Poptávám dodavatele zboží pro restauraci
Dobrý den, za dva měsíce budeme otevírat restauraci. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál, ovoce, zeleninu apd.
Rámcová smlouva - dodávka potravinářských výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky potravinářských výrobků.
Rámcová smlouva - dodávka mléčných výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky mléčných výrobků.
Poptávám dodavatele potravin pro hotel
Sháním levného dodavatele masa,uzenin,salámu a sýru do hotelu.
Poptáváme dodavatele jogurtové směsi
Jogurtová směs pro výrobu mraženého jogurtu, pravidelný odběr.
Poptáváme dodavatele potravin
Dětské centrum v Praze 4 pod Thomayerovou nemocnicí bude vyhlašovat elektronickou aukci na dodavatele velkopotravinářského zboží cukr, mléko, steril. zboží, mouka atd. hledáme dodavatele, kteří se chtějí do aukce zapojit vítěz aukce bude dodávat 1/2 roku do vyhlášení nové aukce. Půl roční obrat dětského centra dělá zhruba 223831,-kč bez DPH ...
Poptávám sušenou smetanu
Dobrý den, v jakém maloobchodě v Praze je možné koupit sušenou smetenu do kávy Completa balení ve skle po 250 a 500g. Děkuji.
Rámcová smlouva - dodávka mléčných výrobků pro ÚVN Praha
Průběžné dodávky mléka a mléčných výrobků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace včetně množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám výrobce konzervovaných potravin
Poptáváme výrobce sušeného mléka,konzervovaných ovocných šťáv a konzervovaného ovoce.
Poptáváme dodavatele sýra
Dobrý den, pro našeho zahraničního zákazníka poptáváme větší množství čerstvého sýra typu fetta. Žádáme o informace o možnostech nákupu a o cenovou nabídku. Předem děkuji za Vaši odpověď
Poptávám dodávku masa a mléka
Pro mrazírenskou společnost, poptávám dělené vepřové maso chlazené - plec, kýta, pečeně, krkovice, vakuově baleno. Kuřecí stehna kalibrovaná 180, 200, 220 g,drůbeží pařáty , mléko tetra pack roční odběr cca 400t.
Poptávám dodávky mléka
Poptávám trvanlivé mléko (UHT) 1,5%. Pravidelné odběry, kamionové množství. Prosím pouze vážné a konkurenceschopné nabídky. Prosím o zaslání ceníku. Děkuji a přeji příjemný den. Martin Vanicek
Poptáváme dodávky mléčných výrobků
Poptáváme prodej mlečných výrobků, především máslo a pomazánkové máslo-přírodní. Prosím o zaslání ceníku.
Poptáváme zboží s blížící se dobou expirace
Poptáváme zboží s blížící se dobou expirace nebo již po uplynutí. Platba v hotovosti v řádech desítek až stovek tisíc.