Vysoká-kanalizace a čistírna odpadních vod
Jedná se o stavbu mechanicko-biologické čistírny odpadních vod kapacity 300EO oddílné splaškové kanalizace. Celková délka splaškové kanalizace je 3 437 m,z toho je 2 315 m gravitační kanalizace ,448 m tlakové kanalizace a 674 m kanalizačních přípojek na veřejných prostranstvích.
Rekonstrukce a intenzifikace ČOV Vojkovice
Mechanicko-biologická čistírna odpadních vod je určena pro zneškodnění splaškových odpadních vod z intravilánu obce Vojkovice. Výsledná kapacita ČOV je řešena v závislosti na stávající dispozici stavebních objektů ČOV a inženýrských sítí.
Výstavba a kanalizace a ČOV Dřínov
Předmětem plnění je zřízení kombinovaného systému stokové sítě – gravitační a tlakové. Likvidace splaškových vod bude prováděna v nové čistírně odpadních vod 620 EO. Než bude realizována stoková síť bude čistírna zásobena fekálními vozy, které budou svážet splašky z žump do čerpací jímky odkus budou čerpány na ČOV.
Výstavba kanalizace a ČOV v obcích Liblice a Byšice
Předmětem veřejné zakázky je vybudování tlakové kanalizace a ČOV v obcích Liblice a Byšice. ČOV má navrhovanou kapacitu 2000 EO a je navržena s tímto členěním technologie čistění: mechanické předčištění, biologická aktivace s předřazenou denitrifikací a aerobní stabilizací kalu, zahuštění a akumulace zahuštěného kalu, měření průtoku vyčištěné ...