Novostavba bytového domu a MŠ Dolní Slivno
Předmětem této VZ (stavby=díla) je novostavba bytového domu a mateřské školy (MŠ) - 6 bytových jednotek pro seniory a mateřská škola pro 12 dětí včetně individuální výuky.
Mukařov, Srbín, Žernovka – vodovod, vodovod Region jih
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, resp. dodávky či služby související s těmito stavebními pracemi, spojené s výstavbou vodovodu pro část obce Mukařov, část místní části Srbín a místní část Žernovka a dostavba přivaděče Regionu Jih - řad G5 a G6. Včetně veřejných částí vodovodních přípojek v rozsahu výstavby vodovodních řadů. Zásobení ...
Přístavba Základní školy Kněžmost
Předmětem veřejné zakázky je demolice objektů v areálu základní školy v obci Kněžmost, Na Františku, 294 02 Kněžmost (část A) a přístavba budovy základní školy v obci Kněžmost, Na Františku, 294 02 Kněžmost (část B).
Stará Boleslav - rekonstrukce kuchyňského bloku
Provedení stavby v rozsahu a podle projektové dokumentace.
Rekonstrukce, snížení energetické náročnosti administrativní budovy č. 173 ZD Čistá
Stavební práce spočívající v zateplení budovy, výměně původních výplní otvorů, rekonstrukce sociálního zázemí budovy, výměně zdroje vytápění, včetně rekonstrukce otopné soustavy, výměně svítidel za LED osvětlení.
Nástavba 3. NP odborných tříd na 6. ZŠ, Jilemnického 1152, Mladá Boleslav
Nástavba 3.NP s odbornými učebnami a kabinety na stávající dvoupodlažní budově mateřské školy (pavilon „A“) a vestavba hygienického zařízení ve 3.NP stávající třípodlažní budovy základní školy (pavilon „D“).
Nástavba a stavební úpravy budovy u 2.ZŠ Komenského náměstí 94, Mladá Boleslav
Stavební úpravy a nástavbu komunikačního jádra, která umožní bezbariérový přístup do rekonstruované budovy a zároveň pomocí doplněných zvedacích plošin pro vozíčkáře bezbariérově zpřístupní i stávající budovu I. stupně, která v současné době bezbariérově přístupná není.
Cyklostezka Havlíčkova
Výstavba dělené cyklostezky (C10): (a) I. etapa – úsek „U Stadionu – 17. listopadu“ výstavba stezky pro cyklisty a chodce o celkové délce 725 m o celkové šíři 4,5 m s odděleným provozem pro cyklostezku v šíři 2,5 m z betonové červené bezfazetové dlažby a pro pěší v šíři 1,7 m z betonové dlažby šedé + vodící pruh 0,3 m. Součástí stavby je ...
Nástavba technických učeben nad stáv. jídelnou 3. ZŠ Mladá Boleslav
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce – vybudování nástavby technických učeben nad školní jídelnou a přístavby základní školy s výtahem a sociálním zařízením včetně bezbariérových WC.
Poptávám zakázkovou kovovýrobu
Poptávám výrobu kovových mís podle originálu. (Jedná se o mísy ke starému kuchyňskému robotu Zbrojovka Brno.)
Vyhotovení návrhu územního plánu Mladá Boleslav
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou služby – vyhotovení návrhu územního plánu statutárního města Mladá Boleslav.
Mnichovo Hradiště - Dobrá voda, Lhotice - vodovod
Dílo zahrnuje výstavbu vodovodního řádu (výtlačného, zásobovacího) v celkové délce 4 345 m a stavebního objektu čerpací stanice ATS ve vodojemu.
II/331 Sojovice, rekonstrukce mostu ev. č. 331-008
Předmětem veřejné zakázky, je přeložka silnice II/331 před obcí Sojovice s novým mostem přes Jizeru. Nový most je umístěn cca 100 m jižně od stávajícího mostu. Starý most bude zbourán po vybudování přeložky a přilehlá vozovka rekultivována.
