I/8 Teplice - Dubí OK Lesní brána; Dubí - Cínovec, oprava komunikace
Předmětem zakázky je souvislá velkoplošná oprava asfaltového povrchu komunikace včetně příslušenství na základě diagnostického průzkumu na komunikaci I/8 v úsecích: 1) I/8 Teplice - Dubí OK Lesní brána v km 25,200 - 26,345; 2) I/8 Dubí - Cínovec v km 28,528 - 34,200.
I/27 OK Most - Čepirohy; Havraň - směr Uhelný vrch, oprava komunikace
Předmětem zakázky je souvislá velkoplošná oprava asfaltového povrchu komunikace včetně příslušenství na základě diagnostického průzkumu na komunikaci I/27 v úsecích: 1) I/27 OK Most - Čepirohy v km 32,000 - 33,340; 2) I/27 Havraň - směr Uhelný vrch v km 36,850 - 38,194.
I/15 Lovochemie; Lovosice OK D8 - 15-039b, oprava komunikace
Předmětem zakázky je souvislá velkoplošná oprava asfaltového povrchu komunikace včetně příslušenství na základě diagnostického průzkumu na komunikaci I/15 v úsecích: 1) I/15 Lovochemie v km 33,242-34,137 2) I/15 Lovosice OK D8 - 15-039b v km 29,406-29,960.
I/27 OK Dubí - Střelná, oprava komunikace
Předmětem zakázky je souvislá velkoplošná oprava asfaltového povrchu komunikace včetně příslušenství na základě diagnostického průzkumu na komunikaci I/27 OK Dubí - Střelná ve staničení km 00,000 - 3,221.
I/15 Sedlec - Korozluky, oprava komunikace
Předmětem zakázky je souvislá velkoplošná oprava asfaltového povrchu komunikace včetně příslušenství na základě diagnostického průzkumu na komunikaci I/15 Sedlec - Korozluky ve staničení km 1,97 - 3,57.
I/30 Užín - D8, oprava komunikace
Předmětem zakázky je souvislá velkoplošná oprava asfaltového povrchu komunikace včetně příslušenství na základě diagnostického průzkumu na komunikaci I/30 Užín ve staničení km 30,374-31,544.
I/13 Prunéřov - Zelená, oprava komunikace
Předmětem zakázky je souvislá velkoplošná oprava asfaltového povrchu komunikace včetně příslušenství na základě diagnostického průzkumu na komunikaci I/13 Prunéřov - Zelená ve staničení km 40,746 - 44,096.
I/15 Třebívlice - Podsedice, oprava komunikace
Předmětem zakázky je souvislá velkoplošná oprava asfaltového povrchu komunikace včetně příslušenství na základě diagnostického průzkumu na komunikaci I/15 Třebívlice - Podsedice ve staničení km 16,634 - 21,919.
I/30 Vaňov – průtah, oprava komunikace
Předmětem zakázky je souvislá velkoplošná oprava asfaltového povrchu komunikace včetně příslušenství na základě diagnostického průzkumu na komunikaci I/30 Vaňov ve staničení km 16,24-17,53
I/13 Prunéřov, oprava komunikace
Předmětem zakázky je souvislá velkoplošná oprava asfaltového povrchu komunikace včetně příslušenství na základě diagnostického průzkumu na komunikaci I/13 Prunéřov ve staničení km 38,786 - 40,476.
Rekonstrukce části tepelné sítě v Lovosicích - 1.etapa
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení díla v rozsahu specifikovaném projektovou dokumentací „ HORKOVOD - Dlouhá“. Jedná se o dodávku stavby teplovodních rozvodů a objektových předávacích stanic pro zajištění dodávky tepla pro bytové domy a občanskou výstavbu v ulicích Dlouhá a Wolkerova. V ulici Dlouhá bude osazeno sedm objektů ...
ICT a komunikace, 3. ZŠ Žatec
Předmětem plnění je: • komplexní zajištění konektivity školy dle Standardu konektivity škol v rámci výzvy 47 IROP, platného od 7. 2. 2017 (v podrobnostech zadavatel odkazuje na přílohu č. 4 PD – konektivita školy) • vytvoření malé jazykové laboratoře pro 16 studentů o rozměrech 6,68 x 6,9 x 4 m (v podrobnostech zadavatel odkazuje na přílohu č. 4 ...
Nástavba odborných učeben v Základní škole ul. Jakuba Arbesa v Mostě
Předmětem veřejné zakázky je nástavba odborných učeben v objektu Základní školy Jakuba Arbesa 2454 v Mostě. Součástí předmětu díla je i realizace výtahu a únikového schodiště včetně navazujících dopravních úprav (chodník). Předmětem veřejné zakázky je také vybavení nově vzniklé půdní nástavby nábytkem a přístrojovým vybavením. V souladu s ...
