Výrobce potravin. přísad hledá distributory
20070528742; Španělská firma specializovaná na výrobu a balení potravinářských přísad, potravin pro zdravou výživu a léčiv, jako jsou želatinové plásty, základy středomořských omáček nebo glykolová kyselina, hledá obchodní zprostředkovatele (obchodní zástupce a distributory). Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi ...
Zpracovatel zeleniny hledá obchodníky
20070509436; Italská firma, která zpracovává a prodává typické zeleninové produkty oblasti Apulie, hledá obchodní zástupce a distributory. Firma se specializuje na konzervování místních produktů jako jsou artyčoky, olivy, sušená rajčata, houby. Používané suroviny jsou výsledkem velmi přísného výběru v oblasti, přeměna je možná díky špičkové ...
Výrobce želatiny hledá odběratele
Čínská firma RESTAR GELATIN CO. vyrábí želatinu. Výrobky mají široké využití při výrobě tvrdých želatinových kapslí, měkkých kapslí, kapslí farmaceutických přípravků, hemostatické vaty, cukerných povlaků, cukrovinek, zákusků, studených nápojů, uzenin, zmrzliny, sýra, šunky, instantních nudlí, konzervování, huspeniny z masových kůží, čeřidla piva, ...
Poptáváme české výrobky pro export
Poptáváme luxusní a vysoce kvalitní výrobky osobní spotřeby, české provenience, pro export do Velké Británie se zaměřením na Londýn. Máme zájem především o potraviny, kosmetiku, módní výrobky, oblečení a bytové zboží, ale uvítáme i jiné nabídky. Nejdůležitější je ovšem co nejvyšší možná kvalita. Jedná se o exportní množství pro Londýn, cca 7 ...
Výrobce koření hledá distributory
20070425189; Německý výrobce směsí koření, praktických směsí a aditiv pro potravinářský průmysl hledá obchodní zprostředkovatele pro distribuci svých výrobků. Směsi koření jsou dělány např. k dodání typické nebo inovativní chuti vařeným uzeninám. Praktické směsi jsou hlavně pro výrobu vařené i syrové šunky, kde mají velký podíl na trhu. Sortiment ...
Obchodní potravinářská firma hledá partnera
Jsme registrovaná firma obchodující s potravinami a nápoji, obchodujeme také s mraženými a sušenými potravinami (halal) a ochucenými nápoji. Rádi bychom byli vaším distributorem/ importérem nebo obchodním zástupcem pro jiné země v jihovýchodní Asii, Evropě, Africe a Středním východě. Máme mnoho kontaktů a rádi bychom jim představili vaše výrobky. ...
Hledáme výrobce koření
Naše firma Yangxi MeiWeiYuan Spice Co.,Ltd vyrábí a obchoduje s kořením pro potravinářské závody. Naší silnou stránkou je obchod. Máme 62 skvělých prodejců pro prodej našeho koření ve 22 čínských provinciích. V současnosti hledáme dobrého zahraničního výrobce koření, který nám může dodávat dobré koření vynikající kvality. Komunikace v angličtině.
Hledáme dodavatele konzervov. potravin
Hledáme spolehlivé dodavatele konzervovaných potravin, sardinek, tuňáka, ryb, minerální vody, ovocných šťáv, instantních nudlí ve velkých množstvích. Komunikace v angličtině.
Poptáváme potrav. stabilizátory a emulgátory
Naléhavě potřebujeme stabilizátory, emulgační činidla nebo aromata, která se používají v nápojích. Máme zájem o velká množství měsíčně a to po dlouhou dobu. Komunikace v angličtině.
Výrobce olivového oleje hledá distributory
20070403834; Španělská rodinná firma specializovaná na výrobu a marketing velmi kvalitního olivového oleje hledá obchodní zprostředkovatele. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledám VO s potravinami
Hledám největší velkoobchodní trh v České republice a Rumunsku, importéry potravinářských výrobků. Komunikace v angličtině.
