Hledáme dodavatele arašídového oleje
Hledáme dlouhodobého dodavatele kvalitního arašídového oleje v objemu cca 240 l / měsíc. V případě zájmu o spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Děkuji.
Rámcová dohoda na dodávky vybraných potravin pro Nemocnici Na Homolce II.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek vybraných potravin pro stravovací provoz, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Poptávám odpady z výroby chipsů
Poptávám odpady z výroby chipsů Množství: 30 tun měsíčně Balení: volně nebo big bagy Termín: dle dohody Lokalita: celá ČR, SK, PL, … Spolupráce dlouhodobá.
Dodávka hotových pokrmů pro zaměstnance
Předmětem plnění veřejné zakázky je příprava hotových jídel pro zaměstnance zadavatele, jejich dodávka na zadavatelem stanovené místo v určený čas a výdej jídel zaměstnancům zadavatele.
Poptávám zelí na krouhání.
Poptávám zelí na krouhání za ruzumnou cenu, pokud možno v blízkosti Bohnic v množství cca 15 - 21 kg.
17-118 Maso zmrazené - pořízení, ochraňování a obměna
Předmětem VZ je pořízení 150 t masa zmrazeného a dále služba, ochraňování a obměna dodaného masa.
17-202 Sušené mléko odtučněné - pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je pořízení celkem 1 500 tun sušeného odtučněného mléka (dále také „SOM“) a jeho ochraňování. SOM bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR.
Rámcová dohoda na dodávky vybraných potravin pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek vybraných potravin pro stravovací provoz, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávky mraženého zboží
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky mraženého zboží, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v příloze č. 6 zadávacích podmínek do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze – Apolinářská 18, 128 08 Praha 2 – hlavní kuchyně (stravovací provoz). Smlouva bude uzavřena na dobu určitou – 1 rok.
Poptávám sušené mléko
Poptávám: sušené mléko odstředěné Kvalita: krmná Množství: 24 tun měsíčně Balení: vaky nebo pytle Termín: dle dohody Spolupráce dlouhodobá
Stravování příslušníků rezortu Mo v letech 2017-2021 u VÚ 3255 Praha
předmětem VZ je zabezpečit závodní a bezplatné stravování příslušníků rezortu MO, formou služby, v rozsahu stanoveném v příloze č. 1 "Návrhu smlouvy o poskytování stravování u Vojenského útvaru 3255 a Vojenského zařízení 5512 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav".
17-119 Surový rostlinný olej řepkový, jeho pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je dodávka - pořízení 100 tun surového rostlinného oleje (dále i olej), který bude určen pro potravinářské účely a dále rovněž služba - ochraňování a obměna dodaného rostlinného oleje.
Zajištění stravování pro seniory městské části Praha 8
Předmětem zakázky je zhotovování hotových jídel pro klienty OÚSS a jejich dodávka na zadavatelem stanovené místo v určený čas.
Poptávám dodavatele kávy a kávových doplňků
Poptávám dodavatele následujícího sortimentu: - značková káva – ruční mlýnky na kávu - moka konvičky - frenchpressy - aeropress a příslušenství - džezvy - chemex - konvičky na šlehání mléka - hrníčky a dvoustěnné sklenice Za nabídky všem děkuji a těším se na případnou spolupráci.
17-120 Máslo stolní - pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je pořízení 250 t másla stolního a jeho ochraňování.
Dodávky potravinové pomoci hrazené z Fondu evropské pomoci nejchudším osobám 2017 – 2018
CPV: 15000000-8 Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky potravin včetně jejich vyložení na určená místa plnění. Přesná specifikace jednotlivých druhů potravin vč. uvedení požadavku na minimální dobu trvanlivosti a hmotnost/objem je uvedena v položkovém rozpočtu, který tvoří přílohu č. 6 zadávací dokumentace.
Poptávám použité banánové krabice
Poptávám použité banánové krabice, případně stěhovací. Parametry: délka 520 mm, šířka 390 mm, výška 240 mm, nosnost 30 kg Množství: 300 - 500 ks Termín: dle dohody Spolupráce dlouhodobá.
Poptávám dodavatele energetického nápoje Red Bull
Poptáváme energetický nápoj Red bull, 10 kamionů týdně, smlouvu na rok. Doprava do Katowice, Brno, Bratislava, centálně do Brna. Klasické plechovky 250ml. Děkuji.
Poptávám dodavatele housek na hamburgery
Hledám dodavatele housek na hamburgery.
Dodávky základního potravinářského sortimentu
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky základního potravinářského sortimentu, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v příloze č. 6 zadávacích podmínek do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze – Apolinářská 18, 128 08 Praha 2 – hlavní kuchyně (stravovací provoz).
Poptávám sušený česnek
Poptávám sušený česnek, plátky. Množství: 500 kg Lokalita: celá ČR, SK, PL
Poptáváme energetický nápoj
Poptáváme energetický nápoj Red bull, 10 kamionů týdně, smlouvu na rok. Doprava do Katowice , Brno, Bratislava, centálně do Brna. Klasické plechovky 250ml. Děkuji.
Poptávám potravinové doplňky
Poptávám zeleninovou šťávu BIOTTA-BREUSS a čaj z Kakostu.
Poptávám anýz
Poptávám: anýz plod celý (Anisi fructus tot.) Množství: 500 kg Balení: pytle 25 kg Lokalita: celá ČR, SK, PL, ... Termín: ihned
Státní zdravotní ústav Praha - Zajištění stravovacích služeb a prodeje doplňkového sortimentu
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovování a poskytování stravovacích služeb včetně zajištění prodeje doplňkového sortimentu.