Poptávám reklamní ceduli
Dobrý den, poptávám ceduli s nápisem: "Tady je Kolinovo" s obrázkem, který posílám. Desing nechám na vás, jedná se o dárek k narozeninám pro muže. Délka cedule 60-80cm, výška 20-35cm. Zašlete mi prosím cenu a zda-li by byla cedule doručena do 24.4.2015. Děkuji za nabídku. Brancuzký.
IPRM DOPRAVA II. - informační systém veřejné dopravy
Jedná se o realizaci informačního systému veřejné dopravy na tramvajové trase linky č. 2 včetně přilehlých zastávkových uzlů MHD a přednádražních prostor v Mostě. Informační systému bude zahrnovat informace pro cestující týkající se MHD (autobusy, tramvaje) a linkových spojů soukromých dopravců.
Poptávám kovovou kari síť
Dobrý den, poptávám kovovou kari síť, průměr z hladké kulatiny 8mm, rozměr oka 10x10mm. Celkový rozměr 2x3m. Jaká je cena a dodací podmínky? Děkuji.
Poptávám příslušenství k sušáku na prádlo IDEÁL
Prosím o zaslání ceny na stropní tyč sušáku IDEÁL, došlo k prověšení tyčí. Děkuji.
Vytvoření interiéru ubytovacích kapacit pro ubytování seniorů - Konstrukční materiály a kování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plošných konstrukčních materiálů, hran, nábytkového kování a masívního dřeva pro výrobu nábytku. Součástí dodávky je i doprava na místo určení.
Dodávky nerezových pásků a upínacích spon
Předmětem veřejné zakázky je smluvní zajištění dodávek nerezových pásků a upínacích spon s vybraným uchazečem pro plánované investiční akce, plánované opravy a zajištění odstranění havarijního stavu nerezových pásků a upínacích spon zajišťující bezpečné a spolehlivé provozování zařízení distribuční soustavy pro období 03/2016 – 02/2020. S ohledem ...
Poptávám výrobu pletiva
Poptávám výrobu pletiva.
IPRM Doprava II. - informační systém veřejné dopravy
Jedná se o realizaci informačního systému veřejné dopravy na tramvajové trase linky č. 2 včetně přilehlých zastávkových uzlů MHD a přednádražních prostor v Mostě. Informační systému bude zahrnovat informace pro cestující týkající se MHD (autobusy, tramvaje) a linkových spojů soukromých dopravců.
Poptávám dodavatele gabionových sítí
Poptávám dodavatele gabionových sítí-košů pro stavbu gabionového plotu v Ostravě.
Poptávám dveřní kování
Prosím o cenovou nabídku na klikovou sadu, objekt klika-klika, bílá 45mm bez překrytí FAB, tl.křídla 70mm a samozavírač Schuring na prosklené plastové dveře, děkuji.
Rámcová smlouva – spojovací a upevňovací materiál pro železniční svršek
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spojovacího a upevňovacího materiálu pro železniční svršek pro zabezpečení provozuschopnosti dopravní cesty, a to do míst dodání na území České republiky
I/11 Čenkovice - Suchý Vrch, OŽK
Obnova živičného krytu v úseku km 120,443 – 124,481 (délka 4,036 km), dle PDPS, vypracované firmou STRADA Hradec Králové. V úseku č. I. Km 0,000 - 1,403 (křiž. směr Čenkovice - Orličky) bude oprava provedena celoplošným odfrézováním degradované obrusné a ložné vrstvy v tl. 100 mm, poté budou provedeny opravy poruch zasahujících do podkladních ...
Informačný systém pre NKP BH
Predmetom tejto zákazky je výroba, dodanie a montáž informačného systému pre interiér Paláca Bratislavského hradu (ďalej len interiérový informačný systém) a výroba, dodanie a montáž informačného systému pre exteriér areálu Národnej kultúrnej pamiatky Bratislavský hrad (ďalej len exteriérový informačný systém), ktorých primárnym účelom je ...