Hledám odběratele potravin
Hledám kontakty s emailovou adresou importérů/ odběratelů potravin. Komunikace v angličtině.
Výrobce konzervované zeleniny hl. distribuci
Italcomex je přední italská firma sídlící v jižní Itálii, ve městě Nocera Inferiore. Specializujeme se na výrobu a marketing konzervovaných rajčat a vařené zeleniny. Nabízíme široký sortiment výrobků jako jsou celá loupaná/ krájená sekaná rajčata, rajský protlak, rajčatové pyré, omáčku na pizzu, ovocný koktejl, fazole, čočku, hrášek a těstoviny. ...
Italská potravinářská firma hledá spolupráci
20070315533; Italská firma, specializovaná na maloobchodní prodej italských potravinářských specialit (olivový olej, zavařeniny a víno) a navrhování bytového nábytku, nabízí frančízu. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce francouzských specialit hl.distribuci
20070316562; Francouzská firma specializovaná na předvařená jídla a konzervované potraviny na bázi tradičních místních receptur jako jsou foie gras, paté, nakládaná kachna atd. hledá distributory a importéry. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce bylin a koření hledá distributory
20070312437; Turecký výrobce patentované směsi bylin a koření, určené k léčbě kuřácké závislosti, hledá distributory. Partneři budou pracovat jako obchodní zástupci Umut Grup ve svých domovských zemích. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Prodejce potravin hledá spolupráci
20070314511; Italská firma zaměřená na maloobchodní prodej italských potravinářských specialit (olivový olej, víno, zavařeniny atd.) a navrhování bytového nábytku hledá joint-venture. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme dodavatele potravin
Hledáme dodavatele čerstvých jablek, hroznů, čaje, kávy, potravinových doplňků, ovocných džusů v balení Tetrapack, vín, špaget, rajčatových past, rostlinného oleje. Komunikace v angličtině.
Hledáme VO s potravinami
Jsme dovozci a distributoři všech druhů potravinových výrobků. Hledáme dodavatele a exportéry následujícího: konzervované potraviny, olej na vaření, mléko, pivo, víno, lihoviny, nápoje, těstoviny, majonéza, rajský protlak, čerstvá jablka, čerstvé červené hrozny, ovocné šťávy, sušenky, atd, atd. Prosíme o zaslání nabídky s cenami. Komunikace v ...
Výrobce olivového oleje hledá obchodníky
20070212126; Italský výrobce extra panenského olivového oleje hledá obchodní zprostředkovatele. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme pravidelné dodávky máku a kmínu
Společnost Bestberry s.r.o se sídlem v Praze jejíž hlavní činností je nákup a prodej suroviny suché plody ze zahraničí má zájem o dlouhodobou spolupráci s pěstiteli a prodejci máku. Odbyt cca 100 t měsíčně. Zároveň máme zájem o kmín.
Výrobce medu a džemů hledá obchodníky
20070207092; Řecká firma specializovaná na výrobu medu a džemů a zpracování-konzervování ovoce hledá obchodní zprostředkovatele. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce sojových produktů hledá obch.spolupr.
200714233; Litevský producent geneticky nemodifikovaných sojových výrobků hledá obchodní zprostředkovatele, marketing / propagaci a výzkum & vývoj. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme obch. spolupráci v potravinářství
200714111; Německá firma, zabývající se importem a distribucí aditiv pro potravinářský průmysl a surovin pro kosmetiku a farmak, hledá obchodní smlouvy s výrobci z EU. Německý dodavatel surovin a ingrediencí pro potravinářství, kosmetiku a léčiv, pracující jako obchodní zástupce pro přední výrobce v rámci Evropské unie, hledá obchodní spolupráci ...
Poptáváme přídavné směsi do potravin
Poptávám prodejce, výrobce přídavných směsí do potravin(polotovary,bramborové krekry, bramborové kaše ze škrobu) v ČR. Kontakt pouze telefonicky.