Intenzifikace ČOV Vrané nad Vltavou
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce ČOV Vrané nad Vltavou podle PROJEKTU. Účelem navrhované stavby je rozšíření stávající ČOV na výhledovou kapacitu 5360 připojených obyvatel, odpovídající plánovanému počtu obyvatel obce Vrané nad Vltavou. Předmětem navrhované intenzifikace je výstavba nové čistírenské linky na výhledovou kapacitu ...
Čerčany – rozšíření čistírny odpadních vod
Předmětem veřejné zakázky je intenzifikace stávající ČOV v obci Čerčany.
Intenzifikace ČOV Středokluky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových technologických zařízení a provedení stavebních úprav stávajících objektů ČOV. Bližší technický a technologický popis jednotlivých součástí předmětu této zakázky včetně projektové dokumentace a výkazu výměr tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Intenzifikace ČOV Klecany
Intenzifikace ČOV
Kňovice, Kňovičky – Kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba kanalizace a ČOV v obci Kňovice.
Doplnění technologie čistění OV v ČOV TPCA
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka doplnění technologie čištění OV v ČOV TPCA. Technické podmínky veřejné zakázky jsou uvedeny v dokumentaci pro provedení stavby „ČOV TPCA - PD techn. čištění OV“, zpracované společností Sweco Hydroprojekt a.s., IČ: 26475081, Praha 4, Táborská 31, PSČ 14016, hlavní inženýr projektu: Ing. Dagmar ...
Vodovod, kanalizace a ČOV Velenka
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě vodovodu, kanalizace a čistírny odpadních vod, včetně realizace vodovodních a kanalizačních přípojek v obci Velenka ve Středočeském kraji.
Odvedení odpadních vod z ochranného pásma nádrže Vrchlice na ČOV Kutná Hora
výstavba tlakových a gravitačních kanalizačních stok a sběrných čerpacích stanic, přestavba stávající ČOV Malešov a Chlístovice na čerpací stanici, vybudování vodovodu pro veřejnou potřebu
Vodovod a splašková kanalizace v obci Libež
vodovod, kanalizace, vodojem, čistírna odpadních vod (vodovodní řady dl. cca 6 122,9 m, kanalizační stoky dl. cca 4 837,1 m, vodojem 2x20 m³, ATS, čerpací stanice, ČOV s kapacitou 350 EO)
Úpravna vody pro obec Blažim
Záměrem investora je řešit stavební úpravu stávajícího objektu vodojemu a čerpací stanice v souvislosti se změnou vodárenské technologie uvnitř objktu na parcele st. 125, kat. úz. Blažim nad Vltavou (605531)
Kanalizace a ČOV - Záluží
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě splaškové kanalizace a čistírny odpadních vod (ČOV) v obci Záluží. Celková kapacita ČOV bude v budoucnu činit 1500 EO. V rámci této veřejné zakázky bude realizována kapacita 750 EO. Splašková kanalizace bude realizována jako gravitační o celkové délce 4 515 m, z toho ...
Intenzifikace ČOV Unhošť
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a intenzifikace čistírny odpadních vod převážně ve stávajícím oploceném areálu. V rámci úprav dojde k sanaci a rekonstrukci stávajících objektů. Dále pak k demolici části stávajících objektů a výstavbě nových.
Nové Strašecí – dostavba kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nové splaškové kanalizace ve městě Nové Strašecí a výstavba nové čistírny odpadních vod s kapacitou 7000 EO. Celková délka navržené kanalizace je 6679m - z toho se předpokládá 1176 m výtlaku, 4610 m gravitace a 893 m veřejných částí kanalizačních přípojek. Dále je předmětem plnění výstavba 4 čerpacích stanic.
Vyžlovka - dokončení kanalizace včetně intenzifikace ČOV
Výstavba gravitační kanalizace a intenzifikace ČOV.
Pletený Újezd – kanalizace a čistírna odpadních vod
Předmětem veřejné zakázky je výstavba kanalizace a ČOV v obci Pletený Újezd.
Dlouhá Lhota – Splašková oddílná kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové oddílné kanalizace a ČOV v obci Dlouhá Lhota.
Splašková kanalizace a ČOV v obci Krupá
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace v obci Krupá v délce cca 5362 m z toho cca 4 924 m kanalizačních stok, cca 438 m výtlaku, dále cca 1200 m veřejných částí domovních přípojek, 2 ks ČS a výstavba nové ČOV pro 600 EO. Bližší podrobnosti jsou v projektové dokumentaci zveřejněné na profilu zadavatele.
Intenzifikace ČOV Veleň
Předmětem stavebních prací je intenzifikace a modernizace, technologicko-technického vybavení stávajících objektů, odpovídajících inženýrských sítí a technologických propojení - nové aktivační nádrže, stávajících dosazovacích nádrží a uskladňovací nádrž kalu.
Zbečno a Újezd nad Zbečnem - kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba kanalizace a ČOV v obci Zbečno a jeho místní části.
Intenzifikace ČOV Veleň
Předmětem stavebních prací je intenzifikace a modernizace, technologicko-technického vybavení stávajících objektů, odpovídajících inženýrských sítí a technologických propojení - nové aktivační nádrže, stávajících dosazovacích nádrží a uskladňovací nádrž kalu.
Svazek obcí Cecemínsko - intenzifikace ČOV a dostavba tlakové kanalizace
Předmětem veřejné zakázky je intenzifikace ČOV a dostavba tlakové kanalizace ve Svazku obcí Cecemínsko.
Jabkenice – rekonstrukce a intenzifikace ČOV
Předmětem dokumentace je rekonstrukce a intenzifikace stávající ČOV Jabkenice. Předmětem projektu je demolice nadzemní části stávajícího objektu ČOV a dále odstranění stávající komunikace v areálu ČOV. Podzemní část stávajícího objektu zůstane zachována. Nově budou vybudovány - biologická linka, komunikace v areálu ČOV a trubní propoje včetně ...
Kanalizace a intenzifikace ČOV Rožďalovice
Předmětem veřejné zakázky je stavba kanalizace a rekonstrukce stávající čistírny odpadních vod v obci Rožďalovice.
Poříčany - dokončení kanalizace a intenzifikace ČOV
Předmětem veřejné zakázky je dostavba kanalizace a rekonstrukce stávající čistírny odpadních Poříčany.
Velenice – ČOV a splašková kanalizace
Předmětem veřejné zakázky je výstavba kanalizace a čistírny odpadních vod v obci Velenice.