Dodanie materiálu na označovanie chránených území
Predmetom zákazky dodanie materiálu na označovanie chránených území. Dodávka zahŕňa drevené hranoly z tvrdého dreva rôznych rozmerov v celkovom množstve 3 257 kusov, kovové osadzovacie konzoly v množstve 653 ks a kovové tabule rôznych rozmerov v množstve 3 653 kusov.
Cestné smerové stĺpiky
Predmetom zákazky je dodávať priebežne, podľa potreby verejného obstarávateľa tovar cestné smerové stĺpiky, plastové pätky a zvodidlové odrazníky, s naložením tovaru na dopravné prostriedky a s vyložením tovaru z dopravných prostriedkov, s dovozom tovaru na miesta určenia, na jednotlivé adresy závodov verejného obstarávateľa. Priebežne tiež ...
Poptávám klíč pro dálkové ovládání vozu zn. Renault Laguna
Dobrý den, poptávám klíč na dálkové ovládání /otvírání dveří/ os. auto Renault Laguna.
Dodávka cestných smerových stĺpikov
Predmetom zákazky je dodanie nových cestných smerových stĺpikov (plastový kompaktný a plastový flexibilný) a nových zvodidlových odrážačov na oceľové a betónové zvodidlá pre Správu a údržbu ciest Trnavského samosprávneho kraja. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 - Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Zvislé dopravné značenie (ZDZ)-dopravné zábrany a zariadenia (DZ)
Predmetom zákazky je oprava, dodávka, montáž a demontáž zvislých dopravných značiek (ZDZ), zábran, zariadení a príslušenstva (DZ), montážne, zváračské a iné práce (ďalej stavebné práce) súvisiace s dopravným značením a zariadeniami pre potreby Mesta Martin. Oprava dopravného značenia pozostáva z odstránenia a likvidácie starého ZDZ a DZ vrátane ...
Výzva k podání nabídek č. 1/2015  - Dodávky lesnických pletiv a souvisejícího sortimentu (DNS)
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky drátěných pletiv (uzlových, zahradních a oborních) pro potřeby OJ zadavatele. Podrobnosti budou specifikovány ve Výzvě k podání nabídek č. 1/2015 - Dodávky lesnických pletiv a souvisejícího sortimentu (DNS).
Zvislé dopravné značenie s príslušenstvom
Dodanie zvislého dopravného značenia, vrátane nosičov, spojovacieho materiálu, dopravných zariadení a príslušenstva podľa určenia a potrieb verejného obstarávateľa vrátane dopravy do sídla jednotlivých oblastí verejného obstarávateľa v rámci Prešovského samosprávneho kraja, v rozsahu podľa špecifikácie určenej v súťažných podkladoch, v súlade s ...
Unifikácia železničných priecestí na cestách I. triedy
Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na úrovňových železničných priecestiach lokalizovaných na cestách I. triedy, v rámci ktorých je navrhovaná výmena a doplnenie zvislého dopravného značenia, úprava vodorovného značenia, inštalácia LED solárnych dopravných gombíkov a výmena asfaltového krytu na vybraných priecestiach.
Komponenty modulárního hliníkového konstrukčního systému
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stavebnicového systému přesných extrudovaných hliníkových profilů včetně spojovacího materiálu, adaptorů a dalšího příslušenství v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Smaltování obrazu, Německo
Hledáme firmu na plechové štítky, tabule, která může smaltovat náš obraz. Požadovaná velikost by byla 100cm x 60cm.
Podpora veřejné dopravy
Hlavním cílem (předmětem) veřejné zakázky je efektivnější řízení dopravy ve městě - zajištění zvýšení plynulosti a bezpečnosti provozu při současné preferenci městské hromadné dopravy, která je přívětivější k životnímu prostředí. Veřejná zakázka je součástí projektu řešícího inteligentní dopravní systémy a skládá se z několika oblastí plnění: – ...
Komponenty modulárního hliníkového konstrukčního systému
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stavebnicového systému přesných extrudovaných hliníkových profilů včetně spojovacího materiálu, adaptorů a dalšího příslušenství v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.