Poptávám dodavatele oblečení
Poptávám dodavatele oblečení, spodního prádla,bižuterie, tašek a doplňkového sortimentu formou komise pro kamenný obchod se skate a street oblečením. Chceme dopnit naši nabídku.
Poptávám dodavatele outletového zboží
Hledám dodavatele outletového zboží ( obuv,textil,oděvy,kabelky,doplňky,bytoví textil aj.) jaké koliv zboží za dobrou ceny,jen nové. Vyprodej skladů apod.
Poptáváme zboží pro e-shop
Poptávka zboží ( navrhovaný vzorník sortimentu ) zahradním nářadím, ručním nářadím a doplňky do kuchyně od nádobí po závěsné systémy, dodavatele zahradního nábytku, bytových doplňků, zahradní techniky, profesionálního nářadí, auto doplňků, koupelnových doplňků, sportovního zboží, potravinových doplňků, dřevěných dveří, případně dalšího ...
Poptávám dámské spodní prádlo
Sháním podprsenku Felina typ 562 vel.95 F graphit.
Poptávám zboží pro komisní prodej
Hledám dodavatele oděvního, kosmetického, obuvnického zboži. Pro prodejnu v Brně s klientelou. Pouze komisní prodej nebo splatnost. Možnost i obchodního zastoupení. Zprostředkuji i velkoobchodní prodej.
Poptáváváme dodavatele oděvů a doplňků
POPTÁVÁM DODAVATELE OBLEČENÍ A DOPLŇKŮ zboží určené k dalšímu prodeji za několik 10 000 měsíčně . Děkuji Vám za nabídky
Hledám dodavatele textilu pro MO
Dobrý den, hledám dodavatele oděvního, textilního zboží. Pánské /dámské kabelky, obuv, bižuterii, doplňky aj. módní zboží. Nevadí ani outletové, do komisního prodeje. Prodejna Brno
Hledáme dodavatele zboží pro MO
Hledám trvalejšího dodavatele zajimavého i cenově dostupného zboží. Textil, oděvy, obuv, doplňky, kosmetika, parfémy, drogerie. A jiné zajímavé zboží pro kamennou prodejnu v Brně s 8000 stálými zákazníky a pro e-shop. Nevylučuji vyhradní zastoupení nebo komisní prodej. Dohoda možná na čemkoliv.
Hledám dodavatele zboží pro e-shop
Hledám dodavatele zajímavého a levného zboží na e-shop.(parfemy,kosmetika,textil,oděvy,doplňky,kabelky,obuv,cokoli zajímavého a levného do E-shopu.)A zároveň zajímavé zboží D/P.oděvů značek,outletu,obuv.pro kamenné prodejny a do velkoobchodu.
Poptávám zboží pro e-shop
Hledám dodavatele zboží za dobré ceny pro prodej na e-shopu. Textil, obuv, kosmetika, aj.
Poptávám oblečení z Anglie
Hledám přímého dovozce značkového outlet oblečení z Anglie, USA a jiných zemí. Upřednostňuji dovozce z Prahy a okolí. Zezačátku odběry řádově v tisících Kč měsíčně.
Poptávám zboží do komise
Hledám firmu/značku oblečení, obuvi, doplňků, která by chtěla otevřít svoji prodejnu v Brně. Nabízím zkušenosti a brněnskou klientelu 8000 zákazníků. Možné jsou i dodávky zboží formou komise.
Poptávám velkosklady s textilem
Dobrý den hledám velkosklady s kojeneckým zbožím a velkosklady s textilním zbožím oblečení pro dospělé,velkosklady s textilní metráží látek,prosím.Je mi jedno jaký bude okres nebo kraj, může být celá ČR.Děkuji.
Poptávám dovoz outletového textilu
Hledám přímého dovozce značkového outlet oblečení z Anglie, USA a jiných zemí. Zezačátku odběry řádově v tisících Kč měsíčně.
Poptáváme gothický styl oděvů,doplňků
Poptávám gothický styl (oblečení, obuv, šperky, doplňky).
Hledám dodavatele módních oděvů
Hledám dodavatele dámských a pánských oděvů zn. Abercrombie anf Fitch, Roxy, Replay, American Eagl apod. Dětských oděvů zn.Next, H&M a jiné kvalitní módní oděvy. Momentálně výhradně letní kolekce, plavky, šaty, kraťasy, šortky, sukně, trika s kr.rukávem, tuniky, topy.Výhradně nové nepoužité zboží ,dle domluvy i second hand. Volejte prosím po ...
Poptávám dodavatele riflovcýh oděvů
Hledám do butiku dámskou značkovou módu - riflovou. Menší odběr, velikostně 34-48 vel.
Poptáváme dovozce kvalitních šátků
Poptáváme přímého dovozce (velkoobchod) kvalitních šátků, nejl. hedvábných nebo kvalitní polyesterové, NE ručně malované, ideálně Itálie, Francie, příp. Indie, Malajsie apod. pro doplňkový prodej ke značkovému textilnímu zboží.
Hledáme spolupráci s šicí dílnou
Italská firma poptává firmu pro šití košil ( dodáme vlastní textilní materiály). Máme zájem o dlouhodobou spolupráci.
Poptáváme italské značkové oblečení
Poptávám starší kolekce, modely italského značkového oblečení, Armani, Cavalli, D&G, Max & co.
Poptávám textilní zboží pro komisní prodej
Hledám textilní zboží jakéhokoliv sortimentu do komisního prodeje pro rozšíření nabídky zavedené prodejny s textilem.
Poptávám ceník textilu Outlet Mix
Poptávám ceník textilu Mix outlet. Dakujem Horska - okres je Bratislava
Poptávám scelení kalhot
Prosím, hledám firmu, která mi scelí poškozené kalhoty - roztržení mimo švy. Děkuji.
Sháním výrobce oděvů nadměrných velikostí
Sháním výrobce dámských oděvů a konfekce v nadměrných velikostech, po celé ČR.