Poptáváme pneumatiky na nákladní vozidlo
Poptáváme pneu na nákladní vozidlo rozměr 215 /75 R 17,5.
Poptávám léky
Sháním pro postiženého syna MOVICOL nebo MOLAXOLE, na Slovensku určitě není i když je evidovaný.
Poptávám výrobce plastových jímek
Hledám firmy na Zlínsku , které vyrábí plastové jímky.
Centrum volnočasových aktivit Holešov
Předmětem veřejné zakázky je celková rekonstrukce a doplnění městského sportovního areálu rozdělená do následujících stavebních objektů: víceúčelové hřiště s umělým trávníkem o výměře 44,0 x 24,0 m s rekonstruovaným oplocením v 4 m, kluziště s ledovou plochou cca 1 419 m2 s krytou tribunou cca 99 m2, a krytými lavičkami cca 36 m2, šatny, sociální ...
Mléko a mléčné výrobky
Průběžné dodávky mléka a mléčných výrobků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám molitanové desky
Molitanové desky - rozměr 4x65x190 cm. Pro použití na matračky do stanů.
Poptávám výrobce sýpkoviny
Poptávám metráž, sýpkovinu, šíře 140cm.Přímo od výrobce.
Hledám dodavatele dětského zboží pro e-shop
Hledám dodavatele hraček pro děti, oblečení pro děti a dětského zboží pro nově vznikající e-shop.
Léčivé přípravky - biologická léčba, hormony a cytostatika
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu, hormonů a cytostatik v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám spojovací materiál a profily
Poptávám cenovou nabídku na dodávku následujícího materiálu: SDK RB 12,5mm m2 62,5 SDK RBI 12,5 (zelený) m2 7,5 UD profil 3m bm 81 CD profil 4m bm 200 Spojovací kus pro CD ks 25 Drát s okem 375mm ks 45 Drát s okem 250mm ks 60 Rychlozávěs CD pérový, čtyřbodový ks 100 Křížová spojka pro CD ks 200 Natloukací ...
Poptávám přezutí pneumatik
Dobrý den, kolik stojí přezutí pneumatik, včetně vyvážení kol, všech 4 kol na osobním autě. Je nutné se u vás objednat pokud ano na jakém čísle telefonu. Děkuji.
Poptávám mraženou drůbež
Poptávám mražená kuřata, kuřecí prsa, stehna. 1-5 tun týdně.
Poptáváme výrobu baseballových kšiltovek
Poptáváme výrobce basbalových kšiltovek. Sháníme někoho, kdo nám vyrobí cca 60 ks kšiltovek v požadované barevné kombinaci.
Poptáváme dodavatele popelínu
Poptáváme popelín nebo obdobný tenší materiál na výrobu košil - barva černá, bílá, tmavě oranžová.
Poptávám broskve na kvas
Poptávám broskve na kvas.
Funkční potraviny na bázi mléčně kysané a sterilované zeleniny
Vyhledání odborného partnera pro spolupráci na realizaci projektu „Funkční potraviny na bázi mléčně kysané a sterilované zeleniny“. Projekt byl předložen společně se žádostí o dotaci v rámci Programu rozvoje venkova, Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií (resp. inovací) v potravinářství.
Hledám dodavatele nápojů pro prodejnu
Dobrý den, prosímo o zaslání emailu s ceníkem na nealko, pivo a alkoholické nápoje. Chci si na Stínadlech otevřít malý obchod. Děkuji mnohokrát za zaslání emailu. S pozdravem Plesníková Iva
Poptávám kabelky pro komisní prodej
Poptávám do komisního prodeje kabelky do obchodu
Poptávám pneumatiky
Poptávám pneu Rusko 14-20
Hledám dodavatele módních oděvů pro prodejnu
Sháním dodavatele s pěkným a kvalitním butikovým zboží za přijatelné ceny. Mělo by se jednat hlavně o svetříky, haleky, trika, košile, sukně, šaty popřípadě kalhoty. Uherský Brod.
Poptávám plátno vhodné k výrobě obuvi
Hledám výrobce nebo dovozce lněného, konopného nebo jakéhokoliv jiného plátna vhodného pro výrobu obuvi. Podmínkou je, aby bylo vyrobeno v zemích EU.
Poptávám palivové dříví
Prosím o sdělení ceny palivového dřeva délka 40cm a cenu za dopravu do Otrokovic.
Poptávám distribuci masových lahůdek
Poptávám distribuci vepřového gyrosu v okolí Zlína.
Poptávám výrobu pletených reklamních doplňků
Dobrý den, prosím Vás o předběžnou cenovou kalkulaci na pletené doplňky v příloze - šály, čepice a rukavice, viz příloha. Prosím o předběžné vyjádření, zda jsou tyto návrhy vůbec vyrobitelné. V tuto chvíli Vám nejsem schopna sdělit podrobnější detaily, které se týkají velikosti a písmen a log, ale prosím o předběžné odhadnutí ceny při velikosti ...
Poptáváme nerezový drát
Poptáváme nerezový drát AISI 302/1.4310, pružinově tvrdý, v průměrech 0.8, 1, 1.6, 2, 2.5 a 3.15 mm. Gramáž: Každý v množství 5kg.