Poptáváme zakázkovou výrobu součástek
Poptáváme kompletní výrobu rotačních součástek.Cenu požadujeme včetně materiálu,konzervace,balení a dopravy.Nabídky posílejte nejpozději do pátku 27.3.2009.Výkresy zašleme na požádání.
Poptávám elektromateriál
zařivkova patice typ 345 8201 ,typ 110
Poptáváme výrobu rotačních součástek
Poptáváme výrobu ocelových rotačních součástek.Cena musí být včetně materiálu,konzervace,balení a dopravy.Nabídky zasílejte nejpozději do 12.3.2009.Výsledná cena musí být uvedena v eurech. Počty kusů zašleme na vyžádání.
Poptáváme výrobu kovových součástek
Hledáme dodavatele na výrobu dlouhých tenkých součástek. Výkresy zašlu na požádání.
Poptáváme nádobu na vodu, nerez, plast
Poptáváme hranatou plastovou nebo nerezovou nádobu na vodu. Orientační rozměr 1000 x1000x 600 mm. Jedna strana o rozměru 1000 x600 mm může být otevřená. Nádoba bude sloužit na teplou užitkovou vodu do 70 st. C. Děkujeme za nabídku.
Poptávám dodávku prosklených dveří
Poptávka na výrobu, dodávku a montáž kovových prosklených dveří - vstup do bytového domu, se zabudováním poštovních schránek se šikmým sklonem, s provedením zednického zapravení v úpravě antivandal. Rozměr 1670 x 2140 cm.
Poptávám korbu na vůz Tatra, 3 sklápěcí
Potřeboval bych zjistit cenu třísklapěcí korby na Tatru. Předem díky.
Poptáváme schránkové boxy, 44 ks
Hledáme firmu, která nám dodá i s montáží nové schránkové boxy do bytového domu ve Zlíně. Jedná se o 44 schránek v sestavách po 6 či 8 ks zazděných ve vestibulu.
Poptáváme silniční svodidla
Poptáváme výrobce a dodavatele svodidel.
Poptáváme pozinkované trubky
Poptáváme pozinkované trubky, o velikosti 1 coul, bez závitu, síla do 3mm. Množství do 500 m. Zlínský kraj a severní Morava.
Poptávám kalkulaci na kovové tabulky
Poptávám návrh ceny na 1ks dvoubarevné kovové tabulky číslované 001-400 (celkem 400ks) rozměru 120x75mm.Podklad.barva bílá nebo žlutá,číslice modré nebo černé.
Poptáváme protektorovací lisy
Poptávám protektorovací lis MW 35 SIO (výroba v Dánsku).
Poptávám zouvačku pneumatik
Koupím zouvačku pneumatik na osobní automobil