Splašková kanalizace a ČOV, Miskovice, Přítoky, Bylany : 1. – 3. etapa
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení díla „Splašková kanalizace a ČOV, Miskovice, Přítoky, Bylany : 1. – 3. etapa“. Práce budou provedeny v souladu s podmínkami uvedenými v této zadávací dokumentaci a projektové dokumentaci.
Výstavba kanalizace, ČOV a vodovodu Kluky
Předmětem plnění této veřejné zakázky je vybudování vodovodu pro veřejnou potřebu (zásobní řad, zemní vodojem, rozvodná vodovodní síť) pro zajištění zásobování obyvatel obce Kluky zdravotně nezávadnou pitnou vodou. Součástí předmětu plnění je také vybudování kanalizace pro veřejnou potřebu s likvidací odpadních vod na ČOV pro obec Kluky. Jedná se ...
Petrovice I. - odkanalizování a čištění odpad.vod
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních prací a souvisejících činností pro zhotovení díla – stavby „Petrovice I. - odkanalizování a čištění odpad.vod“.
Výstavba kanalizace, ČOV a vodovodu Kluky
Předmětem plnění zakázky je vybudování vodovodu pro veřejnou potřebu (zásobní řad, zemní vodojem, rozvodná vodovodní síť) pro zajištění zásobování obyvatel obce Kluky zdravotně nezávadnou pitnou vodou. Součástí předmětu plnění je vybudování kanalizace pro veřejnou potřebu s likvidací odpadních vod na ČOV pro Obec Kluky.
Kanalizace a ČOV Žleby
Předmětem veřejné zakázky je vybudování oddílné, splaškové gravitační i tlakové kanalizace vč. domovních čerpacích jímek u každé nemovitosti a odvedení kanalizačního výtlaku na nově navrženou ČOV. ČOV je navržena pro 1 500 EO. Předmětem díla je rovněž zpracování realizační projektové dokumentace, dokumentace skutečného provedení stavby a ...
Splašková kanalizace a ČOV v obci Horka I
Plněním předmětu plnění veřejné zakázky je vybudování splaškové kanalizace a ČOV v obci Horka I. a v jejích jednotlivých částech (Horka I, Svobodná Ves a Borek).
Poptávám výrobce ČOV
Poptávám výrobce čov, který navrhne vhodný typ a cenu. Včetně dopravy a zprovoznění pro dům (okres Trutnov) . Vcetně vyřízení dokladů a odzkoušení.