PÁKISTÁN; Korálky
Poptáváme vzorky korálků, včetně udání ceny. Rádi bychom obdželi vzorek od každé barvy, zajímají nás obzvlášť skleněné korálky ve žluté a tmavě hnědé barvě.
INDIE; Šatony
Hledáme výrobce šatonů. Pošlete nám prosím co možná nejvíce adres s e-maily.
Poptávám 24 ks sportovních pohárů
Dobrý den, sháním nabídku na 24 kusů pohárů bez víka, co nejmenší i co nejlacinější na výstavu německých ovčáků na 20.září 2009 - štítky s textem bych zaslal e-mailem. Jedná se o 8 tříd za 1 až 3 místo. Prosím o zaslání nabídky i adresu e-mailu, kde bych mohl objednávku i se štítky zaslat. Děkuji za odpověď. Šimek Ladislav
NĚMECKO; Sklo a porcelán
Jsme velkoobchod a poptáváme české výrobce pohárů (číší), skla, dárkového zboží ze skla a porcelánu. Prosíme zaslat zdarma adresy výše zmíněných výrobců.
JAPONSKO; Skleněné korálky
Poptáváme skleněné korálky (jako italské) Murano, Foil a skleněné korálky banátského stylu pro výrobu bižuterie. Máme zájem o jakékoliv barvy a velikosti.
V. BRITÁNIE; Flétny na šampaňské
Poptáváme jednoduše navržené barevné flétny na šampaňské - zlaté, stříbrné, červené. Požadujeme nízkou velkoobchodní cenu. Mluvíme pouze anglicky.
V. BRITÁNIE; Skleněné korálky
Poptávám české skleněné korálky. Dagger korálky, andělská křídla (půlměsíce) a slzy.
ČÍNA; Nanášení kovového filmu na sklo
DC, FM pokovovací linka pro nízkoemisní sklo http://www.pvd-metallizer.com Využitím principu magnetronového rozprašování může tato vakuová potahovací výrobní linka nanášet kovový film nebo kombinovaný film na povrch velkoplošného skla jako skleněné opláštění budovy nebo architektonické sklo, tvarování skla s vlastnostmi ochrany proti slunečnímu ...
Poptávám skleněné obaly
Poptávám výrobce,velkoobchody skleněných obalů. Použití: na masážní oleje Obsah: 100 ml - 300 ml Množství: na počátku stovky ks, časem tisíce ks (dle prodeje ) Termín: říjen - listopad Děkuji za nabídky na e-mail
THAJSKO; Křišťály
Poptávám různé velikosti křišťálů pro import z Česka do Thajska. Potřebujeme velké množství, vlastníme továrnu na stříbrné šperky v Thajsku.
BANGLADÉŠ; Křišťálová svítidla
Poptáváme módní křišťálová svítidla z České republiky.
ČÍNA; Kalcinovaná soda
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli kalcinované sody lehké 99.3%MIN FOBQINGDAO USD185.00/MT, kalcinované sody husté 99.3%MIN FOBQINGDAO USD200.00/MT Naše soda prochází Solvayovou metodou výroby. Obzvláště vyrobená ve skle.
PÁKISTÁN; Výroba léčiv, výroba skla
Hledáme spolupráci s firmami, které by poskytly technologické znalosti, strojní zařízení na výrobu léčiv v Pakistánu. Rovněž máme zájem zřídit továrnu na broušené sklo v Pakistánu s know how.
Poptávám křišťálové lustry
2 ks křišťálového lustru s ověsy ( větší)- použité, i s vadami, nemusí být funkční. Bude použito jako atrapa. Mohou to být i přímo atrapy.
TURECKO; Skleněné lahve
Jsme jedním z předních výrobců minerálních vod v Turecku a máme zájem o skleněné láhve 200cm3 a 250cm3. Pošlete nám prosím nejlepší cenovou nabídku s podrobnostmi.
Poptáváme zboží pro e-shop
Poptáváme kontakt na výrobce ručních řemeslných a dárkových výrobku, výrobce užitkového a dekorativního uměni, produkty vysívané, háčkované, pletené,...pro nově zřizovaný e-shop. Děkujeme za nabídky.
ŠVÝCARSKO; Nádobí pro restaurace
Poptávám talíře a nádobí do restaurace.
NĚMECKO; Skleněné zboží
Hledám dodavatele výrobků ze skla (skleničky na víno, sekt, víceúčelové sklenice atd., dále vázy, dekorační sklo, skleněné nádobí, vánoční ozdoby, drahé prostírání, krajky, dírkované vyšívání, moderní prostírání).
SRBSKO;Porcelánová výroba
Studio Macura, firma nedávno založená v Bělehradu v Srbsku, má zájem o navázání spolupráce s českými výrobci porcelánu, kteří mají dlouhou tradicí ve výrobě porcelánu. Předmětem této spolupráce by mělo být změnit vzory hlavního návrháře, Marko Macury, sídlícího v Holandsku, na luxusní porcelánové výrobky pro použití v domácnosti, pro prodej v celé ...
BANGLADÉŠ; Tisk cenin, kabely, sklo, potraviny
Jsme bangladéšská distribuční firma, hledáme české výrobce nebo dodavatele následujících výrobků: tisk cenin, všechny typy kabelů, použité průmyslové stroje, křišťálové sklo, bezpečnostní vybavení, potraviny zdravé výživy.
SAE; Skleněné lahvičky na parfémy
Poptáváme skleněné lahvičky na parfémy 25, 50 a 100ml.
BANGLADÉŠ; Kožené výrobky, oděvy, keramika
Poptávám odběratele oblečení/textilu, kožených výrobků a keramických výrobků. Více na www.ahfashionbd.com
VELKÁ BRITÁNIE, Skleněné korálky
Poptávám korálky "crow beads" 9mm z českého skla.
SRBSKO; Skleněné tyče
Hledáme sklárnu v Česku, která vyrábí neopracované tyče pro výrobu skleněných rokajů. Potřebovali bychom 400 t ročně těchto surových tyčí na výrobu různých rokajů.
RAKOUSKO; Sklenice a karafy
Poptáváme krásné sklenice a karafy na vodu 1/8 litru 1/4 litru 0,5 litru 1litr, asi 100 kusů. Sklenice Bordeaux Chianti Bourgounder Prosím udělejte nám nabídku za velmi dobrou cenu.