Poptávám dodávku mlýnu
Dobrý den, hledám mlýn pro našeho ukrajinského partnera. Denní produkce by měla být 40t, možnost polnění do pytlů.
Poptávám dodavatele potravin
Velkoobchod s levnými potravinami, dodavatel zboží pro SLEVNĚNKY(levné potraviny).
Hledám dodavatele archivního vína
Poptávám cenovou nabídku na archivní víno z r. 1960, Rulandské šedé.
Poptáváme exkluzivní potraviny a gastrozařízení
Pro nově otevřenou prodejnu (55m²) ve Znojmě hledáme dodavatele: kávy ze zahraničí - exklusivní, bonbónů, čokolád, sladkostí, pendreků, bylinných čajů. Lze nabídnout podobné zboží hodící se k dannému sortimentu. Dále: dózy, nádoby, sáčky, váhu, měrky, mlecí strojek a příslušenství. Dále hledáme dodavatele různých druhů koření a ...
Poptávám dodavatele sudového vína
Hledáme dodavatele sudového vína včetně dopravy pro Brno.Předpokládané množství je 300l měsíčně.
Poptávám zboží pro maloobchod
Mám obchod(100 m/2) v menším městě (cca10000 obyv.) na JM a sháním dodavatele zboží nebo spolupracující obch.společnost, která by měla zájem dodávát zboží k prodeji.
Poptávám dodavatele slunečnicového oleje
Prosím o nabídku 1 500 000l slunečnicového oleje/měsíc, na telefon 602 792 779, smlouva na roční spolupráci.
Poptáváme rostlinné oleje
Společnost vyrábějící krmiva pro ryby poptává rostlinné oleje ( řepkový, slunečnicový) Množství 2*200 l
Poptávám výrobky studené kuchyně pro bistro
Mám zájem o odběr výrobků studené kuchyně (bagety, saláty, palačinky apod.) do bistra o kapacitě 30 míst k sezení.
Vývoj nového plátkového taveného sýra obohaceného vlákninou a zavedení technologie pro jeho výrobu
Vyhledávání dodavatele technologie k projektu "Vývoj nového plátkového taveného sýra obohaceného vlákninou a zavedení technologie pro jeho výrobu.Předmětem zakázky je investice do technologie zpracování - melanžér (zařízení, montáž potrubí a zařízení, plošiny k zařízení)
Poptávám dodavatele italských potravin
Italské speciality a delikatesy do nově otevřené specializované prodejny! Pokud možno originál. zboží, malé balení, dobrá cena-potraviny!!!
Poptávám mouku
Poptávame mouku: Mouka T – 512 PŠ. HLADKÁ.................................................895,5 t Mouka T – 1050 PŠ. TMAVÁ................................................110,0 t Mouka T – 650 PŠ CHLEBOVÁ BÍLÁ...................................200,0 t Mouka T – 930 RAŽNÁ CHLEBOVÁ......................................156,7 t Jedná se o ...
Poptávám italské lahůdkové potraviny
Sušená rajčata v oleji a jiné italské delikatesy!
Poptávám mražené polotovary
Poptávám zamražený smažený vepřový řízek.
Poptávám italský sýr
Italský sýr vakuovaný-porce Parmazán a Grana Padano cca 150-300g, piniové oříšky na výrobu bazalkového pesta.
Poptávám sudy na víno
Píšem Vám z okresu Nitra na Slovensku. Potrebujem kúpiť 2 kusy sudov na víno cca.200 litrových. Chcel by som vedieť, či je to možné a čo stoja sudy na víno. Prosím Vás, ešte by som chcel vedieť , či je možné u Vás opraviť 300 litrový sud na víno. Je prasknutý na závite, kde sa skrutkuje ventil. Ďakujem.
Vývoj nového plátkového taveného sýra obohaceného vlákninou a zavedení technologie pro jeho výrobu
Vyhledávání odborného partnera pro realizaci projektu "Vývoj nového plátkového taveného sýra obohaceného vlákninou a zavedení technologie pro jeho výrobu"; Předmětem zakázky je spolupráce s odborným subjektem na vývoji nového výrobku - taveného plátkového sýra obohaceného vlákninou včetně finální úpravy
Poptávám italské speciality
Italské speciality: sušená rajčata, grilovaná zelenina, ančovičky, kapary, piniové oříšky, pesta a jiné italské delikatesy, které nejsou běžně v prodeji.
Poptávám dodavatele nakládaných okurek
Hledám dodavatele okurek v octovém a solném roztoku v barelech. Různé velikosti.Velikost udávejte v cm. Množství: kontejner 20stopý do 25t, 20stopý do 14t. Možno i více. Prosím o sdělení ceny okurek. Děkuji za nabídku
Poptávám italské potraviny
Obchod " Italské speciality" bych ráda pro své zákazníky obohatila o zboží, které momentálně nemohu sehnat. Jedná se např.: těstoviny ve tvaru mušle, ale velké - určené k naplnění směsí buď masa, nebo zeleniny a k zapečení. Dále mám zájem o italský sýr balený vakuovaný cca 200-300g, Parmazán a Granu Padano, abych měla pokud možno větší nabídku. ...
Poptáváme producenty  zemědělských plodin
Jsme firma zabývající se nákupem zemědělských produktů, prosa, máku, hořčice, lnu, zeleného a žlutého hrachu slunecnice a dalších obilovin. Nakoupené zboží platíme hotově a máme vlastní dopravu. Zveme vás ke spolupráci.
Hledám výkupnu křepelčích vajec
Výkup Křepelčích vajec
Poptávám konzerovanou specialitu pro pivnici
Pro českou pivnici v Budapešti hledáme: utopenec, zabalený, jedna porce v krabici. Můj kamarád to prý viděl v Praze, v supermarketě obchodního domu My Národní. (Pokud existuje konzervovaný, co není třeba chladit, to by bylo nejlepší.)
Odborný spolupracující subjekt
Vyhledání odborného partnera pro spolupráci na realizaci projektu: "Výzkum, vývoj a výroba nového typu tvarohu se zdravotním benefitem a s prodlouženou trvanlivostí". Projekt je předkládán v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií (resp. inovací) v potravinářství, PRV.
Poptávám velkoobjemové dodávky cukru
Poptávám cukr velkého objemu do 480 za tunu, denně 1 kamion. Kontaktování výhradně emailem. Děkuji súrné spěchá platba v hotovosti.