Poptáváme sanitární dělící stěny
sanitární dělící stěny mezi toalety v předškolním zařízení ne však z melaminového materiálu, ale bezpečnostní sklo, keramika- prosím vyhledat možnosti,případně výrobce.
TAIWAN; Zboží pro domácnost
Jsme výrobce zboží pro domácnost, kuchyňského zboží, nádobí na vaření, stolního nádobí, barového skla, odpadkových košů a příslušenství koupelen a WC . V podstatě věcí pro každodenní použití! Specializujeme se na zboží z nerezové oceli. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ČÍNA; Sklo, křišťál
Poptáváme strojně vyrobené sklo / křišťál. Se zaměřením na nádobí, kalíškovinu na nožce, nápojové sklo.
INDIE; Skleněné zboží
Potřebuji firmu, která vyrábí dekorativní skleněné zboží a skleněné výrobky pro domácí použití jako sklenice na vodu. Výrobní firma musí založit továrnu v Indii s kompletním know how a stroji. Český výrobce musí vyslat technika, aby zprovoznil zařízení na jeden rok. Musí být konkurenceschopnější a technicky lepší než Čína.
JAR; Laboratorní zboží
Jsme dodavatelé chemikálií, sklěného zboží, nástrojů a potravin. Hledáme dodavatele/výrobce laboratorního zboží.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Poptáváme k zprostředkování a pro e-shop výrobky lidové umělecké tvorby, dárkové předměty, řemeslné výrobky a ruční práce, dekorativní výrobky, historické repliky.
Poptáváme výrobu foukaného skla
Poptáváme 4-5 kusů uměleckých foukaných skel v podobných barvách jako jsou na přiložených obrazcích, ale ve větších rozměrech – sami si zajistíme dřevěné podstavce. Poptávaná velikost: Výška v rozmezí 51 – 61cm Max. průměr (uprostřed) 15 - 20cm Tyto skla jsou uvnitř dutá a na povrchu mají otvory. Fotky vzorového uměleckého skla – ...
KYPR; Křišťálové dekorace, ozdoby
Poptáváme křišťálové dekorace, ozdoby.
EGYPT; Sklo pro vitríny
Jsme firma Royal Dream Furniture Company. Hledáme českého výrobce křišťálového skla nebo sklárnu, která by pro nás vyráběla zakřivené sklo pro přední a boční strany různých vitrín. Poslali bychom vám dřevěné šablony pro přesná měření. Konečným produktem by bylo zakřivené sklo (Bombee / Galbee ve francouzštině).
NIGÉRIE; Lustry, koupelnové vybavení
Hledáme zodpovědné výrobce a vývozce těchto dvou položek: 1. Lustry. 2. Koupelnové armatury, kohoutky, sprchy, kluzné kolejničky atd. ..
NĚMECKO; Potřeby pro psy
Zakrátko otevřu obchod s kvalitními doplňky pro chov a životní styl psů. Na tomto základě hledám výrobce/dodavatele velmi kvalitního zboží pro psy např. misky na krmení, oblečky pro psy, obojky, pelíšky, ale také povlaky na polštářky, tašky, trička, stolní lampy (vždy ve spojitosti s psími motivy). Existuje v Česku vhodný obchodní partner?
Poptávám prosklené stěny a dveře
Dveře a prosklené stěny v Jihlavě
SAE; Křišťálové zboží
Hledáme české firmy obchodující s křišťálovým zbožím, např. lustry, vázami, mísami. Všechny křišťálové položky s vyhlídkou na distribuční práva pro íránský trh.
Hledáme výrobce květináčů
Hledáme výrobce květináčů - hliněných, keramických, plastových, dřevěných, kovových, z umělého kamene, škrábaného betonu, terakotové květináče a další.
ÁZERBAJDŽÁN; Skleněné zboží a křišťál
Potřebuji seznam výrobců skleněného zboží a křišťálu v České republice.
PÁKISTÁN; Křišťálové korálky
Poptávám křišťálové korálky 4mm a 3mm art 302
Poptávám stavební sklo
Poptávám sklo na zastřešení pergoly u RD - čiré drátosklo nebo čiré kalené sklo (tl. 5mm) termín: léto 2009 rozměr: 9x 2-2,5 m dle typové velikosti skla
ČÍNA; Oxid ceričitý
Haozhi Rare Earth Group Co.,Ltd je profesionální výrobce lešticího prášku oxidu ceričitého. Více informací o naší firmě a výrobcích získáte na webových stránkách www.haozhigroup.com Použití: optické komponenty (čočky, prizma), plocha skla (LCD), polovodičový plátek. Hledáme obchodní spolupráci
ČÍNA; Křišťálové sklo
Poptávám české firmy s křišťálovým sklem.
SRBSKO; Laboratorní sklo
Hledám firmy v ČR, které vyrábějí a vyvážejí laboratorní skleněné lahvičky.
NĚMECKO; Asijské zahradní figuríny
Hledám výrobce asijských zahradních figurín. Např. Buddha, zahradní lucerny nebo studně.
Poptávám sprchovou zástěnu
Poptávám sprchovou zástěnu ve skle v šíři 110 cm.
Poptávám sanitární zařízení
Dobrý den, mám zájem o skleněnou bočnici do sprchového koutu. Kout má rozměry 100x150 cm, bude situován do rohu koupelny. Stranu 100 cm bude tvořit příčka, na stranu 150 cm bych rád umístil skleněnou zástěnu 100x200 cm, zbylých 50 cm bude volných na vstup do koutu typu "walk in". Zajímá mě předběžná kalkulace a možné způsoby ukotvení ...
INDIE; Šperky a dárkové předměty
Jsme vývozce a dovozce šperků, řemeslných výrobků a dárkových předmětů. Působíme v této oblasti již 10 let. Máme zájem o spolupráci s vývozci tohoto zboží. Máme v Indii výstavní síň. Máme kanceláře také v Rumunsku. Chceme importovat zboží jak pro indický, tak pro rumunský trh.
Poptávám výrobu vanové zástěny
Poptávka výroby vanové zástěny. Výška vanové zástěny 1400 mm. Ostatní rozměry a funčnost uvedeny v příloze. Materiál sklo min. 6 mm. Žádám o zpracování nabídky včetně informace o použitém materiálu a komponentech. V případě možnosti výběru i zaslání katalogu. Děkuji