Poptávám výukové CD
Poptávám CD výuku českého jazyka pro rumunské občany. Slovníky rumunsko-české apod. NE
Poptáváme dodavatele lentikulárních fólií
Dobrý den, hledáme dodavatele lentikulárních fólií.
Radiofarmaka
Průběžné dodávky radiofarmak v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka motorové nafty do nádrží
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky motorové nafty do nadzemních nádrží výdejních míst pohonných hmot zadavatele s dopravou na jednotlivá výdejní místa zadavatele. Motorová nafta bude splňovat podmínky normy ČSN EN 590, třídy B, D a F.
Poptávám opravu textilního kufru
Oprava držadla a výměna zipu u textilního kufru.
Poptávám opravu plotu u obory
Zadání: Oprava 300 bm oborního plotu v Radějově: Pol. Operace - popis měřitelnost Sekce/hodinová sazba/ks D/M cena 1. Oprava 1 sekce oborního plotu v 2m, ø drátu 3,14, oka 10x10, 3x napínací drát ø 4, šířka sekce do 5m, - výměna oplocení v celé šíři sekce - provedení spoje starého+nového plotu - osazení 3 ks napínacích ...
Inovace ve výrobě chlazených paštik - spolupracující subjekt
Vyhledání odborného partnera pro spolupráci na realizaci projektu „Inovace ve výrobě chlazených paštik“.
Poptávám použité obaly
Vykoupím dřevěné použité obaly ,bedny,palety pro eko likvidaci
Poptávám dodavatele nářadí a výrobků pro kutily
Pro prodejnu Bricoshop typu "udělěj si sám" poptavám": zboží ,nářadí ,výrobky a polotovary, výrobců a drobných řemeslníků,nebo velkoobchodu.Zejména zboží typu hobby, barvy, tmely, lepidla, polotovary ze dřeva ,kovu, keramiky ,skla, plastu, polystyrenu.Ochranné pomůcky a jiné výrobky chraněných dílen.Drobné a doplňkové stavební hmoty ,materiály a ...
Infuzní roztoky
Průběžné dodávky infuzních roztoků v plastových obalech - základní infuzní roztoky v plastových kontejnerech, velkoobjemové vaky, oplachové roztoky pro přetlakovou aplikaci a specifické infuzní roztoky. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám klenuté dno
Klenuté dno průměr 900 mm síla mat: 1,5 mm , nerez
Poptávám ND k zahradní mechanizaci
NA ROBI 55, r.v.1989, MOTOR Babeta 49 ccm, zahradní kultivátor, sháním startovací plastovou řemenici s unašečem (součást ručního start. mechanismu) :dle vyobrazení ND: Disk spouštěče , (č.3, No. 321 841 008 049) ev. i pružinovou skříňku (č.7, no 536 9 008 25 010) a startovací spirálu/pružinu (č.6, no 536 9 008 25 009)
Poptávám trapézové šrouby a matice
Dobrý den, mám zájem o nabídku: 1)trapézový šroub TR 50x8, délka 400 mm 2) matice válcová s přírubou 3) pouzdro válcové pro ukončení šroubu (tažný i tlačný kjionec- pohyb desky lisu) Potřeboval bych 2 ks, provedení ocel. Zajímá mě cena a dodací lhůty.
Poptáváme dodavatele chovatelských potřeb
Poptáváme dodavatele - nejlépe přímého dovozce či výrobce chovatelských (krmiva, hračky, pelíšky, pamlsky, obojky, vodítka, aj.) a rybářských potřeb (rybářské pruty, podběráky, návnady, navijáky, židličky, oblečení, aj.) pro zaběhnutý internetový obchod. Máme zájem o spolehlivého dodavatele s příznivými cenami, se kterým bychom navázali ...
Vepřové a hovězí maso chlazené a ostatní masné výrobky
Průběžné dodávky vepřového a hovězího chlazeného masa a ostatních masných výrobků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám karburátor na motorovou kosu
Koupím karburátor na motorovou kosu Grizzly MTS 32
Poptávám zakázkovou výrobu děvů a prádla
Poptávám výrobu oděvů a spodního prádla na zakázku.
Hledáme dodavatele rybářských potřeb pro e-shop
Poptáváme dovozce, nebo výrobce rybářských potřed - rybářských prutů, návnad, podběráků, vidliček, oblečení, vlasců o jiných podobných komodit pro internetový obchod. Hledáme spolehlivého dodavatele s příznivýmy cenami. Platební podmínky a doprava dle vzájemné dohody. Odběry řádově ve stovkách kusů.
Poptáváme dodavatele chovatelských potřeb
Popis poptávky: Poptáváme vše co se týče domácích mazlíčků ( oblečky, pelíšky, škrabadla, misky, hračky adt. ). Hledáme výrobce, nebo dovozce. Hledáme spolehlivého dodavatele s příznivými cenami, pro internetový obchod. Platební podmínky a způsob dopravy dle vzájemné dohody.
Hledám dodavatele nevratných dřevěných obalů
Hledám dodavatele nevratných dřevěných obalů, palet a odpadu z jejich výroby pro další zpracování.
Poptávám knihu od autora Chalil El Hakima
Poptávám knihu: Chalil El Hakima- Tajemství pyramid
Poptáváme rybářské a chovatelské potřeby pro e-shop
Hledáme dodavatele rybářských a chovatekských potřeb a příbuzných komodit pro internetový obchod. Hledáme dodavatele spolehlivého, s příznivýmy cenami a kvalitním zbožím. Máme zájem o dlouhodobou spolupráci. Odběry zboží řádově ve stovkách kusů měsíčně. Doprava a platední podmínky dle dohody.
Poptávám dodavatele výseků krabiček
Poptávám dodavatele výseků malých krabiček s víkem z hladké přírodní lepenky. Rozměry dna cca 8 x 6 cm, výška 3 cm (možno zvolit jiný přibližný rozměr). Mám zájem o výseky s naznačenými ohyby,kompletaci zajistím svépomocí. Předběžný počet 100 ks výseků. Možnost budoucí spolupráce.
Poptávám naplnění tonerové kazety
Naplnění kazety pro Konica Minolta 1600f černým tonerem.
Poptávám použité gitterboxy
Poptávám gitterboxy - použité, 1240x835x970mm, množství: cca 200ks měsíčně místo doručení: Valašské Meziříčí, cena: nabídněte