Dodávka kancelářského papíru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kancelářského papíru pro Plzeňský kraj – Krajský úřad Plzeňského kraje ( dále jen KÚPK ) a organizace jím založené nebo zřízené. Rámcová smlouva bude uzavřena s vybraným uchazečem zadávacího řízení na období 36 měsíců. Obchodní a platební podmínky jsou obsaženy v této zadávací dokumentaci ( dále jen ZD ) a ...
Spotřební materiál pro infuzi a transfuzi
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro infuzi a transfuzi ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Poptávám hliníkové schůdky
Poptávám hliníkové schůdky tzv.trojky.
Poptáváme výrobu plechových olejniček
Poptáváme plechové olejničky, vzhled a rozměry dle připojeného obrázku. Včetně potisku pláště 3 barvami. Celkové množství 5000 ks.
Antineoplastika a imunopreparáty
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 28 890 jednotlivých dávek (ampulí, tablet apod.) léčivých přípravků.
Poptávám dodávku grilovaného selete
Dodání hotového grilovaného selete Plzeň a okolí.
Šicí materiál
Předmětem zakázky jsou dodávky šicího materiálu ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Poptávám pletivo
Poptávám pletivo pozink s umělohmotným povrchem 1250 mm 4ks po 25m
Dezinfekční přípravky
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky dezinfekčních přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 6 695 200 jednotek množství (litrů roztoku, litrů gelu, kusů) dezinfekčních přípravků.
Poptávám velkoobchodní prodej minerální vody Vincentka
Miner. voda Vincentka - kde ji lze v Praze koupit ve velkoobchodu?
PL v Dobřanech - dodávka hygienických potřeb
Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky hygienických potřeb dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Jednorázové operační rukavice
Předmětem zakázky jsou dodávky jednorázových sterilních operačních rukavic ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Nákup pneu pro autobusy a trolejbusy pro celoroční užívání
Dodávka městských pneumatik pro autobusy a trolejbusy se vzorkem pro celoroční užívání s označením M +S, bez směru otáčení, protektorovatelné za studena
Nákup spotřebního materiálu k stávajícím tiskárnám a ND pro výpočetní techniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou: • dodávky spotřebního materiálu k tiskárnám • dodávky náhradních dílů a příslušenství pro výpočetní techniku v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen Smlouvou, která tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky XXII.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 89 510 balení léčivých přípravků.
Ochranná a zdravotnická obuv
Předmětem zakázky jsou dodávky ochranné a zdravotnické obuvi ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Cytostatika a bisfosfonáty II.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 48 960 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Léčivé přípravky XXII.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 90 030 balení léčivých přípravků.
Antineoplastika a imunopreparáty III.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 4 310 balení léčivých přípravků.
Poptávám pšenici
Potřebuji pro své slepice pšenici a vhodnou směs pro nosnice. Nejlépe na dobírku. Jsem 15 km před Rokycanama od Prahy.
Poptáváme třívrstvé papírové krabičky
papírové třívrstvé krabičky rozměr 100x100x50mm dodat v rozloženém stavu počet kusů 20 000
PL v Dobřanech - dodávka oděvů pro zdravotní personál a pro pacienty
Předmětem veřejné zakázky je dodávka oděvů pro zdravotní personál a pro pacienty umístěné v zařízení zadavatele dle specifikace zadavatele.
Nákup spotřebního materiálu k stávajícím tiskárnám a ND pro výpočetní techniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou: • dodávky spotřebního materiálu k tiskárnám • dodávky náhradních dílů a příslušenství pro výpočetní techniku • dodávky náhradních dílů pro zařízení měření a monitoring ovzduší v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen Smlouvou, která tvoří přílohu zadávací ...
Dodávka jednorázových plenkových kalhotek a podložek pro inkontinentní pacienty
Předmětem veřejné zakázky je dodání jednorázových kalhotek pro inkontinentní pacienty a jednorázových podložek. Vítěz veřejné zakázky bude zajišťovat po dobu 1 roku dodávky jednorázových kalhotek pro inkontinentní pacienty a jednorázových podložek do všech nemocničních zařízení uvedených v ZD na základě dílčích objednávek.
Antineoplastika a imunopreparáty II.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 36 100 jednotlivých dávek (ampulí, tablet ap.) léčivých přípravků.