Poptáváme dodávku matic
Poptáváme 20 ks matic M48x5, výška 60 mm, šestihranná hlava pro klíč velikost 75 mm, mat.11523.0 Nabídněte cenu a termín.
Poptáváme zlato
Zahraniční investiční společnost koupí zlato v jakékoliv formě určené pro tavírnu prosím jen konkrétní nabídky, děkuji.
Dodávka dezinfekčních přípravků
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky dezinfekčních přípravků. Vítěz veřejné zakázky bude zajišťovat po dobu 2 let dodávky dezinfekčních přípravků do všech nemocničních zařízení Zdravotnického holdingu Plzeňského kraje, a.s. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NENÍ ROZDĚLENA NA ČÁSTI DLE § 98 ZVZ. Veřejná zakázka je rozdělena na následující věcné části dle ...
Jednorázové papírové hygienické prostředky
Předmětem zakázky jsou dodávky papírových ručníků a toaletního papíru JUMBO ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Poptávám sbírku básní
Dobrý den Mám zájem o sbírku básní Davida G. Kamenského.
Ochranná a zdravotnická obuv
Předmětem zakázky jsou dodávky ochranné a zdravotnické obuvi ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Dodávka antibiotik
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky antibiotik dle specifikace uvedené v Příloze č. 1 zadávací dokumentace pro zdravotnická zařízení Zdravotnického holdingu Plzeňského kraje, a.s.
Poptávám pomůcky na pročištění komínu
Dobrý den, sháním pomůcky na pročištění komínu.
Tisk a distribuce Radničních listů
Tisk a distribuce Radničních listů
Poptávám dodavatele flakonů
Popis poptávky: Potávám 1ml flakonky na testry Další informace: (množství,termín,materiál,atd.) 5000-10000ks, ihned, sklo
Poptávám pozinkovaný podlahový rošt
Dobrý den, poptávám podlahový rošt pozinkovaný o rozměrech 1350x400 cm. Rošt hodláme použít jako komínovou lávku mezi výlezovým okénkem a komínem.
Poptáváme dodavatele ochranných pracovních pomůcek
Poptáváme dodavatele ochranných pracovních pomůcek. Seznam poptávaných věcí zašleme v případě zájmu emailem.
Poptávám jablka na uskladnění
Poptávám konzumní jablka na uskladnění - v okruhu Plzeň - sever
Poskytování závodního stravování v pobočce ČNB Plzeň
Předmětem veřejné zakázky je zajištění závodního stravování v objektu pobočky ČNB Plzeň a případné zajištění poskytování služeb spojených s provozem bufetu.
Obvazy a obinadla
Předmětem zakázky jsou dodávky obvazů a obinadel ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Zajištění dietního stravování pacientů ve FN Plzeň - Bory - opce
Předmětem zakázky je zajištění a dodávka celodenní pacientské dietní stravy na lůžková oddělení zdravotnických klinik a oddělení v areálu FNPlzeň - Bory.
Poptávám duši do pneumatiky
Potřebuji duši do pneu 16x6,50-8-2 ks
Poptávám pro komisní prodej oděvy a dekorace
Poptávám do komisního prodeje oděvy a dekorace od výrobců. Asi 200 ks. Otevírám obchod v plzeňském kraji.
Poptáváme palety EUR
Palety EUR z oběhu tř. A (světlá, fumigovaná) Rozměry: 1200 x 800 mm Počet kusů: cca 400 Termín dodání: dle dohody
Poskytování závodního stravování v pobočce ČNB Plzeň
Předmětem veřejné zakázky je zajištění závodního stravování v objektu pobočky ČNB Plzeň a případné zajištění poskytování služeb spojených s provozem bufetu.
Poptávám velkoobchodní prodej obuvi Mustang
Poptávám velkoobchod obuvi značky Mustang.
Dodávka tiskového spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tiskového spotřebního materiálu ( tonery, ink-jety, páskové kazety, fax-materiál ) pro Plzeňský kraj – Krajský úřad Plzeňského kraje a organizace jím založené nebo zřízené.
Dodávka kancelářského papíru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kancelářského papíru pro Plzeňský kraj – Krajský úřad Plzeňského kraje ( dále jen KÚPK ) a organizace jím založené nebo zřízené.
KCVJŠ - Rámcová smlouva na zajištění dopravy, ubytovacích, stravovacích a souvisejících služeb-část II.
Uzavření rámcové smlouvy / smluv s jedním uchazečem v členění dle specifikace předmětu VZ. Zadavatel nevylučuje možnost uzavření RS s jedním uchazečem pro každou část VZ samostatně. Část II - Ubytování, stravování, školící prostory a související služby v ČR pro vzdělávací programy se specifickými nároky
Nákup pneu pro autobusy a trolejbusy pro celoroční užívání
Dodávka městských pneumatik pro autobusy a trolejbusy se vzorkem pro celoroční užívání s označením M +S, bez směru otáčení, protektorovatelné za studena