Léčivé přípravky - cytostatika
Průběžné dodávky léčivých přípravků - cytostatik v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám ušití kalhot dle vzoru
Poptávám firmu, která jse schopna dodat-ušít kalhoty dle dodaného vzoru(lacláče - UNISEX). Jedná se o kalhoty různých velikostí pro muže i ženy v různých barevných provedeních. Množství i cena dohodou, jedná se o dodávání většího množství ks v stanovench intervalech.
Dodávka stravy pro organizaci HVĚZDA - občanské sdružení
Dodávka stravy pro organizaci "HVĚZDA - občanské sdružení". Dodávka jídel se uskuteční celoročně - nepřetržitě včetně sobot, nedělí a svátků.
Léčiva pro biologickou léčbu, hormony a cytostatika
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu, hormonů a cytostatik v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Léčiva pro biologickou léčbu
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka stravy pro organizaci HVĚZDA - občanské sdružení
Dodávka stravy pro organizaci "HVĚZDA - občanské sdružení". Dodávka jídel se uskuteční celoročně - nepřetržitě včetně sobot, nedělí a svátků.
Poptávám hliníkový žebřík
Poptávám hliníkový žebřík délka 220 cm,šířka max do 45 cm. Délku si mohu případně upravit z delšího. Pošlete mi prosím cenovou nabídku a termín dodání.
Poptávám vepřové maso
Koupím vepřové půlky i s dovozem.
Poptám výplň do sedacích vaků
Poptám výplň do sedacích vaků.
Poptávám knihy pro výuku výtvarné výchovy
Učební pomůcky : Výtvarné umění I. Výtvarné umění II. Vydalo nakladatelství euroDIDACT Olomouc v roce 2009.
Poptáváme dodavatele sportovních oděvů
Dobrý den, hledáme dodavatele zboží. Budeme otevírat internetový obchod se sportovním a značkovým oblečením a hledáme dodavatele zboží. Prosím také dodavatele cyklo materiálu o nabídky. Pokud máte zájem nám dodávat zboží, tak prosím o zaslání vašich cenových nabídek a podmínek prodeje vašeho zboží. Děkuji S pozdravem Dan Kovař Valašské ...
Odpadové centrum Lačnov - stavební práce
stavební práce - výstavba a zřízení Odpadového centra Lačnov, které bude zahrnovat sběrný dvůr a komunitní kompostárnu.
Restaurátorské služby bazilika interiér - část 2 - restaurování varhan
Předmětem díla je restaurátorská oprava varhanního stroje v bazilice Nanebevzetí Panny Marie a sv. Cyrila a Metoděje na Velehradě, který byl postaven roku 1963 firmou RIEGER-KLOSS. Bližší specifikace v zadávacích podmínkách.
Poptáváme polystyrenové kuličky do sedacích vaků
Poptáváme polystyrenové kuličky do sedacích vaků.
Poptávám podlahové lišty z masivu
Poptávám podlahové lišty z masivu.
Poptávám stomatologické savé roušky
Prosím o nabídku stomatologické savé roušky pod bradu.
Poptávám výrobce kuličkových per
Hledam firmu která se zabývá výrobou kuličkovych per popřipadě sestavování kuličkových per
Hledáme VO dodavatele spodního prádla
Jsme prodejci spodního prádla, mimo jiné i Andrie, a právě u této značky nejsme spokojeni s velkoobchodní cenou našeho současného dodavatele. Proto touto cestou poptávám nabídky jiných velkoobchodů, konkrétně na katalog podzim/zima 2011 a pyžama 2011. Ročně prodáme cca 1000-1500 ks spodního prádla a cca 50 ks pyžam. Nabídněte.
Poptávám látku na látkové dětské pleny
Poptávám látku na látkové dětské pleny
Vepřové a hovězí maso chlazené a ostatní masné výrobky
Průběžné dodávky vepřového a hovězího masa chlazeného a ostatních masných výrobků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Infuzní roztoky
Průběžné dodávky infuzních roztoků v plastových obalech - základní infuzní roztoky v plastových kontejnerech, velkoobjemové vaky, oplachové roztoky pro přetlakovou aplikaci a specifické infuzní roztoky. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Komunitní kompostárna Bohuslavice nad Vláří-kompletní dodávka techniky
Je dodávka traktoru s čelním nakladačem,kontejneru a štěpkovače, překopávače kompostu a přípojný kontejnerový nosič za traktor.
Poptávám látky na dětské látkové pleny
Sháním látky na dětské látkové pleny.
Poptávám palubky, vč. pokládky
Poptávám koupi palubek, vč. pokládky na cca 90 m2 podlahové plochy do RD v Kunovicích. Nabídněte mi prosím v délkách 3 a více metrů
Poptávám rostlinu hořčici žlutou
Poptávám hořčici žlutou (Sinapis alba)