Vodovod Libodřice
Předmětem zakázky je stavba veřejného vodovodu v obci Libodřice. Projektová dokumentace je přílohou zadávací dokumentace.
Doubravčice - intenzifikace ČOV přístavbou 3. a 4. linky na 1600 EO a Rozšíření zásobování vodou
Předmětem zakázky je intenzifikace ČOV přístavbou 3. a 3. linky na 1600 EO a rozšíření zásobování pitnou vodou obce Doubravčice.
Hradištko, lokalita Nade Vsí: tlaková kanalizace - napojení na ČOV Pikovice
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě tlakové kanalizace v obci Hradištko ve Středočeském kraji a její napojení na čistírnu odpadních vod Pikovice. Účelem stavby je odkanalizování vrcholové lokality obce Hradištko s místním názvem „Nade Vsí“. Splašky budou tlakovou kanalizací – páteřní stokou „C“ přepouštěny do ...
Obec Podolanka – výstavba nového vodovodu a vodojemu v Podolance a výstavba nové kanalizace
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě nového vodovodu a vodojemu v obci Podolanka a výstavbě nové kanalizace a vodovodu ve Cvrčovicích - části obce Podolanka ve Středočeském kraji.
II/272 Litol, rekonstrukce
Předmětem díla je rekonstrukce vozovky silnice II/272 v části Lysé nad Labem – Litol v úseku ul. Mírová od křižovatky s ul. Na Zemské stezce, Dobrovského sady a část ul. Jiráskova k mostu přes Litolskou svodnici, včetně rekonstrukce chodníků po obou stranách komunikace, parkovacích stání, vegetačních úprav, dešťové kanalizace (odvodnění ...
Dřínov, Drchkov kanalizace a ČOV, Drchkov - vodovod
Předmětem veřejné zakázky je odkanalizování a čištění odpadních vod v obci Dřínov a v místní části Drchov. Odpadní vody budou svedeny pomocí smíšené splaškové kanalizace - gravitační a tlakové, včetně výtlaků a ČS na ČOV, která bude umístěna v MČ Drchov. Účelem objektu SO 01 - ČOV je čištění splaškových odpadních vod z obcí Dřínov a Drchkov, ...
Výstavba vodovodního řadu v obci Pňov - Předhradí
Předmětem zakázky jsou vodovodní přípojky v návaznosti na záměr výstavby veřejného vodovodu v obci Pňov – Předhradí a jejích částech.
Stavba veřejného vodovodu a VDJ 2x25 m3 pro obec Pochvalov a splašková kanalizace a ČOV 400 EO
Předmětem zakázky je vybudování díla Stavba veřejného vodovodu a VDJ 2x25 m3 pro obec Pochvalov a splašková kanalizace a ČOV 400 EO Pochvalov.
Vranovice – kanalizace a vodovod
Předmětem veřejné zakázky je výstavba vodovodu a kanalizace v obci Vranovice. Odpadní vody budou odváděny přes stokový systém obce Sedlice na stávající ČOV do Rožmitálu pod Třemšínem. Délka kanalizace je 5,17 km a délka vodovodu 4,87 km. Součástí předmětu plnění je i stavba veřejné části kanalizačních i vodovodních přípojek.
Sadská – Kanalizace v ulici Resslova
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nových gravitačních přípojek splaškové kanalizace pro stávající zástavbu rodinných domů v ulici Resslova ve městě Sadská. Účelem této stavby je spolehlivý odvod splaškových vod z dané lokality.
Kanalizace Křinec – napojení místní části Nové Zámky
Předmětem veřejné zakázky je vybudování nové kanalizační sítě v místní části městyse Křinec – Nových Zámcích s odvodem odpadních vod do kanalizační sítě obce Rožďalovice čištěním na ČOV Rožďalovice.
Jestřabí Lhota ČOV a splašková kanalizace
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě splaškové kanalizace a čistírny odpadních vod v obci Jestřabí Lhota ve Středočeském kraji.
