOV“) pro obec Rašovice v Jihomoravském kraji. Realizace projektu přispěje ke zlepšení životního prostředí a kvality vod v oblasti povodí Nové Mlýny. Po realizaci projektu se předpokládá připojení 500 obyvatel na vybudovanou kanalizaci a odvedení znečištění od všech ...
Rekonstrukce světelných křižovatek ve Vyškově
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na komplexní dodávky s názvem „Rekonstrukce světelných křižovatek ve Vyškově“ v rozsahu a podle dokumentace ke stavebnímu povolení a Zadávací dokumentace stavby zpracovaná do podrobností nezbytných pro zpracování nabídky s názvem „Rekonstrukce SSZ průtahu městem – ulice Brněnská, Dukelská a Olomoucká“, ...