Vepřové a hovězí maso chlazené a ostatní masné výrobky
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky vepřového a hovězího masa chlazeného a ostatních masných výrobků. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Běžná údržba silnic I. třídy  - okres Zlín - 2015 - 2017
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění běžné údržby silnic I. třídy na území okresu Zlín a části silnice I/55 na území okresu Uh. Hradiště. Jedná se o silnice v celkové délce 76,317 km. Běžná údržba zahrnuje odstraňování závad ve sjízdnosti silnic včetně jejich součástí a příslušenství (zákon o pozemních komunikacích č. 13/1997 Sb. v ...
Poptávám velkoobchod s kojeneckým zbožím
Poptávám velkoobchod s kojeneckým zbožím. Děkuji.
Poptávám dodavatele sépiových kostí
Hledám dodavatele kvalitních přírodních sepiových kostí velikosti 15cm +- , odběr po 200 kg. Dlouhodobá spolupráce. Nejlépe přímý dovozce. Celá ČR a SK.
Poptávám impregnační roztok na obuv
Poptávám impregnační roztok na obuv.
Poptávám plotové pletivo
Poptávám plotové pletivo, výška 150 cm, oka 5x5 cm, délka cca 120 m. Prosím o oplastovanou i pozinkovanou variantu, včetně všech komponentů - šponovací drát., háčky na uchycení a šponováky. Děkuji.
Poptávám dodavatele předčištěné zeleniny a ovoce
Poptávám dodavatele předčištěné zeleniny a ovoce ze Zlínska. Děkuji.
Poptávám ušití pánské košile
Dobrý den, poptávám ušití pánské košile na míru ze 100% bavlny na cca 172 cm vysokého muže. Děkuji.
Poptávám zahradní hadici
Poptávám cca 70 m zahradní hadice 3/4", dvouvrstvou nebo třívrstvou. V jakých je délkách, jaký je cenový rozdíl a je rozdíl v životnosti? Děkuji za odpověď.
Poptávám použité ALU disky k vozu zn. Toyota
Poptávám použité Alu disky k vozu Toyota 2005 4*100*65 195/60.
Poptávám příslušenství k sušáku na prádlo IDEÁL
Prosím o zaslání ceny na stropní tyč sušáku IDEÁL, došlo k prověšení tyčí. Děkuji.
Poptávám šití kalhot, sak a košil
Poptávám oděvní firmu, která je schopná šít kalhoty z bavlny, džínsy z denimu, saka a košile. Materiál mohu dodat.
Mléko a mléčné výrobky - opakované řízení
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky mléka a mléčných výrobků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka hraček a upomínkového zboží
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hraček a upomínkového zboží. Předmět veřejné zakázky bude rozdělen na 3 samostatné části: 1. Hračky 2. Ostatní sortiment 3. Brandové zboží Zadavatel pro vymezení předmětu veřejné zakázky (části) použil modelový koš viz. příloha č. 4A, 4B a 4C zadávací dokumentace. Modelový koš obsahuje položky, které ...
Poptávám včelařské potřeby
Sháním výrobce česnových uzávěrů 80mm a výrobce Mřížka mateří plast 43,5x43,5cm
UTB – Kancelářské potřeby pro CPS 3
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kancelářských potřeb určených pro Centrum polymerních systémů, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Mléko a mléčné výrobky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky mléka a mléčných výrobků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám bambusové boxerky
Boxerky s bambusovým vláknem - nákup ve Zlíně nebo okolí.
Chléb a pečivo
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky chleba a pečiva dle jednotlivých objednávek zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci. Zadavatel upozorňuje, že dané výběrové řízení je opakované. Předchozí výběrové řízení č.14 038 - Chléb a pečivo, které bylo zahájeno dne 22.9.2014 formou zjednodušeného podlimitního řízení ...
UTB – Kancelářské potřeby pro CPS 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kancelářských potřeb určených pro Centrum polymerních systémů, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám dětské chodítko
Poptávám dětské chodítko.
Poptávám hliníkové schůdky
Poptávám hliníkové schůdky 4 stupňové.
UTB - Dodávka kancelářských potřeb III
3.1 Předmětem veřejné zakázky je dodávka nejrůznějších kancelářských potřeb na základě rámcové smlouvy. Předmět veřejné zakázky je konkrétně definován v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace – Specifikace předmětu veřejné zakázky – referenční koš. Rámcová smlouva bude uzavřena s jedním vybraným uchazečem podle § 11 a § 89 ZVZ, a to na dobu 4 let ...
Poptávám pánský župan
Sháním pánský župan ve Zlíně. Dík za odpověď. Ježek
UTB - Kancelářské potřeby pro CPS
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kancelářských potřeb určených pro Centrum polmyerních systémů v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.