Infuzní roztok aminokyselin k parenterální výživě z ATC skupiny B05XB02 - Dipeptiven
Dodávky infuzního roztoku aminokyselin k parenterální výživě z ATC skupiny B05XB02 - Dipeptiven - pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle požadavků zadavatele uvedených zadávací dokumentaci. Dodávky budou probíhat na základě dílčích objednávek zadavatele.
Infuzní roztoky z ATC skupiny B05BC01 - Mannitol
Dodávky infuzních roztoků z ATC skupiny B05BC01 - Mannitol - pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle požadavků zadavatele uvedených zadávací dokumentaci. Dodávky budou probíhat na základě dílčích objednávek zadavatele.
Infuzní roztok elektrolytu z ATC skupiny B05BB01 - Ringerfundin
Dodávky infuzního roztoku elektrolytu z ATC skupiny B05BB01 - Ringerfundin - pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle požadavků zadavatele uvedených zadávací dokumentaci. Dodávky budou probíhat na základě dílčích objednávek zadavatele.
Základní infuzní roztoky v PVC vacích z ATC skupiny B05BB01
Dodávky základních infuzních roztoků v PVC vacích z ATC skupiny B05BB01 pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle požadavků zadavatele uvedených zadávací dokumentaci. Dodávky budou probíhat na základě dílčích objednávek zadavatele.
Základní infuzní roztoky v PVC vacích z ATC skupiny B05BB01
Dodávky základních infuzních roztoků v PVC vacích z ATC skupiny B05BB01 pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle požadavků zadavatele uvedených zadávací dokumentaci. Dodávky budou probíhat na základě dílčích objednávek zadavatele.
Základní infuzní roztoky v PE lahvích z ATC skupiny B05BB01
Dodávky základních infuzních roztoků v PE lahvích z ATC skupiny B05BB01 pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle požadavků zadavatele uvedených zadávací dokumentaci. Dodávky budou probíhat na základě dílčích objednávek zadavatele.
Dodávky léčiv
Dodávky léčiv, tj. hromadně vyráběné léčivé přípravky (HVLP), infuze a individuálně vyráběné léčivé přípravky (IVLP) v pravidelných intervalech a na základě náhlých a nenadálých požadavků zadavatele.
Poptávám japonské náplasti DetoxiPan
Sháním náplasti Detoxipan.
Dodávka léků
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné opakované dodávky léčivých přípravků na základě aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek.
Poptávám přípravek Myco-Decidin
Poptávám Myco-Decidin 1*25ml roztok na kožní problémy.
Léčivé přípravky
Dodávky léčivých přípravků pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle jednotlivých částí veřejné zakázky a dle požadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci. Veřejná zakázka je rozdělena na 6 části.
Poptávám přípravek Bio Repel
Poptávám BIO REPEL proti plísní na zdi.
Poptávám vitaminový přípravek B17
Dobrý den, je možné sehnat čistý vitamínový přípravek B17? Děkuji za odpovědˇ.
Dodávka vitamínových přípravků
Předmětem zakázky je dodávka vitaminových přípravků – doplňků stravy, a vitaminových balíčků, které budou poskytovány pojištěncům ČPZP v rámci realizace preventivních programů ČPZP a zlepšené zdravotní péče o své pojištěnce.
Průběžné dodávky léčiv - antianemik.
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky léčivých přípravků ve specifikaci a množství dle jednotlivých příloh a zadávací dokumentace, smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou. Předpokládané celkové roční množství je 15100000 injekčních stříkaček/rok.
Poptávám dodavatele parfémů
Sháním dodavatele, toaletních vod parfemovaných vod a parfémů.
Hledáme dodavatele parfémů
Hledáme výrobce ( dodavatele ) parfémů.
Poptávám pedikurní a manikurní zboží
Hledám dodavatele pedikurního zboží, čepelek, koupelové soli a přípravky pro manikuru.Žádám o nejlevnějšího dodavatele. Děkuji.
Poptávám produkty z Aloe Vera
Hledáme pěstitele (výrobce, dodavatele) ALOE VERA a produktů z ALOE VERA ( gely, štávy, krémy a pod.).
Poptávám toaletní papír
Dobrý den, poptáváme levný toaletní papír, recyklovaný, jedná se z počátku o kamion měsíčně. děkuji za nabídky.
Poptávám čínský kosmetický výrobek
Kde bych sehnala Bio-gold Pearl Gel, Xishimei, kosmetický výrobek z Číny? Možnost zaslání i na dobírku.
Sháním VO s přípravky na ničení hlodavců
Poptávám firmy, které se zabývají velkoobchodem, či distribucí jedu na hlodavce (myši a krysy).
Poptáváme výrobu papírových ručníků
Dobrý den, prosím vyrábíte papírové ručníky skládané do zásobníků o šířce 22-23cm?
Poptáváme zboží pro maloobchod
Sháním VO k dodávání zboží do maloobchodu: potravinové doplňky, vitamíny, masti, tinktury, přírodní kosmetika, mýdla, masážní oleje a gely, alternativní výrobky, čaje, káva, koření a jiný sortiment. Celá ČR.
Poptáváme zdravot. produkt pro distribuci
Zdravotnická společnost Atlas Trade s.r.o. hledá nový produkt v oblasti zdravotnictví pro distribuci na českem trhu nebo výhradním dovozu. Jsme distribuční společnost s zaběhlou síti obchodních zástupců. Kontakt na nás: atlas.trade@mail.ru, +420 777 703502, Geram Durgarian.