Vybudování odborných učeben v Základní škole v ulici V. Talicha 1855/1 v Mostě
Předmětem této veřejné zakázky je rekonstrukce učeben základní školy včetně jejich vybavení nábytkem, stínící technikou a přístrojovým vybavením v souladu s jejich předmětovým zaměřením a vč. instalace metalických a optických rozvodů místní sítě LAN zakončených příslušnými aktivními prvky. Součástí plnění je i realizace nového výtahu.
Celkový seismický průzkum předpolí lomu Libouš - Varianta 2
Předmětem veřejné zakázky je provedení celkového 3D seismického průzkumu v předpolí a na prvním řezu lomu Libouš na ploše přibližně 5,5 km2, v kombinaci s měřením seismických rychlostí v horninách ve dvou cca 150 m hlubokých vrtech a zpracováním naměřených dat a jejich interpretace do podoby digitálních modelů určených vrstev a seismických ...
Stavební úpravy DOZP Boletice
Rekonstrukce domova pro osoby se zdravotním postižením Boletice, ul. Spojenců 214, Děčín XXXII. V objektu vzniknou celkem tři bytové jednotky. Dále budou v objektu kancelářské prostory. V rámci rekonstrukce objektu bude vybudována zážitková zahrada pro klienty zařízení .
Poptáváme svařované pletivo
Poptáváme cenovou nabídku na tento typ pletiva. Typ pletiva: svařované, rovný drát pr. 3mm Rozměr dílce: 2.200 x 5.000 mm Rozměr oka: 22 x 100 mm nebo podobné anebo jaké je v jejich možnostech Množství: 30 ks Povrchová úprava: bez a nebo v žárovém zinku, pokud to umíte. Děkuji. Kemrová Iva
Výstavba vrtné monitorovací sítě v centrální části Mostecké pánve
Předmětem této veřejné zakázky je realizace tří hydrogeologických monitorovacích vrtů v souladu s projektovou dokumentací (viz článek 3. ZD), v souladu s vyjádřeními správních orgánů, a v souladu s požadavky Zadavatele a dotčených organizací. Jedná se o tyto tři hydrogeologické monitorovací vrty: - hydrogeologický monitorovací vrt Kohinoor ...
Multifunkční hala
Výstavba nové multifukční sportovní haly s rozměry haly 60 x 36 x 12,5 m, konstrukce železobetonový montovaný skelet, zastřešení ocelovými příhradovými vazníky s purpanely, fasáda s polykarbonátovými deskami, v prostorách areálu výstaviště Zahrada Čech v Litoměřicích. Součástí plnění je realizace přípojek inženýrských sítí, komunikací, zeleně a ...
Sdružení obcí Panenský Týnec a Žerotín pro stavbu kanalizace a ČOV EO 600 – kanalizace II
Veřejná zakázka zahrnuje vybudování gravitační splaškové kanalizace s podílem kanalizace tlakové a společné mechanicko-biologické čistírny odpadních vod pro 600 EO Městysu Panenský Týnec a obce Žerotín. Veřejná zakázka také zahrnuje vysazení odboček umístěných na veřejných pozemcích a přivedených k hranicím pozemků soukromých pro možnost napojení ...
Zateplení podlahy v provozní hale
Stavební práce spočívající v provedení nové podlahové konstrukce. Stávající konstrukce bude vybourána a bude provedena nová betonová plocha z leštěného betonu vyztužená kari sítí.
Rekonstrukce malých vodních nádrží v obci Peruc – Peruc I
Vzhledem k předpokládané hodnotě veřejné zakázky se jedná o veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce dle § 27 písm. b) ZZVZ. Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce stávající malé vodní nádrže (dále jen „MVN“) Peruc I (Hořejší rybník).
Oprava střešního pláště objektu ZŠ Děčín VI, Školní 1544/5 – II. etapa
Dokončení oprav střešního pláště plochých střech objektu ZŠ Školní 1544/5, Děčín VI-Letná. Stavebními úpravami bude provedena celoplošná sanace střešní krytiny včetně dodatečného zateplení a výměny klempířských prvků a nového hromosvodu.
Chodníky a veřejné osvětlení podél silnice I/13 - I. etapa
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce stávající nevyhovující trasy pro pěší včetně vybudování nových chodníků a veřejného osvětlení. Rozšíření metropolitní sítě města Děčín v souběhu s pokládkou kabelů pro veřejné osvětlení.
Výstavba vodovodu a vodojemu Stará Oleška
Předmětem veřejné zakázky je výstavba vodovodu a vodojemu Stará Oleška v souladu s projektovou dokumentací a výkazem výměr. Zhotovením díla se rozumí úplné, funkční a bezvadné provedení všech stavebních a montážních prací a konstrukcí, včetně dodávek potřebných materiálů a zařízení nezbytných pro řádné dokončení díla, dále provedení všech ...