Čerčany – rozšíření čistírny odpadních vod
Předmětem veřejné zakázky je intenzifikace stávající ČOV v obci Čerčany.
Kanalizace Klučov - napojení místních částí Žhery a Skramníky
V místních částech obce Klučov- Žhery a Skramníky-bude vybudována splašková kanalizace. kanalizační systém tvoří tlakové stoky provedené převážně řízeným horizontálním vrtáním v intravilánu, místních komunikacích a komunikacích ve správě SÚS.
Kňovice, Kňovičky – Kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba kanalizace a ČOV v obci Kňovice.
Otvovice, kanalizace 2. stavba
Předmětem veřejné zakázky je vybudování 2. stavby splaškové kanalizace v obci Otvovice.
Plynofikace obce Malé Přílepy
Předmětem veřejné zakázky je vybudování - přívodního plynovodu do Malých Přílep, STL plynovodů v zastavěné části obce a veřejných částí plynovodních přípojek v rámci plynofikace obce Malé Přílepy.
Veřejný vodovod Hořesedly
Předmětem veřejné zakázky je výstavba veřejných vodovodů řešící zásobování obce Hořesedly pitnou vodou. Součástí stavby jsou též přivaděče surové vody ze stávajících vrtů, zemní vodojem s úpravnou vody a s AT stanicí a příjezdová komunikace k vodojemu.
Kolešovice, Heřmanov a Zderaz - vodovod II
Předmětem veřejné zakázky je výstavba vodovodu v obci Kolešovice a její přidružené části Zderaz a Heřmanov. Účelem stavby je zajistit výrobu a dodávky kvalitní pitné vody. Zhotovitel se zavazuje dílo provést dle zadávacích podmínek včetně projektové dokumentace. Veškeré požadavky na zhotovitele vyplývající z projektové dokumentace jsou pro ...
Dokončení kanalizace a intenzifikace Uhlířské Janovice
Odkanalizování místních částí Žíšov a Chmeliště obce Vavřinec do ČOV Uhlířské Janovice, dostavba kanalizace a vodovodu v Uhlířských Janovicích a přístavba intenzifikace stávající ČOV v Uhlířských Janovicích na kapacitu 3 000 EO.
Kanalizace Klučov - napojení místních částí Žhery a Skramníky
V místních částech obce Klučov – Žhery a Skramníky – bude vybudována splašková kanalizace. Kanalizační systém tvoří tlakové stoky provedené převážně řízeným horizontálním vrtáním v intravilánu a místních komunikacích a komunikacích ve správě SUS.
Tlaková kanalizace Krchleby, Žáky - odvedení na ČOV Čáslav
Společné odkanalizování obce Krchleby (vč. obce Chedrbí) a obce Žáky (vč. obce Štrampouch) tlakovou splaškovou kanalizací a odvedení odpadních vod do stávající kanalizace a následně na ČOV města Čáslavi.
Vodovod, kanalizace a ČOV Velenka
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě vodovodu, kanalizace a čistírny odpadních vod, včetně realizace vodovodních a kanalizačních přípojek v obci Velenka ve Středočeském kraji.
Odvedení odpadních vod z ochranného pásma nádrže Vrchlice na ČOV Kutná Hora
výstavba tlakových a gravitačních kanalizačních stok a sběrných čerpacích stanic, přestavba stávající ČOV Malešov a Chlístovice na čerpací stanici, vybudování vodovodu pro veřejnou potřebu
Vodovod a splašková kanalizace v obci Libež
vodovod, kanalizace, vodojem, čistírna odpadních vod (vodovodní řady dl. cca 6 122,9 m, kanalizační stoky dl. cca 4 837,1 m, vodojem 2x20 m³, ATS, čerpací stanice, ČOV s kapacitou 350 EO)
Odkanalizování obce Nová Ves
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací a poskytnutí souvisejících dodávek a služeb, jejichž hlavním účelem je vybudování veřejného systému odvádění a likvidace splaškových vod v obci Nová Ves – konkrétně v místních částech Nová Ves, Nové Ouholice, Staré Ouholice a Vepřek.
Rozšíření kanalizace Zdiby - 2. část
Předmětem veřejné zakázky je výstavba kanalizace v rámci 2. části projektu Rozšíření kanalizace Zdiby, jejíž součástí je výstavba kanalizace v lokalitě ČZS ZO Zlatý Kopec (2. část), dále lokalita Zlatý kopec II, kanalizace v místní části Brny, kanalizace v ul. J. Kámena. Projekt navazuje na projekt Rozšíření kanalizace a ČOV Zdiby.
Splašková kanalizace a ČOV v obci Kounov
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové gravitační kanalizace včetně veřejné čerpací stanice ČS 1 a biologicko-mechanické čistírny odpadních vod (ČOV) Kounov 650 EO. Stavba zahrnuje též odpad z ČOV do vodoteče, elektropřípojky pro ČOV a ČS 1, účelovou komunikaci k ČOV a vodovodní přípojku jako zdroj vody pro ČOV Kounov.
Poptávám zhotovení plynové přípojky do rodinného domu
Poptávám zhotovení plynové přípojky do rodinného domu. Plyn je vzdálen cca.10m od domu. Jedná se i o vyřízení formalit, včetně povolení, projektu.
Kanalizace a ČOV - Záluží
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě splaškové kanalizace a čistírny odpadních vod (ČOV) v obci Záluží. Celková kapacita ČOV bude v budoucnu činit 1500 EO. V rámci této veřejné zakázky bude realizována kapacita 750 EO. Splašková kanalizace bude realizována jako gravitační o celkové délce 4 515 m, z toho ...
Vodovod a kanalizace Úmonín - napojení místní části Březová
Výstavba vodovodu a kanalizace v místní části Březová obce Úmonín.
Mateřská škola, inženýrské sítě, komunikace – Dolní Břežany
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v provedení novostavby jednopodlažního objektu mateřské školy s provětrávanou fasádou s finální vrstvou z cementovláknitých desek a desek z vysokotlakého lamina, včetně vnitřního vybavení (zabudovaný interiér, svítidla), okolních sadových a terénních úprav vč. herních prvků, napojení ...
Nové Strašecí – dostavba kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nové splaškové kanalizace ve městě Nové Strašecí a výstavba nové čistírny odpadních vod s kapacitou 7000 EO. Celková délka navržené kanalizace je 6679m - z toho se předpokládá 1176 m výtlaku, 4610 m gravitace a 893 m veřejných částí kanalizačních přípojek. Dále je předmětem plnění výstavba 4 čerpacích stanic.
Vyžlovka - dokončení kanalizace včetně intenzifikace ČOV
Výstavba gravitační kanalizace a intenzifikace ČOV.
Splašková kanalizace – II. etapa, 2. část
Předmětem veřejné zakázky je dobudováním splaškové kanalizace v zájmových lokalitách města Kostelce nad Černými lesy v celkové délce 4388,3 m. Gravitační kanalizace v délce 2265,8 m je navržena v jednotném profilu DN 250 z plastických hmot PP SN10. Tlaková kanalizace v délce 208,5 m je navržena v kanalizačního polyetylenu HDPE100, profilu 60, 80 ...
Pletený Újezd – kanalizace a čistírna odpadních vod
Předmětem veřejné zakázky je výstavba kanalizace a ČOV v obci Pletený Újezd.
Dlouhá Lhota – Splašková oddílná kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové oddílné kanalizace a ČOV v obci Dlouhá Lhota.