II/280 Čížovky - Domousnice
kompletní rekonstrukce konstrukčního souvrství vozovky komunikace II. třídy v úseku, který začíná před místní částí Čížovky (obec Petkovy) v km 5,7 a končí na křižovatce se silnicí II/279 v obci Domousnice. Úsek je dlouhý 3 190 m. Součástí je též rekonstrukce hráze Návesního rybníka (Blíže zadávací dokumentace).
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Březina u Mnichova Hradiště, k.ú. Podolí u Mnichova Hradiště
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálních územích Březina u Mnichova Hradiště, Podolí u Mnichova Hradiště a Násedlnice, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. Návrhy KoPÚ ...
ZZC Bělá - Rekonstrukce objektu č. 04
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce objektu č. 04 v Zařízení pro zajištění cizinců Bělá Jezová, která zahrnuje demolici stávajícího dožilého objektu a následnou stavbu nového dvoupodlažního objektu na stávajícím suterénu. Další informace naleznete v příloze č. 1 zadávací dokumentaci.
I/38 Bělá pod Bezdězem - Čistá
Na základě zpracované projektové dokumentace vycházející z provedené diagnostiky dle TP 87, dojde k opravě povrchu vozovky, spočívající ve frézování asfaltových vrstev tl. 60mm. Následně bude provedena recyklace za tepla dle TP209 tl. 50mm, pokládka ložní vrstvy tl 50mm z ACL16S a obrusné vrstvy tl. 40mm z ACO11S s modifikovaným pojivem, včetně ...
Oprava mostu ev.č. 272-011 most přes Jizeru v Benátkách nad Jizerou
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce rekonstrukce silničního mostu ev.č. 272-011 přes řeku Jizeru v Benátkách nad Jizerou a přilehlé komunikace směrem k okružní křižovatce. (Blíže zadávací dokumentace)
Oprava mostu ev.č. 272-011 most přes Jizeru v Benátkách nad Jizerou
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce rekonstrukce silničního mostu ev.č. 272-011 přes řeku Jizeru v Benátkách nad Jizerou a přilehlé komunikace směrem k okružní křižovatce. (Blíže zadávací dokumentace)
Polní cesta HPCn2 v k.ú. Zamachy
Předmětem veřejné zakázky je výstavba polní cesty HPCn2 v k.ú. Zamachy na pozemku č. 729 dle KN. Počátek staničení trasy je v místě napojení na polní cestu HPCr1 v k.ú. Zamachy, konec cesty je v km 0,57646 na hranici katastrálního území Zamachy/Kadlín, kde se napojuje na stávající polní cestu. Délka polní cesty je 568 m. Polní cesta je navržena ...
Cyklostezka Debř
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce – výstavba smíšené komunikace pro cyklisty a chodce s doplněním veřejného osvětlení v dané oblasti. V rámci stavby je plánovaná i přeložka el. pilíře, nadzemního a podzemního vedení a sloupu ČEZ, která ale není součástí předmětu této veřejné zakázky . V oblasti je navržené i zkapacitnění a ...
Cyklotrasa přes Klenici
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce – výstavba cyklotrasy s částečně zpevněným krytem v šíři 2,0m a v délce 0,94 km, návrh brodů pro zachování funkčního odvodnění lokality, vybudování nové odpočívky a umístění laviček a odpadkových košů na trase. Předmětem je dále zvedací lávka pro pěší a cyklisty přes říčku Klenici (před ...
Oprava mostu ev.č. 272-011 most přes Jizeru v Benátkách nad Jizerou
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce rekonstrukce silničního mostu ev.č. 272-011 přes řeku Jizeru v Benátkách nad Jizerou a přilehlé komunikace směrem k okružní křižovatce. (Blíže zadávací dokumentace)
II/268 Dolní Rokytá - Ševčín, opěrná zeď
Předmětem veřejné zakázky, je rekonstrukce havarované části opěrné zdi na silnicí II/268 a rovněž rekonstrukce vozovky v prostoru za opěrnou zdí. V celém úseku instalovat nové záchytné bezpečnostní zařízení, odpovídající požadavkům stávajících norem a obnova systému odvodnění. Definitivní konstrukce zdi, bude provedena jako monolitická úhlová zeď. ...