Rámcová smlouva - dodávka potravinářských výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky potravinářných výrobků.
Rámcová smlouva - dodávka živočišných produktů, masa a masných výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky dodávka živočišných produktů, masa a masných výrobků pro Nemocnici Na Homolce .
Poptávám dodavatele zboží pro restauraci
Dobrý den, za dva měsíce budeme otevírat restauraci. Sháním všechny dodavatele - cigarety, zmrzliny, alkohol, nealko. nápoje, koloniál, ovoce, zeleninu apd.
Rámcová smlouva - dodávka potravinářských výrobků pro Nemocnici Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky potravinářských výrobků.
Rámcová smlouva - dodávka živočišných produktů, masa a masných výrobků pro Nemocnice Na Homolce
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy se třemi uchazeči, ve které jsou vymezeny podmínky, na základě nichž budou mezi zadavatelem (kupujícím) a uchazeči (prodávajícími), uzavírány samostatné kupní smlouvy na dodávky živočišných produktů, masa a masných výrobků.
Hledám prodejce čerstvých humrů
Poptávám prodej čerstvých humrů v Praze.
Dodávky trvanlivých potravin
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách trvanlivých potravin, a to po dobu 12 měsíců. Jednotlivé zadavatelem požadované druhy komodit jsou uvedeny v příloze č. 1 ke smlouvě - cenová tabulka. V těch zadavatel také uvádí předpokládané odebrané množství jednotlivých komodit v rámci jednotlivých částí veřejné ...
Dodávky drůbežího masa
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách chlazeného a mraženého drůbežího masa, a to po dobu 12 měsíců. Veřejná zakázka je na základě územního principu rozdělena na 3 části.
Dodávky drůbežího masa
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách chlazeného a mraženého drůbežího masa, a to po dobu 12 měsíců. Veřejná zakázka je na základě územního principu rozdělena na 4 části.
Dodávky drůbežího masa
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách chlazeného a mraženého drůbežího masa, a to po dobu 24 měsíců. Veřejná zakázka je na základě územního principu rozdělena na 4 části.
Poptáváme dodavatele špeku pro export
Poptáváme výrobce, dodatele špeku, vepřového,mrazeného 100 tun/mesic. Export.
Dodávky drůbežího masa
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách chlazeného a mraženého drůbežího masa, a to po dobu 24 měsíců. Veřejná zakázka je na základě územního principu rozdělena na 4 části.
Poptávám dodavatele potravin pro hotel
Sháním levného dodavatele masa,uzenin,salámu a sýru do hotelu.
Dodávky drůbežího masa
Předmětem této veřejné zakázky je plnění spočívající v průběžných dodávkách chlazeného a mraženého drůbežího masa, a to po dobu 24 měsíců. Veřejná zakázka je na základě územního principu rozdělena na 4 části.
Dodávky vepřového, hovězího masa a uzenin
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky vepřového a hovězího a vybraných druhů uzenin do stanovených odběrných míst a to po dobu dvou let od uzavření smlouvy. Veřejná zakázka je rozdělena do 8 částí a to na základě kombinace územního a věcného principu.
Poptáváme dodavatele potravin
Dětské centrum v Praze 4 pod Thomayerovou nemocnicí bude vyhlašovat elektronickou aukci na dodavatele velkopotravinářského zboží cukr, mléko, steril. zboží, mouka atd. hledáme dodavatele, kteří se chtějí do aukce zapojit vítěz aukce bude dodávat 1/2 roku do vyhlášení nové aukce. Půl roční obrat dětského centra dělá zhruba 223831,-kč bez DPH ...
Hledám prodejce domácích uzenin
Kde je možné v Praze a okolí koupit domácí uzené maso, uzeniny jitrnice, jelita atd. Mám na mysli opravdu produkty vyrobené tradiční metodou, žádnou velkovýrobu. Děkuji
Poptávám domácí zemědělské produkty
Poptávám ovoce - zeleninu domácí produkce, nejlépe stálého dodavatele - pěstitele. Možno i domácí klobásky a uzené, případně i další domácí produkty, jako sýry, mléko, paštiky marmelády, jen velmi chutné. Dohoda pravidelný odběr. Nabídněte vzorek, a vylepšete své podnikání. Vy vyrobíte, my prodáme. Pokud vaše vzorky budou na vysoké úrovni, a ...
Poptávám hotová chlazená jídla pro MO
Poptávám hotová chlazená jídla pro maloobchodní prodej. Odběr dle cenové nabídky a sortimentu, dlouhodobá spolupráce.
Rámcová smlouva - dodávka masa a uzenin pro ÚVN Praha
Průběžné dodávky masa a uzenin v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace včetně množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptáváme konzervované potraviny
Poptávám konzervu - Husí a kachní krev.
Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků
Vyhledání odborného partnera pro realizaci projektu “Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků“; Předmětem zakázky je spolupráce při vývoji a zavádění nové technologie zrání masných výrobků turbulentním způsobem a spolupráce při vývoji nových výrobků (upravené dávkování přídatných látek a ...
Poptáváme dodavatele kuřecího masa
Sháním dodavatele kuřecích stehen.
Poptávám dodávku masa a mléka
Pro mrazírenskou společnost, poptávám dělené vepřové maso chlazené - plec, kýta, pečeně, krkovice, vakuově baleno. Kuřecí stehna kalibrovaná 180, 200, 220 g,drůbeží pařáty , mléko tetra pack roční odběr cca 400t.
Poptáváme dodávky ryb do restaurace
Dobrý den, sháníme dodavatele ryb, mořských plodů a všeho druhu masa do naší nově otevírané thajské restaurace v Praze v Palladiu, děkuji předem za nabídky Renata Šebelová