Kanalizace, ČOV a vodovod Košátky
Předmětem zakázky je výstavba nové kanalizační sítě a centrální ČOV a dále o novostavbu vodovodu v obci Košátky.
ČOV Nové Hamry, splašková kanalizace Nové Hamry - I. etapa, část ČOV
Celá akce zahrnuje výstavbu nově vybudované ČOV Nové Hamry.
Intenzifikace čistírny odpadních vod Votice
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v intenzifikaci stávající ČOV s kapacitou 5500 EO ve městě Votice ve Středočeském kraji. Intenzifikovaná ČOV je navržena na kapacitu 9950 EO.
Splašková kanalizace a ČOV Třešť-Buková a splašková kanalizace a ČOV Třešť-Salavice
splašková kanalizace a ČOV Třešť – Salavice: výstavba kanalizace v délce 2,72 km, výstavba ČOV o kapacitě 220 EO; splašková kanalizace a ČOV Třešť – Buková: výstavba kanalizace v délce 1,07 km, výstavba ČOV o kapacitě 120 EO
Litobratřice - kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace v obci Litobratřice v délce cca 8 860,6 m, z toho cca 6 585,5 m kanalizačních stok, cca 941,1 m výtlaku, cca 1 334 m odboček pro domovní přípojky, 4 ks ČS a výstavba nové ČOV pro 496 EO. Bližší informace jsou v projektové dokumentaci na profilu zadavatele.
Otročín, Brť - tlaková kanalizace a ČOV, část ČOV
Celá akce zahrnuje výstavbu nově vybudované ČOV Otročín.
Intenzifikácia ČOV Okoč
Predmetom zákazky je uskutočnenie stavby "Intenzifikácia ČOV Okoč". Bližšia špecifikácia je obsiahnutá v súťažnych podkladoch a ich prílohách.
Poptávám odhlučnění dmychadla domovní čistírny odpadních vod
Poptávám odhlučnění dmychadla DČOV. V bezprostřední blízkosti chaty je umístěna DČOVa dmychadlo. Zřejmě přes stěnu garáže se přenáší hluk do chaty.
Koštice, Želevice - kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je odkanalizování obce Koštice a části obce Želevice a výstavba nové ČOV, která je kapacitně navržena pro 600 EO. Výstavba nových kanalizačních stok v délce 6 km. Součástí předmětu plnění je i stavba veřejné části kanalizačních přípojek v délce cca 1,2 km a zajištění zkušebního provozu ČOV.
Kanalizace ĆOV svazek obcí Pěnčín - Laškov
Předmětem veřejné zakázky je odkanalizování pro obec Pěnčín a pro obec Laškov na její místní části Kandia a Dvorek. Splaškové odpadní vody budou odváděny prostřednictvím vybudované stokové sítě na nově budovanou ČOV v obci Laškov.
Pavlov - kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace v obci Pavlov v délce cca 4303 m, z toho cca 3265 m kanalizačních stok, cca 210 m výtlaku, cca 828 m odboček pro domovní přípojky, 1 ks ČS a výstavba nové ČOV pro 463 EO. Bližší podrobnosti jsou v projektové dokumentaci na profilu zadavatele.
Obsluha a údržba Nové vodní linky Ústřední čistírny odpadních vod Praha
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajišťování služeb obsluhy a údržby Nové vodní linky Ústřední čistírny odpadních vod Praha v prodlouženém zkušebním provozu, včetně zajištění revizí podléhajících státnímu odbornému dozoru v rozsahu podle této zadávací dokumentace.
Poptávám realizaci ČOV pro rodinný dům
Poptávám realizaci zakázky na zhotovení ČOV, v Jablonci nad Nisou pro účely rodinného domu. Děkuji
Doubravčice - intenzifikace ČOV přístavbou 3. a 4. linky na 1600 EO a Rozšíření zásobování vodou
Předmětem zakázky je intenzifikace ČOV přístavbou 3. a 3. linky na 1600 EO a rozšíření zásobování pitnou vodou obce Doubravčice.
