Osobné ochranné pracovné prostriedky, pracovné odevy a obuv
Osobné ochranné pracovné prostriedky, pracovné odevy a obuv.
Trika polo - dlouhý rukáv
Předmětem veřejné zakázky je dodávka trik polo s dlouhým rukávem v pánském a dámském provedení pro zaměstnance České pošty, s.p. dle specifikace uvedené v Zadávací dokumentaci
Rámcová dohoda na dodávky kovových doplňků ke stejnokroji 15 na období 2017 - 2020
Jedná se o 545 290 kusů kovových doplňků a 57 párů ratolestí generálských.
Halenky, košile, bundokošile 2012
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody na dodávky halenek, košil a bundokošil 2012.
Obuv pre colníkov a colníčky Finančnej správy SR
Predmetom verejného obstarávania je obstaranie výstrojných súčiastok pre colníkov Finančnej správy SR Obuv (poltopánky pánske, obuv zásahová vysoká, obuv zásahová polovysoká, obuv zásahová nízka (nepremokavá), obuv zásahová nízka), vrátane obalu a dopravy na miesto plnenia.
Obstaranie súčastí k služobnej rovnošate colníkov FS SR - pulóver
Predmetom zákazky je výroba a dodanie súčastí k služobnej rovnošate - pulóvrov pre colníkov Finančnej správy SR vrátane obalov a dopravy na miesto plnenia.
Zimná bunda pre príslušníkov finančnej správy SR
Predmetom zákazky je dodanie zimných búnd pre príslušníkovej finančnej správy SR podľa špecifikácie uvedenej v časti B.1 Súťažných podkladov
Košele, viazanky k lesníckym rovnošatám
košele, viazanky k lesníckym rovnošatám v množstvách a lehotách špecifikovaných v samostatných objednávkach na základe skutočných potrieb verejného obstarávateľa vrátane dopravy na miesto určenia verejným obstarávateľom, kde každý výrobok musí byť označený: - názvom výrobcu, - piktogramami ošetrenia predmetu zákazky (pranie, žehlenie, bielenie, ...
Bunda TERMO 2010
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody na dodávky bund TERMO 2010.
Rukavice
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody na dodávky rukavic pletených a rukavic kožených letních černých.
Košile 2012
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody na dodávky košil 2012.
Služobné uniformy MsP
Predmetom zákazky je obstaranie služobnej uniformy saká, nohavice, košele, sukne, bundy, šiltovky, brigadírky, nášivky MsP. Počty nášiviek a veľkosti odevov sa upresnia úspešnému uchádzačovi. Realizácia dodávky predmetu zákazky je vrátane dopravy, preto uchádzač zabezpečí aj dopravu na miesto dodania, pričom dovoz do miesta plnenia je súčasťou ...
Svetry
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody na dodávky svetrů 95 a svetrů 97.
Šňůry služební
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody na dodávky šňůr 2004, 97, šňůr pro vojáky a vojákyně HS a vojenské kanceláře prezidenta republiky.
Jednorázové návštěvnické pláště a operační oblečení
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky jednorázových návštěvnických plášťů a operačního oblečení podle specifikací stanovených v zadávacích podmínkách, ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v příloze č. 6 zadávacích podmínek.
Polobotky 2005
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále je "ZZVZ") uzavření rámcové dohody na dodávky polobotek 2005 černých s pryžovou podešví a polobotek 2005 černých večerních.
Šály 97
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody na dodávky šál 97.
Ponožky zimní a sportovní
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody na dodávky ponožek zimních a sportovních.
Pracovné a ochranné odevy
Predmetom zákazky s názvom Pracovné a ochranné odevy je dodávka tovaru pracovných a ochranných odevov pre potreby zamestnancov obstarávateľa v rámci plnenia povinnosti obstarávateľa v zmysle ust. zákona č. 124/2006 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov poskytovať ...
Operační prádlo - mikrovlákno
Předmětem je dodávka operačního prádla z materiálu k opakovanému použití.
Ponožky letní
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové smlouvy na dodávky ponožek letních.
Pracovná a bezpečnostná obuv
Predmetom zákazky s názvom Pracovná a bezpečnostná obuv je dodávka tovaru pracovnej a bezpečnostnej obuvi pre potreby zamestnancov obstarávateľa v rámci plnenia povinnosti obstarávateľa v zmysle ust. zákona č. 124/2006 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov poskytovať ...
Nepremokavý odev
Nepremokavý odev a bunda poľná zimná sú odevy určené pre výkon služby príslušníkov Ozbrojených síl SR prevažne v poľných podmienkach s maskovacími vlastnosťami. Nepremokavý odev je komplet s maskovacími vlastnosťami skladajúci sa bundy a nohavíc určený na ochranu vojaka pred nepriaznivými poveternostnými vplyvmi, ktorý svojím materiálovým ...
Obstaranie súčastí k služobnej rovnošate colníkov FS SR - pulóver
Predmetom zákazky je výroba a dodanie súčastí k služobnej rovnošate - pulóvrov pre colníkov Finančnej správy SR vrátane obalov a dopravy na miesto plnenia.
Obstaranie súčastí k služobnej rovnošate - Polokošele
Predmetom verejného obstarávania je kúpa súčastí k služobnej rovnošate colníkov FR SR Polokošieľ