Poptávám florbalovou hůl
prosím o florbalku na levou ruku dolu do kdy mate prosim ote´viraci dobu . mel bych zajem jeste dnes.prosim odepiste co nejdrive dekuji za pochopeni
Poptávám palubky z borovice
palubky z borovice,12,5x96 x 4 a 5m.cca 240m2. prosím o sdělení ceny včetně DPH.
Poptáváme venkovní reklamní stojan
REKLAMNÍ STOJAN "ÁČKO" - hledám dodavatele nebo výrobce reklamního stojanu pro venkovní využití, za solidní cenu. Dodání pouze 1 kusu.
Poptáváme osvětlovací stožáry
Dobrý den, prosím, můžete mi sdělit ceny osvětlovacích stožárů JŽ 12 a JŽ 14 - žárový zinek a dobu dodání? Děkuji a přeji pěkný den.
Poptávám levné dětské kočárky
Poptávám levné kočárky kombinačky.
Poptávám dodávku plastové nádrže
Hledám dodavatele plastové nádrže objemu 3,5-4m3 pro zadržování deštové vody a její následné využití u RD jako užitkové. Nádrž by měla být umístěna pod povrchem.
Poptávám výrobu a postik tašek
Prosím o kalkulaci na výrobu a potisk papírových tašek 38 x 31x13 s bavlněnými držadly, barva bílá - potisk 4 barvy. Počet kusů cca 200. V případě, že tisknete ještě před finálním zpacováním tašek zda lze následně laminovat matným laminem.
Poptávám elektrikářskou brašnu
Prosíme o zaslání cenové nabídky na brašnu elektrikářskou a podmínky dodání. Děkujeme.
Hledáme odhadce z oboru numismatiky
Poptávám odhadce-znalce z oboru numismatiky na odhad bankovek
Poptávám opravu nůžek na stříhání stromů
Potřebuji vyměnit pérko a nabrousit nůžky na stříhání stromů,třífázová páka.
Poptávám výrobu samolepicí pásky s potiskem
Dobrý den, poptávám výrobu samolepící pásky s potiskem loga firmy v šířce 75 mm. Prosím o cenovou nabídku, požadované minimální množství / případné množstevní slevy/ a informaci, zda dodáváte k těmto šířkám pásek i strojek na odvíjení. Děkuji
Poptávám výkup diamantových šperků
Hledam firmu vykupující diamantové prsteny.
Poptáváme ocelové svařované profily
Poptáváme ocelový svařovaný profil 20x20x2,0, z TEPLÉ MOŘENÉ PÁSKY, v jakosti E235. Množství 5 tun, cena max. 560 Eur/t. K odběru IHNED, spěchá.
Poptáváme výrobu ocelových kolíčků
Hledáme výrobce ocel. kolíčků pro upevnění noh do dětských židlí. Materiál: ocel 11.109. Minimální objednávka: 100.000 ks, roční spotřeba 1,600.000 ks. Prosíme o cenu bez a včetně zinku, a to DDU Senica (SK). Detail kolíčku je v příloze.
Sháním použitá Alu kola
Sháním použité Alu kola RSW 241 black (17" nebo 16") bez gum nebo se zánovními za přijatelnou cenu, nabídky prosím na email v případě zájmu se ozvu telefonicky.
Poptáváme dílenskou vrtačku
Dovolujeme si Vás oslovit s urgentní poptávkou na stolní,nebo sloupovou dílenskou elektrickou vrtačku. Požadované parametry: otáčky vřetene až 7 0000 ot/min - možnost nejlépe plynulé regulace hloubka vrtání - až 150 mm max průměr vrtání do 10mm strojní posuv chlazení osvětlení Děkujeme předem za Vaše nabídky do 23.6.2009
Poptávám elektronové disky na vůz Opel
Poptávám elektronové disky na Opel Frontera.
Poptávám nové pneumatiky
Poptavám nové pneumatiky na osobní automobil 18/45/245
Sháním dodavatele zeminy a kůry
VO s balenou zeminou a kůrou ve Zlínském kraji.
Poptáváme koženkové složky
Poptávám konženkové složky. Pokud jste mimozlínští, uveďte prosím i cenu za dopravu a zda můžete dodat vzorek. Děkuji 1)SLOŽKY KOŽENKOVÉ (MPU) FORMÁT: A4 BARVA DESEK: červená MNOŽSTVÍ:; 25, 50, 100 ks FORMA POTISKU: logo ražbou DALŠÍ POŽADAVKY: uchycení na blok + místo na vizitky 2) SLOŽKY KOŽENKOVÉ (PPU) FORMÁT: A5 BARVA ...
Poptávám stavební materiál
Poptavám pisek, kámen a kůru.
Poptávám tvarovky, kolena
Poptávám kolena a tvarovky litinových tlakových trubek Dn 100. Děkuji. Moravec
Hledám VO s balenou zeleninou
Poptávám velkoobchod s balenou zeleninou v rámci Zlínského a Jihomoravského kraje.
Poptáváme zakázkovou výrobu součástek
Poptáváme kompletní výrobu rotačních součástek.Cenu požadujeme včetně materiálu,konzervace,balení a dopravy.Nabídky posílejte nejpozději do pátku 27.3.2009.Výkresy zašleme na požádání.
Poptáváme výrobu rotačních součástek
Poptáváme výrobu ocelových rotačních součástek.Cena musí být včetně materiálu,konzervace,balení a dopravy.Nabídky zasílejte nejpozději do 12.3.2009.Výsledná cena musí být uvedena v eurech. Počty kusů zašleme na vyžádání.