Poptávám dodávku metráže
Poptávám dodávku metráže, úplet PIKÉ. Děkuji.
16-183 Přikrývky na jednolůžko
Dodávka 8.000 kusů přikrývek 150x200 cm na jednolůžko do zásob pro humanitární pomoc pro zabezpečení typového plánu „Migrační vlny velkého rozsahu“.
16-183 Přikrývky na jednolůžko
Dodávka 8.000 kusů přikrývek 150x200 cm na jednolůžko do zásob pro humanitární pomoc pro zabezpečení typového plánu „Migrační vlny velkého rozsahu“.
Poptávám bezpečnostní tabulku
Poptávám cenovou nabídku na bezpečnostní tabulku, označení místa lomu venkovního podzemního NTL a STL plynovodu, která se umisťuje na budovy v místě lomu - cca 20 kusů. Děkuji.
Poptávám speciální textílii
Poptávám speciální textilii, která by byla vhodná pro naše účely: vyrábíme tzv. lakovací kabinu, je to kovová konstrukce vpředu otevřená, s hliníkovým filtrem a ventilátorem. Z přední otevřené strany si zákazník vloží výrobek (převážně keramiku) a lakuje glazurou, příp. jiným přípravkem. Pomocí ventilátoru jsou částečky laku odváděny přes filtr ...
Poptávám ochranné pracovní pomůcky
Poptávám: Polomaska 3M - řada 7500, varianta F2007/4 L, 1 kus Filtry 3M, 6059, F4018 , 4 páry Rukavice Mercedes 10-04, 100 ks
Poptávám výrobce nebo dodavatele konfekce
Hledám dodavatele, výrobce nebo dovozce konfekce. Prodávám těžkou konfekci, dámskou i pánskou: kabáty, obleky, bundy, šaty, polospolečenskou i společenskou, čepice, klobouky atd.
Poptávám dětské kopačky
Poptávám dětské kopačky, stélka kopačky 16cm. Děkuji.
Poptávám letní pánské sako vel. 52
Poptávám pánské společenské letní sako, velikost asi 52.
Poptávám kalhoty zn. Adidas
Poptávám černé kalhoty Adidas s bílými pruhy na boku, tříčtvrteční XL.
Poptávám karavanový předstan
Dobrý den, poptávám přibližnou cenovou nabídku na předsíň karavanu o délce 3,5m s jednou ložnicí pro cca 3-4 osoby. Lišta určená k připnutí přístřešku měří cca 7,6 m. Děkuji.
Poptávám dámské boty Converse
Poptávám dámské boty Converse.
Poptávám dodavatele rybářských potřeb pro e-shop
Poptávka dodavatele rybářských potřeb pro e-shop. Dobrý den, hledáme touto cestou dodavatele rybářských potřeb pro e-shop. Jedná se o veškeré rybářské vybavení včetně campingu. Předem Vám děkujeme za případnou zpětnou vazbu.
Poptávám napínací prostěradlo
Poptávám froté napínací prostěradlo velikosti 140x200 a 160x200 barvy červené a růžové.
Poptávám spodní prádlo Panache pro maloobchodní prodejnu
Dobrý den ráda bych pro svoji firmu získala značku spodnícho prádla Panache nevadí mi outlet jen nemohu pořádně dohledat dodavatele nebo sklad kde tohle zboží koupím.
Poptávám boty kanady
Poptávám boty kanady, vel.49-50 (14-15).
Přístrojové vybavení iktového centra Středomoravské nemocniční a.s. II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky resuscitačních a antidekubitních matrací v rámci projektu „Přístrojové vybavení iktového centra Středomoravské nemocniční a.s.“.
Poptáváme imitaci tkaniny Cordura
Poptávám 250 m2 imitace cordury 1000D v černé barvě.
Poptávám péřovovou přikrývku
Dobrý den, poptávám peřovou přikrývku ve větší nadstandartní velikosti.
Poptáváme dodavatele ubrusového damašku
Poptávám dodavatele na dodání ubrusového damašku, barva bílá, šíře min. 140 cm, množství 50 metrů, cena s DPH do 100 Kč / bm.
Poptávám cenovou nabídku na kufr
Kufr 1200x550x200 mm. Prosím o stanovní ceny.
Poptávám dodavatele textilu z Polska
Hledám nové dodavatele do malého obchůdku v Přerově na Moravě. Prodávám dámskou a pánskou konfekci, kabáty , bundy, obleky, kostýmy, polospolečenské a společenské oděvy, halenky, svetry, čepice, klobouky galanterii aj. může být i levnější zboží z Polska. Kvalitní za přijatelné cenny. Možno zboží přes dealera.
Poptávám opravu kufru
Poptávám opravu kufru, výměna kolečka. Spěchá. Přerov
Poptávám dodavatele zahraniční módy pro e-shop
Hledám další dodavatele do mých e-shopu. Jedná se o španělské a italské modní značky. Obrat 5-6000 Euro. Děkuji za nabídky.