Léčiva pro biologickou léčbu, hormony a cytostatika
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu, hormonů a cytostatik v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Léčiva pro biologickou léčbu
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka stravy pro organizaci HVĚZDA - občanské sdružení
Dodávka stravy pro organizaci "HVĚZDA - občanské sdružení". Dodávka jídel se uskuteční celoročně - nepřetržitě včetně sobot, nedělí a svátků.
Poptávám vepřové maso
Koupím vepřové půlky i s dovozem.
Poptávám knihy pro výuku výtvarné výchovy
Učební pomůcky : Výtvarné umění I. Výtvarné umění II. Vydalo nakladatelství euroDIDACT Olomouc v roce 2009.
Hledáme VO dodavatele spodního prádla
Jsme prodejci spodního prádla, mimo jiné i Andrie, a právě u této značky nejsme spokojeni s velkoobchodní cenou našeho současného dodavatele. Proto touto cestou poptávám nabídky jiných velkoobchodů, konkrétně na katalog podzim/zima 2011 a pyžama 2011. Ročně prodáme cca 1000-1500 ks spodního prádla a cca 50 ks pyžam. Nabídněte.
Poptávám látku na látkové dětské pleny
Poptávám látku na látkové dětské pleny
Vepřové a hovězí maso chlazené a ostatní masné výrobky
Průběžné dodávky vepřového a hovězího masa chlazeného a ostatních masných výrobků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Infuzní roztoky
Průběžné dodávky infuzních roztoků v plastových obalech - základní infuzní roztoky v plastových kontejnerech, velkoobjemové vaky, oplachové roztoky pro přetlakovou aplikaci a specifické infuzní roztoky. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Komunitní kompostárna Bohuslavice nad Vláří-kompletní dodávka techniky
Je dodávka traktoru s čelním nakladačem,kontejneru a štěpkovače, překopávače kompostu a přípojný kontejnerový nosič za traktor.
Poptáváme dodavatele lentikulárních fólií
Dobrý den, hledáme dodavatele lentikulárních fólií.
Radiofarmaka
Průběžné dodávky radiofarmak v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám opravu textilního kufru
Oprava držadla a výměna zipu u textilního kufru.
Poptávám použité obaly
Vykoupím dřevěné použité obaly ,bedny,palety pro eko likvidaci
Infuzní roztoky
Průběžné dodávky infuzních roztoků v plastových obalech - základní infuzní roztoky v plastových kontejnerech, velkoobjemové vaky, oplachové roztoky pro přetlakovou aplikaci a specifické infuzní roztoky. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám klenuté dno
Klenuté dno průměr 900 mm síla mat: 1,5 mm , nerez
Poptávám ND k zahradní mechanizaci
NA ROBI 55, r.v.1989, MOTOR Babeta 49 ccm, zahradní kultivátor, sháním startovací plastovou řemenici s unašečem (součást ručního start. mechanismu) :dle vyobrazení ND: Disk spouštěče , (č.3, No. 321 841 008 049) ev. i pružinovou skříňku (č.7, no 536 9 008 25 010) a startovací spirálu/pružinu (č.6, no 536 9 008 25 009)
Poptávám trapézové šrouby a matice
Dobrý den, mám zájem o nabídku: 1)trapézový šroub TR 50x8, délka 400 mm 2) matice válcová s přírubou 3) pouzdro válcové pro ukončení šroubu (tažný i tlačný kjionec- pohyb desky lisu) Potřeboval bych 2 ks, provedení ocel. Zajímá mě cena a dodací lhůty.
Vepřové a hovězí maso chlazené a ostatní masné výrobky
Průběžné dodávky vepřového a hovězího chlazeného masa a ostatních masných výrobků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám karburátor na motorovou kosu
Koupím karburátor na motorovou kosu Grizzly MTS 32
Poptávám zakázkovou výrobu děvů a prádla
Poptávám výrobu oděvů a spodního prádla na zakázku.
Hledám dodavatele nevratných dřevěných obalů
Hledám dodavatele nevratných dřevěných obalů, palet a odpadu z jejich výroby pro další zpracování.
Poptávám dodavatele výseků krabiček
Poptávám dodavatele výseků malých krabiček s víkem z hladké přírodní lepenky. Rozměry dna cca 8 x 6 cm, výška 3 cm (možno zvolit jiný přibližný rozměr). Mám zájem o výseky s naznačenými ohyby,kompletaci zajistím svépomocí. Předběžný počet 100 ks výseků. Možnost budoucí spolupráce.
Poptávám naplnění tonerové kazety
Naplnění kazety pro Konica Minolta 1600f černým tonerem.
Poptávám ojeté pneumatiky
Poptávám ojeté pneumatiky. Osobní i nákladní v množství tisíce kusů. Nepoškozené kostry podmínkou. Případné nabídky zaslat prosím na uvedený email. linux@centrum.cz