Výr. olivového oleje hledá obchodní spolupr.
200714088; Italský producent velmi kvalitního olivového oleje a zelených i černých oliv hledá obchodní spolupráci. Firma si přeje navázat kontakty s importéry, velkoobchodníky a obchodními společnostmi. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Distributor španěl. potravin hledá spolupráci
200613728; Španělská firma specializovaná na distribuci typických španělských potravinářských produktů hledá vzájemnou distribuci doplňkových výrobků. Firma distribuuje: konzervovanou zeleninu, choriza, párky, šunky, vína, papriku. Také obchoduje s předměty pro domácí práce (kuchyňské náčiní). Alternativní příspěvek: představit své výrobky ...
Španělské potravinář.  firmy hledají partnery
200613597; Španělské konsorcium tvořené středně velkými firmami potravinářského sektoru: sýry, čokolády, omáčky, olivový olej, konzervované potraviny..., má zájem o obchodní spolupráci. Konsorcium založené v roce 1996 hledá distributory, velkoobchodníky a odběratele. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím ...
Výrobce olivového oleje hledá importéry
200613578; Španělská firma sídlící v Castilla-La Mancha, která vyrábí olivový olej od roku 1954, má zájem o kontakty s importéry, distributory nebo odběrateli. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme 350 t kmínu
Hledám k vytížení našeho zamýšleného destilačního provozu na rok 2007 obchodníky nebo přímého dodavatele: 350 t kmínu, Carum carvi, celé zrno; dodávku do Wismaru v Německu; forma dodání: preferováno sypké zboží.
Poptáváme zboží s blížící se dobou expirace
Poptáváme zboží s blížící se dobou expirace nebo již po uplynutí. Platba v hotovosti v řádech desítek až stovek tisíc.
Výrobce vybavení cukráren hledá spolupráci
200613172; Turecká firma specializující se na výrobu vybavení a doplňků cukráren/ kaváren, obchod s kuchyňským vybavením a průmyslovými stroji a také balení sušeného ovoce, koření, potravinářských přísad atd. hledá obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. ...
Výrobce suchých luštěnin hledá spolupráci
200613052; Turecká firma specialzující se na výrobu a obchod se suchými luštěninami, čajem, halvou, džemem a olivami hledá obchodní spoluráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce rajčatové pasty hledá spolupráci
200612851; Turecký výrobce rajčatové a paprikové pasty hledá importéry a obchodní, finanční, technickou a výrobní spolupráci. Chce navázat kontakty s firmami za účelem založení joint venture. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Řecký zpracovatel rajčat hledá partnery
200612746; Řecká společnost specializující se na potravinářské zpracování rajčat hledá obchodní partnery. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce rajčatových omáček hledá spolupráci
200612736; Litevský výrobce rajčatových omáček, kečupů, marinované červené řepy, biologické vařené zeleniny hledá obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce omáček hledá distributory
200612605; Španělská firma vyrábějící omáčky a naloženou zeleninu (v octě) hledá obchodní zástupce nebo distributory specializované na sektor hotelů a restaurací. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Potravinářská firma hledá spolupráci
200612599; Obchod s potravinami a nápoji; v blízké budoucnosti je plánována výroba konzervovaných potravin. Firma má zájem o know-how. Chce navázat kontakty s výrobci a exportéry konzervovaných potravin. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce konzervovaných paprik hledá partnery
200612555; Španělské družstvo zaměřené na výrobu konzervovaných artyčoků a papriky (mimo jiné sladká loupaná paprika (červená/ zelená/ žlutá), pečená paprika, paprika krájená na kostky a krájená paprika), hledá obchodní spolupráci. Firma je vybavena pro export od svého založení a je v zemi předním exportérem artyčoků. Zadavatel tohoto inzerátu ...
Hledáme importéry olivového oleje
200612483; Řecká firma by ráda exportovala olivový olej do zemí EU. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme dodavatele drůbeže, jehněčího
Naléhavě hledáme dodavatele drůbeže, kuřat, jehněčího, majonéz, kečupů, nealko nápojů, čerstvých džusů apod. do Británie.
Výrobce olivového oleje hledá partnery
200612369; Italská firma specializující se na výrobu extra panenského olivového oleje, ovoce a zeleniny hledá obchodní partnery. V případě zájmu uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce rajčatových produktů hledá partnery
200612248; Řecká firma specializující se na výrobu rajčatových produktů (omáčky na špagety, pizzu, krájená rajčata) hledá obchodní partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Německá firma hledá potravinářské firmy
200612309; Německá středně velká firma aktivní v plnění lahví a balicích technologiích hledá partnery pro technicko-výrobní spolupráci. Sortiment výrobků: balicí a rozbalovací stroje, dopravní systémy, myčky beden, vyplachovače, zchlazovací tunely, pasterizační přístroje, údržba speciálních strojů ve speciálním ocelovém sektoru vč. ...
Obchodník s olivovým olejem hledá partnery
200612225; Řecká firma specializující se na obchodování s olivovým olejem a lahůdkami hledá partnery pro obchodní spolupráci v zemích EU. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce olivového oleje hledá spolupráci
200612096; Italský podnik, specializující se na výrobu extra panenského olivového oleje, hledá obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme koření a rýži
Chceme koupit koření a rýži. Zašlete prosím nabídku na: -sušenou zeleninu-mrkev 3x3x3 mm nebo 1-3 mm, žlutá a bílá cibule, petrželové listy 2-4 mm, granulovaný celer, granulovaný pastinák, česnekový prášek -kulatá rýže 5-10% drcená -koření-černý pepř 500-550 g/l, sladká paprika-ASTA 60-80, pálivá paprika, chilli-ASTA 60-80, bobkový list extra ...
Výrobce přísad do uzenin hledá distributory
200611891; Italská firma, specializující se na výrobu exkluzivních ingrediencí a chuťových přísad pro průmysl uzenin, hledá obchodní spolupráci. Firma si přeje navázat kontakty s importéry, velkoobchodníky, zástupci a agenty, kteří mají zájem dovážet a distribuovat uvedené zboží. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné ...
Poptáváme kukuřičný škrob 1000 metrických tun
Poptáváme kukuřičný škrob-1,000 metrických tun měsíčně. Hledáme firmu, která by nás tímto množstvím mohla pravidelně zásobovat. V případě zájmu nám zašlete ceník. Komunikace v angličtině.
Hledáme kupce, importéry hub
Hledáme kupce, importéry hub. Komunikace v angličtině.