Dodávky čisticích prostředků
Cílem této veřejné zakázky jsou dodávky hygienického spotřebního materiálu a čistících prostředků, blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci a to na základě Rámcové kupní smlouvy uzavřené mezi vybraným uchazečem jako prodávajícím na straně jedné a Zadavatelem jako kupujícím na straně druhé (dále jen „Smlouva“). Přehled hygienického spotřebního ...
Systém pro přípravu metalografických výbrusů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové, plně funkční a kompletní přesné diamantové pily a brusky/leštičky, přičemž tato zařízení musí splňovat požadavky, které jsou podrobně specifikované ve smlouvě, jež je přílohou zadávací dokumentace (blíže viz. zadávací dokumentace).
Papírový hygienický program do macerátorů
Předmětem zakázky jsou dodávky papírového hygienického programu do macerátorů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Infúzní roztoky V.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky infúzních roztoků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 776 000 infúzních dávek (vaků, lahví).
Léčivé přípravky XXIV
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 11 940 balení léčivých přípravků.
Léčivé přípravky XXIII.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 65 620 ampulí léčivých přípravků.
Jednorázové rukavice
Předmětem zakázky jsou dodávky jednorázových vyšetřovacích a operačních rukavic ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Sterilizační obaly
Předmětem zakázky jsou dodávky sterilizačních obalů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Antiinfektiva II.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 50 885 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Poptávám dodavatele primulí
Poptávám 1000 - 2000 ks primule (petrklíč). Fojtík Plzeň
Cytostatika V.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 32 995 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Nákup kancelářských potřeb a drogistického zboží pro Magistrát města Plzně
Předmětem veřejné zakázky je průběžné dodávání kancelářských potřeb dle potřeb a v rozsahu specifikovaném jednotlivými členy sdružení zadavatelů, včetně dopravy a uložení na určené místo do místa sídla člena sdružení zadavatelů.
Antiepileptika a návykové látky
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 251 900 jednotlivých dávek léčivých přípravků.
Jednorázové papírové hygienické prostředky 2
Předmětem zakázky jsou dodávky papírových ručníků a toaletního papíru JUMBO ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Implantáty páteřní
Předmětem zakázky jsou dodávky páteřních implantátů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Poptávám dodavatele elektronických cigaret
Poptávám dodavatele elektronických cigaret a příslušenství k nim.
Dodávka antibiotik (zrušené části)
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky antibiotik dle specifikace uvedené v Příloze č. 1 pro zdravotnická zařízení Zdravotnického holdingu Plzeňského kraje, a.s. Součástí Přílohy č. 1 jsou předpokládané objemy za jednotlivá zdravotnická zařízení.
Radiofarmaka
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky radiofarmak ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 3 035 GBq měrné aktivity radiofarmak.
Poptávám obuvnický materiál pro opravy obuvi
Hledám obuvnický materiál pro opravy obuvi v Plzni a blízkém okolí.
Poptávám plotový sloupek
Poptávám plotový sloupek, délka cca 150 cm
Testovací proužky pro glukometry
Předmětem zakázky jsou dodávky testovacích proužků pro glukometry ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Poptávám dodavatele květin
Poptávám výrobce, pěstitele, velkoobchody či zprostředkovatele umělých nebo živých řezaných květin.
Dodávka dezinfekčních přípravků
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky dezinfekčních přípravků. Vítěz veřejné zakázky bude zajišťovat po dobu 2 let dodávky dezinfekčních přípravků do všech nemocničních zařízení Zdravotnického holdingu Plzeňského kraje, a.s. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NENÍ ROZDĚLENA NA ČÁSTI DLE § 98 ZVZ. Veřejná zakázka je rozdělena na následující věcné části dle ...
Dodávky kancelářskych potřeb
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kancelářských potřeb pro organizační složky zadavatele.
Radiofarmaka
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky radiofarmak ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládaný celkový roční objem je 3 035 GBq měrné aktivity radiofarmak.