Dodávky mraženého zboží
Zajištění dodávek mraženého zboží (drůbeže, ryb, zeleniny)
Dodávky mraženého zboží
Zajištění dodávek mraženého zboží dle závazné specifikace jednotlivých položek tohoto zboží v příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Poptáváme potravinářské výrobky
Poptáváme potravinářské výrobky (konzervované, mražené, sušené, instantní), např. produkty z mléka a smetany, zeleninu, ryby, vepřové a hovězí maso, slepice, kuřata, těstoviny, oleje kuchyňské, mouka obilná a kukuřičná, krupice a krupičné produkty, jiné konzervované potraviny, atd. pro zájemce z Konžské demokratické republiky. Kontejnerové dodávky ...
Rámcová smlouva - dodávka potravinářských výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky potravinářných výrobků.
Poptávám dodavatele zboží pro restauraci
Dobrý den, za dva měsíce budeme otevírat restauraci. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál, ovoce, zeleninu apd.
Rámcová smlouva - dodávka potravinářských výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky potravinářských výrobků.
Dodávky trvanlivých potravin
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách trvanlivých potravin, a to po dobu 12 měsíců. Jednotlivé zadavatelem požadované druhy komodit jsou uvedeny v příloze č. 1 ke smlouvě - cenová tabulka. V těch zadavatel také uvádí předpokládané odebrané množství jednotlivých komodit v rámci jednotlivých částí veřejné ...
Dodávky drůbežího masa
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách chlazeného a mraženého drůbežího masa, a to po dobu 12 měsíců. Veřejná zakázka je na základě územního principu rozdělena na 4 části.
Poptávám dodavatele potravin
Dobrý den, budu si otevírat potraviny - večerku. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál apd.
Dodávky drůbežího masa
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách chlazeného a mraženého drůbežího masa, a to po dobu 24 měsíců. Veřejná zakázka je na základě územního principu rozdělena na 4 části.
Dodávky drůbežího masa
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách chlazeného a mraženého drůbežího masa, a to po dobu 24 měsíců. Veřejná zakázka je na základě územního principu rozdělena na 4 části.
Poptáváme dodavatele potravin
Dětské centrum v Praze 4 pod Thomayerovou nemocnicí bude vyhlašovat elektronickou aukci na dodavatele velkopotravinářského zboží cukr, mléko, steril. zboží, mouka atd. hledáme dodavatele, kteří se chtějí do aukce zapojit vítěz aukce bude dodávat 1/2 roku do vyhlášení nové aukce. Půl roční obrat dětského centra dělá zhruba 223831,-kč bez DPH ...
Poptávám hlubokomražené potraviny
Poptávám dodávky klasického sortimentu hotových hlubokomražených jídel klasické české kuchyně jako vedlejší prodejní sortiment do malé prodejny v Praze - Butovicích.
Poptávám dodavatele mražených pekárenských výrobků
Poptávám výrobce zamražených koblihových vrtulí apod. výrobků. Jednalo by se o paletový odběr, doprava a cena dle dohody
Poptávám hotová chlazená jídla pro MO
Poptávám hotová chlazená jídla pro maloobchodní prodej. Odběr dle cenové nabídky a sortimentu, dlouhodobá spolupráce.
Poptáváme dodavatele kuřecího masa
Sháním dodavatele kuřecích stehen.
VIETNAM; Potraviny, koření, ryby
vietnamska firma,ktera se zabyva exportem nabizi nekolil druhu ryze,mrazene a sladkovodni ryby,koreni,chili omacky,a dalsi asijske potraviny za nejnissi ceny.
Poptávám dodávky chlazených jídel
Poptávám dodavatele hotových chlazených jídel (polévky, hlavní jídla, saláty, sladká jídla) s trvanlivostí min. 10 dnů do spec.maloobchodních prodejen v Praze. Dlouhodobá spolupráce. Odběr: desítky až stovky denně dle druhu a ceny
Poptáváme zboží s blížící se dobou expirace
Poptáváme zboží s blížící se dobou expirace nebo již po uplynutí. Platba v hotovosti v řádech desítek až stovek tisíc.