Poptávám dodavatele dárkového zboží
Poptávám dodavatele dárkových předmětu,dárkového zboží pro nový obchod v centru Prahy. Svíčky, dekorace, hrníčky, obrázky...
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Nový e-shop hledá kvalitní dodavatele zboží, kteří mají zájem o spolupráci. Do našeho e-shopu můžeme zařadit jakékoliv zajímavé nabídky z oblasti :filmy a muzika, knihy, pc, elektronika, domácnost a zahrada, zdraví a krása, oblečení a šperky, sport, příslušenství automobilů, nářadí, stavební materiály.Děkuji za odpovědi.
OMÁN; Křišťálové lustry
Poptáváme výrobce křišťálových lustrů a okrasného osvětelní. Zvláště máme zájem o výrobce, kteří by mohli vyrábět lustry podle návrhů našich klientů.
Poptáváme skleněné dveře
Poptáváme skleněné dveře (matné sklo) do sprchového koutu. Rozměry po obložení jsou šířka 101 cm a výška 190 cm.
NĚMECKO; Bezpečnostní sklo
Poptávám jednovrstvé bezpečnostní sklo 10 mm 86x400 cm 11 kusů
Poptávám ND ke křišťálovému lustru
Sháním náhradní díly do křišťálového lustru.
Poptáváme dodávku skleniček na destiláty
Dobrý den, prosím o informaci, zdali vaše společnost vyrábí takzvané malé a velké panáky na tvrdý alkohol. Poptávka je cca. 200000ks těchto výrobků.
Poptávám dekorativní sklo  Lacobel
Poptávám sklo Lacobel/popřípadě Colorbel za kuchyňskou linku místo obkladů. Rozměry jsou cca 53cm x 240cm + 1x otvor na zásuvku . Šíře požadovaného materiálu 2cm, pokud je to možné .Prosím o približnou cenu.
Poptávám skleněné obklady a desky
Dobrý den, prosím o zaslání aktuální nabídky na skleněné obklady spolu s ceníkem. Dále bych u Vás poptala výrobu atypového skla, london glas, rozměr 97,7x32,5cm, odstín blížící se pískovanému zrcadlu, matná stříbrná, vybavuji si že jsem někde viděla, upřesním. Zatím potřebuji cca cenu za asi 8.ks těchto obkladových desek a za jak dlouho od ...
FINSKO; Pivní sklenice
Poptáváme sklárnu v České republice, která by mohla dodat 500 000 pivních sklenic pro pivovarnický průmysl a restaurace ve Finsku a Pobaltí. Rovněž hledáme český pivovar za účelem spolupráce.
NĚMECKO; Terária, zboží pro zvířata
Hledáme výrobce a dodavatele skleněných terárií a příslušenství pro zvířata. Naše webové stránky: www.petslove.de
PÁKISTÁN; Sklo
Hledám výrobce skla pro ukazatel hladiny v kotli nebo skla vodoznaku, skla pro vysokou teplotu, vysokoteplotní skleněné soupravy - MIKA apod.
INDIE; Šatony, skleněné korálky
Hledáme výrobce strojně broušených šatonů a dalších skleněných korálků k prodeji do Indie. Potřebujeme zástupce, aby nám pomohl plánovat zásilky.
EGYPT; Porcelán
Hledáme dodavatele porcelánu.
VIETNAM; Květináče
Naše firma Nam Hiep Hoa obchoduje s květináči vysoké kvality za příznivé ceny. Našimi hlavními produkty jsou květináče terakotové, keramické, teracové a zinkové. Máme zájem o obchodní spolupráci s odběrateli. Komunikace v angličtině.
Poptávám kuchyňský závěsný program
Mám zájem o kuchyňský závěsný program Rösle.
SAE; Šatonové růže, skleněné kameny
Poptáváme MC šatonové růže a Hot-fix skleněné kameny pro vyšívání oděvů.
EGYPT; Kuchyňské vybavení
Firma El Nada Trade hledá výrobce / dodavatele / distributory nádobí na vaření, stolního nádobí a příborů.
NĚMECKO; Sklo Tiffany
Hledám prodejnu nebo velkoobchod, kde prodávají sklo Tiffany.
INDIE; Křišťálové skleněné lahve
Poptáváme výrobce křišťálových skleněných lahví na víno, whisky, likéry. Kapacita lahví 100ml až 1000ml. Skleněné lahve musí být velmi atraktivní, zhotoveny z 24 olovnatého křišťálu, dekorované zlatem, možno i v různých barvách skla.
ŠVÝCARSKO; Bílý porcelán
Jsme švýcarská velkoobchodní firma s kutilskými potřebami, máme zhruba 50 000 různého kutilského zboží. Pro doplnění hledáme bílý porcelán jako šálky, talíře, podnosy, misky atd. k nabarvení.
TAIWAN; Stolní nádobí, cateringové zboží
Nabízíme pěkné kvalitní nádobí, stolní náčiní a cateringové zboží. Vše je z tvrzeného skla a proto odolné teplu a odolné proti nárazu. Na druhou stranu, všechny skleněné výrobky od naší firmy jsou stylové a nádherné a za bezkonkurenční cenu. Vzorky jsou k dispozici zdarma. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Borosilikátové skleněné trubice
Chceme nakupovat borosilikátové skleněné trubice ve velkém množství a pravidelně.
NĚMECKO; Porcelánové figurky
Hledám v Česku dodavatele porcelánových figurek. Jestli je to možné, přímo z nějaké továrny.
AUSTRÁLIE; Keramické šálky
Keramické šálky pro velkoobchodní prodej. Naše klasické šálky na kávu činí nesmrtelnými keramika, kterou lze použít opakovaně a nekonečně mnohokrát, a charakteristická tvorba. Tento nezapomenutelný vtipný remake originálu, je něco, co musí mít každý piják kávy žijící ve městě. Můžeme dodávat různé výrobky lehkého průmyslu jako propagační dárky, ...