Sůl kamenná
Pořízení 500 (pět set) tun soli kamenné do státních hmotných rezerv a její ochraňování na dobu neurčitou.
Poptáváme dodavatele cukru pro export
Poptávám: cukr krystal v 50 kg pytlích Původ: Polsko Množství: 2 - 3 kamiony týdně Místo dodání: 1239 Budapešť, Maďarsko Platba: po dodání, před vykládkou, online převodem Cena: v EUR, DDU Budapešť, včetně palety Pouze na CMR. Termín zahájení spolupráce: od 19.8.2013
Poptávám cukrovarnické řízky do bioplynky
Poptávám cukrovarnické řízky do bioplynky. Množství: 5 - 10.000 tun/ ročně Místo dodání: severní Morava Spolupráce: dlouhodobá
Poptáváme dodavatele cukru, oleje a kávy
Poptávám dodavatele řepkového olej, cukru a kávy Nescafé. Rozhoduje cena a rychlost dodání. Spěchá.
Poptáváme polský cukr
Poptávám polský cukr krystal. Balení: pytle 1 kg, 50 kg, big bag Množství: 1-2 kamiony denně Cena EXW na CMR: ? Cena DDU Budapešť na CMR: ?
Poptáváme dodavatele cukru pro kmné účely
Poptávám cukr krystal nebo krupici pro kmné účely. Balení: pytle 50 kg Roční objem: 50 tun Velikost objednávek: 10 tun Místo dodání: Chomutov
Poptávám čerstvá vejce
Poptávám čerstvá vejce. Velikost: M Balení: plata 30 ks Množství: kamionové odběry Cena: EXW
Nákup bojových dávek potravin (BDP I, BDP II, BDP IV, BDP V, BDP VI, BDP VII)
Nákup 21716 bojových dávek potravin (BDP I, BDP II, BDP IV, BDP V, BDP VI, BDP VII)
Poptávám dodavatele krystalového cukru
Poptávám cukr krystal. Množství: 3 kamiony týdně Balení: papírové pytle 50 kg Cena: EXW bez dopravy
Poptáváme pro e-eshop dodavatele dárkového zboží
Začínající internetový obchod hledá dodavatele, výrobce případně výhradní zastoupení na dárkový sortiment s motivem koně - figurky koní, povlečení s koněm, čokoláda s koněm na obalu..... Za vypracovanou nabídku a zaslanou nabídu na e-mail předem děkuji.
Dodávky základního potravinářského sortimentu (VPZ)
Zajištění dodávek základního potravinářského sortimentu. Specifikace jednotlivých položek těchto výrobků je uvedena v příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Poptávám dodavatele instantní smetany do kávy
Poptávám dodavatele práškové (instantní) smetánky do kávy - velké balení (cca 500g - 3 kg). Nejlépe Praha a Středočeský kraj. Výsledkem by měl být pravidelný dlouhodobý odběr.
Poptáváme potravinářské výrobky
Poptáváme potravinářské výrobky (konzervované, mražené, sušené, instantní), např. produkty z mléka a smetany, zeleninu, ryby, vepřové a hovězí maso, slepice, kuřata, těstoviny, oleje kuchyňské, mouka obilná a kukuřičná, krupice a krupičné produkty, jiné konzervované potraviny, atd. pro zájemce z Konžské demokratické republiky. Kontejnerové dodávky ...
Hledáme dodavatele slunečnicového oleje
Hledáme dodavatele slunečnicového oleje. Balení 1 litr s popiskou v ČJ, a balení 50 litrů. Odběr 5 kamionů týdně. Prosíme o zaslání nabídky.
Poptáváme potravinářské výrobky pro export do Konga
Poptáváme potravinářské výrobky (konzervované, mražené, sušené, instantní), např. produkty z mléka a smetany, zeleninu, ryby, vepřové a hovězí maso, slepice, kuřata, těstoviny, oleje kuchyňské, mouka obilná a kukuřičná, krupice a krupičné produkty, jiné konzervované potraviny, atd. pro zájemce z Konžské demokratické republiky. Kontejnerové dodávky ...
Poptávám slunečnicové semínko pro pekárny
Poptávám slunečnicové semínko pro pekárny. Měsíční objem: 25 tun
Poptávám posypy na pečivo pro pekárnu
Poptávám posypy do 5-ti pekáren - 20 tun měsíčně: - slunečnice 6 t/M - kmín 3 t/M - mák 3 t/M - dýně 4 t/M - len 2 t/M - sezam 2 t/M Platnost cen: 1 měsíc (od 1.11. do 30.11.2012)
Rámcová smlouva - dodávka potravinářských výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky potravinářných výrobků.
Poptáváme dodavatele olejů
Pro projekt stanovení nutričních hodnot hledáme dodavatele následujícíc neobvyklých olejů: palmojádrový olej, palmový olej, kokosový tuk, podzemnicový olej, kukuřičný a hořčičný olej, světlicový olej s vysokým obsahem kys. olejové, bavlníkový olej.
Potáváme výrobce barevného cukru
Dobrý den, poptávám výrobce barevného cukru. Za nabídky předem děkuji.
Poptávám cukr krystal
Poptávám cukr krystal. Množství: 1.000 tun Balení: papírové pytle 25 nebo 50 kg Cena: max 775 EUR/t
Poptávám dodavatele zboží pro restauraci
Dobrý den, za dva měsíce budeme otevírat restauraci. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál, ovoce, zeleninu apd.
Rámcová smlouva - dodávka potravinářských výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky potravinářských výrobků.
Dodávky trvanlivých potravin
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách trvanlivých potravin, a to po dobu 12 měsíců. Jednotlivé zadavatelem požadované druhy komodit jsou uvedeny v příloze č. 1 ke smlouvě - cenová tabulka. V těch zadavatel také uvádí předpokládané odebrané množství jednotlivých komodit v rámci jednotlivých částí veřejné ...
Poptávám dodavatele stolního oleje pro restauraci
Pravidelný odběr Hledám: dodavatele stolního olej - olej stolní rostlinný - měsíční odběr 500 l - pro restauraci