Poskytování stravování v provozní budově ND, Anenské nám. 2, Praha 1
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je poskytování stravovacích služeb v provozní budově ND, Anenské nám.2, Praha 1. Předmět plnění je podrobně vymezen podmínkami v textové části zadávací dokumentace.
Stravování v resortu MO v r. 2011-2015
Poskytování služby stravování u útvarů a zařízení v rezortu MO v r. 2011 - 2015
Poptáváme použitý rostlinný olej
Poptávám rostlinný olej použitý.
Poptáváme plavbu parníkem, 300 osob
Poptáváme plavbu parníkem (Praha) miminálně pro 300 osob s rautem. Nutná možnost hudebního vystoupení + moderátor (zajistíme sami), termín 13. 5. 2010.
Poptávám dodavatele hotových jídel
Hledám dodavatele hotových jídel v Plzni, který by byl schopen každý den od pondělí do čtvrtka zajistit několik desítek porcí. Platba při dodání, dlouhodobá spolupráce.
Poptávám dodávku jídel
Hledám firmu, která zajistí přípravu jídla pro domácnost o vánocích nebo dodá hotové pokrmy v Praze
Poptávám cukrářskou výrobu
Poptávám výrobu dortu 3D ve tvaru plachetnice dle fota
Poptáváme prostory pro oslavu v Praze
HLEDÁME PROSTOR V PRAZE PRO KONÁNÍ RODINNÉ OSLAVY PRO CCA 40-50 OSOB. TERMÍN: prosinec 2009 POŽADAVEK: kuchyňka a sociální zařízení Zn.: vlastní jídlo i pití
Poptávám rozvoz obědů pro seniory
Poptávám rozvoz obědů do domácností pro seniory na Opavsku
Poptáváme dodávku obědů
Potřebuji jídelnu s rozvozem obědů v okrese Kroměříž /cena do 50Kč za oběd/. Děkuji.
Poptávám dodavatele chlazených jídel
Poptávám dodavatele hotových chlazených jídel (polévky, hlavní jídla, saláty, sladká jídla) s trvanlivostí min. 5 dnů .Jídla jsou určena pro zaměstnance firmy. Dlouhodobá spolupráce. Odběr: 40 až 60 ks týdně.
Poptáváme zajištění svatby
Poptáváme zajištění svatby v září 2010. Svatba by se měla konat ve Znojmě či okolí, svatebčanů bude zhruba 30 - 35. Vyžadujeme zajištění pohostinství, ubytování na 1 noc, doprovodný program originálního zaměření (ne jen hostina a hudba), originalitě a nápadům meze neklademe, fotografování.
Poptávám cateringové služby
Poptávám cateringové služby.
Poptáváme dovoz obědů pro seniory
Poptáváme dovoz obědů pro seniory do domu v období prázdnin.
Poptávám dodávku lahůdek
Mám zájem o malé pohoštění pro 25 novinářů, mám zájem o malé chlebíčky, jednohubky a podobně nic více max. 2 druhy od každého 50 ks.Prosím cenové nabídky.
Poptáváme gastro služby
Dobrý den, hledám firmu která předpeče nebo upeče sele na oslavu, nejlépe v okolí Ostravy. Děkují Suder Petr
Poptáváme dodávku obědů pro MŠ
Dobrý den, potřebovali bychom firmu, která by nám dodávala obědy pro děti do malé soukromé školky v Jihlavě.Děkuji Zábojová
Poptáváme dodavatele hotových jídel
Hledáme dodavatele hotových jídel (obědy, večeře) pro Letní tábor v Železné u Berouna. Termín: 13.-24.07.2009, cca 35 porcí 2x denně. - Kontakt: mirek.vels@kinoaero.cz, t. 774568015.
Poptáváme rozvoz jídla v Olomouci
Poptávám rozvoz zdravé stravy pro redukční dietu v Olomouci - pro jednu osobu, dlouhodobě, pravidelně
Poptáváme výrobnu lahůdek
Hledám výrobnu chlebíčků /lahůdek/ v okolí Neratovic pro pravidelný odběr do obchodu. Děkuji. Procházka
Poptávám cateringové služby
Poptáváme vhodného dodavatele pro zajištění rautu v Táboře. Termín: není upřesněn, orientačně ve druhé 1/2 října 2008, počet osob cca 20. Požadavky na zajištění: - raut ve složení: uzeninová mísa, sýrová mísa, ovoce, zelenina, pečivo, káva, čaj, nealko (minerální voda, džus) - zapůjčení nádobí - talíře, příbory, šálky s podšálky, sklenice na ...
Sháním hudební produkci na svatbu
Sháním keyboardistu na svatbu, který/á umí zazpívat, udělat zábavu a svatbu moderovat. Svatba bude 4.10. 2008, 15.00-20.00 hod, v hostinci poblíž Kuřimi.
Poptáváme ubytování pro 70 osob
Na termín 3.-4.10.2008 poptáváme pro skupinu cca 60-70 osob: - ubytování z 3. na 4.10. - přednáškový sál po celou dobu pobytu. V pátek, 3. října: - oběd, coffee breaky, večerě - návšteva blízkého vinného sklípku: degustace, posezení a konzumace sudové víno a pravý moravský burčák! V sobotu, 4. října: - snídaně, coffee breaky, ...
Poptáváme hudební produkci pro svatbu
Sháníme skupinu, kapelu nabo Dj na svatební hostinu. Svatba se konná 8.8.08 v Liberci ve Vratislavicích v restauraci Mojžíšův pramen. Požadujeme hudbu v kategorii 60léta až do součastnosti pro cca 40 lidí. Cena dohodou.
Poptáváme zajištění rautu pro 250 osob
Poptávám zajištění rautu pro 250 osob, dodání kompletního inventáře, kompletně vyškoleného personálu s praxí na rautech, dopravy atd. Termín dodávky / zhotovení: 8.2.2008 Konkrétně poptávám následující menu (v případě nutnosti možno změny za podobný produkt): Káva, voda, pivo, víno bude zajištěno od partnerů akce. Nutno k tomu dodat ...