ČOV Malá Slavkov
Predmetom zákazky je realizácia projektu, ktorý rieši novostavbu ČOV v obci Malý Slavkov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane požiadaviek a špecifikácií jednotlivých stavebných prác, ktoré sú predmetom zákazky, tvorí časť súťažných podkladov B1. Opis predmetu zákazky a spôsob určenia ceny.
ČOV a kanalizace Čakov
výstavba nové gravitační kanalizace a mechanicko-biologické čistírny odpadních vod pro výhledových 300 EO pro odkanalizovaní a čištění odpadních vod z obce Čakov
Intenzifikace ČOV Vranov nad Dyjí
Předmětem projektu je rekonstrukce a intenzifikace stávající čistírny odpadních vod (dále jen „ČOV“) v městysu Vranov nad Dyjí, okres Znojmo, která je nevyhovující. Pro čištění odpadních vod je navržena mechanicko-biologická ČOV s nízkozatíženým aktivačním systémem. Intenzifikovaná ČOV bude odstraňovat též dusík procesem biologické nitrifikace a ...
ČOV 2 Smerdžonka a splašková kanalizácia časti obce Červený Kláštor – Smerdžonka
Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác stavby "ČOV 2 Smerdžonka a splašková kanalizácia časti obce Červený Kláštor - Smerdžonka", ktorá pozostáva z týchto stavebných objektov: SO 01 2 Obecná kanalizácia; SO 02 2 Budova ČOV; SO 03 2 Potrubné prepojenia; SO 04 2 Sadové a terénne úpravy, spevnená plocha; SO 05 2 Zdravotechnika, vodovodná ...
Intenzifikace ČOV Červená Řečice – I. etapa
Předmětem stavby je první etapa rekonstrukce a intenzifikace čistírny odpadních vod (dále ČOV) v Červené Řečici.
Splašková kanalizace a ČOV Horní Radouň
Předmětem zakázky je novostavba splaškové kanalizace a ČOV s kapacitou 400 EO v intravilánu obce Horní Radouň. Navrženy jsou stoky splaškové gravitační kanalizace + obtok ČOV – celkem cca 4.000 m, ČOV je navržená mechanicko – biologická čistírna odpadních vod, která je schopna pracovat v režimu 30% až 120% zatížení. Stavba je členěna na ...
Odkanalizování návsi a intenzifikace ČOV v obci Zakřany
Předmětem veřejné zakázky je vybudování splaškové kanalizace na návsi obce Zakřany a převedení splaškových vod pomocí čerpací stanice a výtlaku do stávající splaškové kanalizace, intenzifikace nevyhovující ČOV.
Jestřabí Lhota ČOV a splašková kanalizace
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě splaškové kanalizace a čistírny odpadních vod v obci Jestřabí Lhota ve Středočeském kraji.
Výběr dodavatele stavby - Bezděkov nad Metují - splašková kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je vybudování kanalizačního systému v obci Bezděkov nad Metují. Součástí stavby je realizace kanalizačního systému, čistírny odpadních vod a kanalizačních přípojek po veřejné části. Stavba se člení na následující objekty, technická a technologická zařízení: SO 01 ČOV, SO 01.1 Zpevněné plochy a oplocení, SO 01.2 Trubní ...
ČOV a kanalizace Troskotovice
Předmětem zakázky je výstavba ČOV a kanalizace Troskotovice v zastavěném území městyse Troskotovice.
Kanalizace a ČOV Střílky
Předmětem veřejné zakázky je výstavba gravitační splaškové kanalizace, pochycení stávajících stok, vybudování 12 odlehčovacích komor a nové ČOV v obci Střílky ve Zlínském kraji, k.ú. 757861. Projektem jsou nově navržené kanalizační stoky v délce cca 3 000 m a nová ČOV s kapacitou 800 EO. V návrhu technického řešení je zvolena technologická linka ...