Komunitní centrum Mírová
Dílo představuje novostavbu. V 1NP bude školní a školková kuchyně se školní jídelnou použitelnou jako komunitní sál. V 2NP je plánováno komunitní centrum a prostory pro dům dětí a mládeže.
Cyklostezka Jičínská
Vybudování nové cyklostezky a úpravu chodníků a přechodů pro chodce v úseku od křižovatky ulic Jičínské a Na Celně po ukončení v blízkosti OC Olympia. Celková délka řešeného úseku cyklostezky je 1208 m.
Komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Sušno, Kropáčova Vrutice a Střížovice
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování 3 návrhů komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálních územích Sušno, Kropáčova Vrutice a Střížovice, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., o katastru nemovitostí (katastrální ...
Výstavba chodníků, veřejného osvětlení a rozhlasu v obci Bukovno
Předmětem veřejné zakázky jsou výstavba nových chodníků, které budou vedeny podél stávajících komunikací pro automobilovou dopravu a podél zástavby rodinných domů v místě stávající zeleně.
Poptávám ocelové šroubovací spony
Poptávám ocelové šroubovací spony, průměr 60 mm.
Poptávám provedení zemního protlaku
Dobrý den , poptávám u Vás provedení zemního protlaku pro dešťovou kanalizaci průměr 125 mm , v obci Rokytovec okr. Mladá Boleslav - délka cca 8 m.
Poptávam statické zajištění krovu
Poptávam statické zajištění krovu. Jedná se o zajíštění vaznicové krokevní soustavy. Střecha po rekonstrukci z roku 2000, špatně udělané spoje, chybně vynesené pásky a dalši chyby. Nutno prohlídnout. Střecha půdorysná plocha cca 280m2.
Novostavba mateřské školy Michalovice
Vybudování novostavby mateřské školy o čtyřech třídách. Za tímto účelem je navržena montovaná stavba mateřské školy na parcele č. 729/98 v Michalovicích, Mladá Boleslav.
Poptávám dodávku nerezového komínu
Poptávám dodávku nerezového komínu k litinovému kotli na tuhá paliva značky Dakon FB42D, výška 9m. Průměr komínu 200mm s tlouštkou vnitřní trubky 0.8mm, s izolací.
Rekonstrukce a výstavba nové části školy v Čachovicích
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a výstavby nové části školy v obci Čachovicích. Cílem rekonstrukce a výstavby je vyřešení stávajících problémů obce s kapacitou základní školy a mateřské školy včetně potřeby způsobilého zázemí pro celý komplex, který se skládá z kuchyně, jídelny a šatny. Vzhledem k možnostem stávajících pozemků určených ...
Novostavba mateřské školky Pampeliška
Zhotovení montované dřevostavby mateřské školy na parcele 608/13, Mladá Boleslav vč. souvisejících sítí, zpevněných ploch a parkoviště.
Dlouhá Lhota – Splašková oddílná kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové oddílné kanalizace a ČOV v obci Dlouhá Lhota.
Výstavba kanalizace a ČOV v obci Jizerní Vtelno
Předmětem plnění díla je vybudování kanalizace a ČOV o kapacitě 600 EO v obci Jizerní Vtelno. V obci byla v minulosti vybudována jednotná kanalizace, která v současné době slouží především pro odvádění dešťových vod. Splaškové vody domácností jsou zaústěny do jímek a septiků různého stáří a nevyhovujícího stavebně technického stavu, jsou tedy ...
Poptávám zhotovení betonových desek a chodníku
Poptávám zhotovení dvou betonových desek. Jedna pod dřevostavbu cca 26m čtverečních a druhá cca 15m pod pergolu. Dále zhotovit cca 30 m chodníku z dlažby.
Poptávám stavební práce
Poptávám odizolování rodinného domu proti vlhkosti, to zn. odkopání cca 20m2, vložení extrudovaného polystyrénu, nopové folie, zasypání kačírkem. Dále pak zateplení fasády cca 80m2, a další drobné zednické práce. Termín realizace nejlépe jaro 2018.
Krnsko – kanalizace – nové vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je výstavba tlakové a gravitační kanalizace pro obec Krnsko včetně místní části Řehnice. Stoková síť bude navržena převážně jako gravitační se dvěma veřejnými čerpacími stanici. Dílčí část tvoří tlakové odkanalizování v lokalitách s nevhodnou geomorfologií či geologií.
Ptýrov – odkanalizování obce
Vybudování splaškové kanalizace pro obec Ptýrov, místní části Ptýrov, Ptýrovec, Braňka a Maníkovice.
Novostavba mateřské školky Pampeliška
Zhotovení montované dřevostavby mateřské školy na parcele 608/13, Mladá Boleslav vč. souvisejících sítí, zpevněných ploch a parkoviště.
Poptávám dodávku WC kabiny
Poptávám dodávku WC kabiny do restauračního provozu.
Snížení energetické náročnosti budovy ZŠ a MŠ, 17. listopadu 1325, p. o. v Mladé Boleslavi
Stavební práce – stavební úpravy (zejména výplně oken, fasáda, střecha a vzduchotechnika) za účelem snížení energetické náročnosti budovy ZŠ a MŠ, 17. listopadu 1325, p.o. v Mladé Boleslavi.
Jabkenice – rekonstrukce a intenzifikace ČOV
Předmětem dokumentace je rekonstrukce a intenzifikace stávající ČOV Jabkenice. Předmětem projektu je demolice nadzemní části stávajícího objektu ČOV a dále odstranění stávající komunikace v areálu ČOV. Podzemní část stávajícího objektu zůstane zachována. Nově budou vybudovány - biologická linka, komunikace v areálu ČOV a trubní propoje včetně ...
Kanalizace Jivina
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce – odkanalizování obce Jivina novou splaškovou kanalizací zakončenou novou mechanicko-biologickou čistírnou odpadních vod. Nakládání s dešťovými vodami není dotčeno a bude řešeno současným způsobem - stávající dešťovou kanalizací. Recipientem ČOV je bezejmenný vodní tok ve správě Lesů ČR (IDVT ...
Vestavba mateřské školy v budově obecního úřadu Dolní Stakory
Vestavba mateřské školy v budově obecního úřadu Dolní Stakory.
Snížení energetické náročnosti Mateřské školy Ledce a vznik podporovaných bytů
Předmětem plnění veřejné zakázky je zateplení a rekonstrukce objektu s vytvořením bydlení pro seniory. - zateplení obvodového pláště kontaktním zateplovacím systémem, - zateplení střechy a podlahy v suterénu, - výměna otvorových výplní, - rekonstrukce interiéru - vytvoření bytových jednotek, - úprava krovu a přístavba výtahové šachty, ...
Průzkumný vrt Košátky
Průzkumný vrt pro veřejné zásobování obce