Poptávám dodavatele masa
Poptávám od ledna 2014 EG řez, EURO řez, počet 20-40ks na závoz pondělí a středa v noci k tomu doprodej bouraného masa v.kýta, h. zadní, plsní sádlo atd. závoz cca 80.000,- odběr za měsíc cca 500.000,- okr. Prostějov
Poptávám mouku zn. RAMILL LIVA
Dobrý den, poptávám mouku zn. RAMILL LIVA. Olomouc, Brno, Kroměříž, Prostějov, Přerov.
Poptávám Colostrum Direct
Poptávám cenovou nabídku na Colostrum Direct.
Poptávám syřidlo k výrobě sýrů
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli máte syřidla na výrobu syrů a nebo jestli se to u vás dá objednat.
Poptávám dodavatele olomouckých syrečků
Dobrý den, mám zájem o dodávání a zásobování obchodů olomouckými syrečky. Zajímá mě cena, kvalita, množství, velikost a způsob transportu. Děkuji.
Poptávám dodavatele potravin a drogerie
Poptávám dodavatele potravin,nápojů a drogistického zboží, které má prošlou minimální trvanlivost,končící dobou záruky, poškozený obal atd. Jedná se o dlouhodobou spolupráci a pravidelné dodávky. Serózní a diskrétní jednání samozřejmostí?
Poptávám upečení svatebního cukroví
Poptávám upečení svatebního cukroví. Mohli by jste mi poslat aktuální nabídku včetně ceníku? Jak dlouhou dobu předem přijímáte objednávku? Kolik potřebuji cukroví včetně výslužek na svatbu pro 70 lidí.Svatbu plánujeme na 24.8.2013.
Poptáváme dodavatele suchých plodů
Dobrý den, ráda bych poprosila o zaslání ceníku pro velkoodběratele. Jedná se mi zejména o suché plody přírodní - kešu, mandle loupané, neloupané, lísková jádra, vlašské ořechy a sušené ovoce - brusinky, kokos, rozinky a pod.Hledáme dodavatele těchto suchých plodů, které budeme využívat k dalšímu zpracování. Momentálně se zajímám o průběžný odběr ...
Poptávám dodavatele uzených žeber pro restauraci
Poptávám pravidelný odběr uzených žebírek. Prosím o nabídky firmy které by nám tento sortiment mohli nabídnout. Jedná se o restauraci v Jeseníku.
Poptávám sadbové brambory
Velmi rané polorané Poptávám sadbové brambory typ- colette-25,kg ditta -10,kg.
Výroba nových druhů sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou - spolupracující subjekt
Předmětem zakázky je spolupráce na realizaci projektu: "Výroba nových druhů sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou". Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Poptávám nealko nápoje
Poptávám nealkoholické nápoje-minerálky.
Poptáváme dodavatele polotučného mléka
Poptáváme mléko polotučné 1,5% 6x1 litr na paletách celkem 7200 litrů.
Zabezpečení celodenní stravy pro uživatele Domova pro seniory a obědů pro uživatele Denního pobytu
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení celodenní stravy pro uživatele Domova pro seniory, Kabelíkova 14a, Přerov a obědů pro zaměstnance zadavatele podávaných v domově pro seniory a provozu bufetu v domově pro seniory, zabezpečení obědů pro uživatele Denního pobytu, Purkyňova 16, Přerov (dále jen denní pobyt) a obědů pro zaměstnance zadavatele ...
Poptávám dodavatele karobu
Hledáme dodavatele karobu - svatojánský chléb
Zabezpečení celodenní stravy pro uživatele Domova pro seniory a obědů pro uživatele Denního pobytu
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení celodenní stravy pro uživatele Domova pro seniory, Kabelíkova 14a, Přerov a obědů pro zaměstnance zadavatele podávaných v domově pro seniory a provozu bufetu v domově pro seniory, zabezpečení obědů pro uživatele Denního pobytu, Purkyňova 16, Přerov (dále jen denní pobyt) a obědů pro zaměstnance zadavatele ...
Dodávka čerstvého a chlazeného masa do příspěvkových organizací Olomouckého kraje v sociální oblasti
Předmetem veřejné zakázky je realizace dodávek čerstvého a chlazeného masa do příspěvkových organizací Olomouckého kraje v sociální oblasti, dle specifikací uvedených v zadávací dokumentaci.
Poptávám hovězí maso
Koupím Hov. maso (Oponek,veverka) Hov. OPONKA Úzký a plochý sval, který drží bránici. Bohužel na jatkách patří k těm částem hovězího, které bývá hned po porážce odděleno a jako takzvané krvavé maso je použito na semletí do salámů. Veverka. Když je neočištěný, je to na první pohled trochu nevzhledný kus masa. Říká se mu veverka, hanger nebo ...
Hledám dodovatele sudových vín
Poptávám dodavatele kvalitních sudových vín.
Poptávám stáčené destiláty
Poptávám nejlevnější stáčené destiláty pro maloobchod.
Poptávám suroviny na výrobu krmiv
Poptávám suroviny pro výrobu krmiv: - krmné kvasnice - sladový květ - slunečnicový extrahovaný šrot - slunečnicové pokrutiny - sojový šrot HP - mlýnské produkty (krmná mouka, otruby, klíčky) - kukuřičné klíčky - vápenec - monokalcium fosfát - lysin - sušená jablka - vojtěškové úsušky - obiloviny - nahý oves - len - řepkový ex. ...
Poptáváme použité potravinářské oleje
Výkup použitých potravinářských olejů za nejvyšší možnou cenu. Platba v hotovosti.Dáme Vám doklad o ekologické likvidaci v rámci odpadového hospodářství.
Stravování zaměstnanců Moravského divadla Olomouc formou poskytnutí stravovacích poukázek
Poskytování stravovacích poukázek v nominální hodnotě 60,- Kč v období od 1.5.2012 do 30.6.2013. Předpokládaný odběr v měsících leden-červen a září-prosinec je 52.800 kusů a v měsících červenec-srpen celkem 5.000 kusů. Bližší informace v zadávací dokumentaci.
Poptávám organickou tureckou kávu
Poptávám organickou tureckou kávu Phosfood v kapkách 60 ml a vetší balení -skládá se Phosphorus 35g=4% a ostatní ingredience=voda, ortho-phosphoric acid, Inositol a riboflavin. Výrobek může být i pod jiným názvem.