Kanalizace a ČOV Větrušice
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace a ČOV s kapacitou 850 EO. Kanalizace bude složena z gravitační a tlakové kanalizace. Účelem projektu je vybudovat vodohospodářskou infrastrukturu, která odvede splaškové vody z jednotlivých nemovitostí v obci Větrušice do centrální ČOV, kde dojde k jejich vyčištění. Realizací projektu ...
Přečerpávací kanalizace z obce Tlustice do kanalizační sítě města Hořovice
Předmětem veřejné zakázky je vybudování kanalizace, která napojí otevřené výpustě na budovanou přečerpávací stanici, na kterou navazuje kanalizační přivaděč vedoucí do kanalizační sítě města Hořovice. Přečerpávací kanalizace je navržena tak, aby mohla sloužit pro celou obce Tlustice. Přečerpávací stanice je umístěná na severovýchodním okolním ...
Vodovod Černíky
Výstavba vodovodu obce Černíky zahrnuje výstavbu vodovodu napojeného na stávající vodovod Kounice pomocí ATS. Rozsah stavby: Vodovod - vodovodní řady DN 100 1 713,4 m DN 80 1 445,1 m - automatická čerpací stanice 4,0 l/sec - přípojka NN k ATS 300 m
Kanalizace obce Svatá
Předmětem veřejné zakázky je výstavba gravitační splaškové kanalizace, kanalizačních výtlaků, čerpacích stanic odpadních vod a veřejných částí kanalizačních přípojek.
Čelákovice – Záluží, vodovodní přivaděč, kanalizační stoka
Předmětem plnění veřejné zakázky „Čelákovice – Záluží, vodovodní přivaděč, kanalizační stoka“ je zejména provedení stavby, jejímž cílem je napojení městské časti Záluží na vodovodní síť a stokovou síť města Čelákovice.
Vehlovice – výstavba kanalizace
Předmětem této VZ (díla) je stavba gravitační splaškové kanalizace etapy B pro odvádění splaškových vod oddílnou kanalizací z větší části Vehlovic (SO-04), v území východně od silnice I/9.
II/101 - obchvat Jesenice - I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je vybudování přeložky silnice II/101 v kategorii S11,5/80, která se odpojuje od stávající trasy před začátkem zástavby Jesenice v km 13,250 a odklání se východním směrem ke stávající okružní křižovatce na sil. II/603 v km provozního staničení 4,200. Přeložka užitkového vodovodu, napájecího kabelu NN, v km 1,010 ...
Splašková kanalizace a ČOV Drásov
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace, která bude odvádět odpadní vody na novou čistírnu odpadních vod na východním okraji Drásova. ČOV je navržena v prostoru dle projednané změny územního plánu z roku 2016. Vzhledem k morfologii území a odlehlosti části Skalka a Cihelna budou odpadní vody z osad sváděny do čerpací stanice ...
KSKM – přívodní řad  III. etapa  Mlčechvosty - Vepřek
Předmětem veřejné zakázky je realizace III. etapy propojení přívodního vodovodního řadu Mlčechvosty – Vepřek, který je součástí koncepce zásobování pitnou vodou ze zdrojů v Mělnické oblasti „Liběchovka“.
Splašková kanalizace a kanalizační přivaděč Radovesnice I
Předmětem veřejné zakázky jsou stavení práce spočívající ve vybudování splaškové kanalizace a kanalizačního přivaděče. V rámci veřejné zakázky je sjednáváno opční právo zadavatele na stavbu vodovodu.Blíže v PD
Sedlice a Hoděmyšl – kanalizace; vodojem a vodovod, dostavba
Předmětem veřejné zakázky je výstavba vodovodu a kanalizace v obci Sedlice s místními částmi Sedlice a Hoděmyšl. Odpadní vody budou odváděny na stávající ČOV do Rožmitálu pod Třemšínem. Délka kanalizace 7,7 km a délka vodovodu 1,9 km. Součástí předmětu plnění je i stavba veřejné části kanalizačních přípojek.
Odkanalizování obce Horka II
Předmětem veřejné zakázky je výstavba tlakové kanalizace a ČOV pro obec Horka II.
Otvovice, kanalizace 2. stavba - nové vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je vybudování 2. stavby splaškové kanalizace v obci Otvovice.