Poptávám chlorid hořečnatý v lékárenské kvalitě a zinek
Dobrý den, hledám chlorid hořečnatý v lékárenské kvalitě a zinek pro vnitřní užití.
Tlakové láhve obsahující léčivý přípravek INOMAX 400 ppm mol/mol/inh.gas
Dodávky tlakových láhvích obsahující léčivý přípavek INOMAX 400 ppm mol/mol inh. gas pro Lékárnu FN Ostrava.
Poptávám německý prací prášek
Kvalitní prací prášek na bílé a barevné prádlo z Německa.
Čistící a dezinfekční prostředky
Předmětem veřejné zakázky označené „Čistící a dezinfekční prostředky“ jsou průběžné, opakované dodávky zdravotnického a nezdravotnického materiálu – čistících a dezinfekčních prostředků - na základě aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek.
Dodávky hygienických a čistících prostředků pro Ostravskou univerzitu v Ostravě
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky hygienických a čistících prostředků (čistících prostředků, čpavkových a žíravých čistících prostředků, osvěžovačů vzduchu, čistících past a prášků, toaletního papíru, hygienických kapesníků, papírových ručních utěrek, papírových ubrousků apod.) pro Ostravskou univerzitu v Ostravě na základě rámcové smlouvy ...
Šicí materiál
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné opakované dodávky zdravotnického materiálu – materiálu pro šití - na základě aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek.
Dodávky léčiv
Dodávky léčiv, tj. hromadně vyráběných léčivých přípravků (HVLP), infuzí a individuálně vyráběných léčivých přípravků (IVLP), v pravidelných intervalech a na základě náhlých a nenadálých požadavků zadavatele.
Inkontinenční prostředky
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné opakované dodávky inkontinenčních prostředků na základě aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek.
Komunitní centrum Ostrava - volný interiér
Dodávka volného interiéru pro novostavbu Komunitního centra, která bude provedena v rozsahu projektové dokumentace stavby „Komunitní centrum Ostrava“ arch. č. 09-066-6/B/Z01 zpracované společností OSA projekt s.r.o.
Základní infuzní roztoky v PE lahvích z ATC skupiny B05BB01
Dodávky základních infuzních roztoků v PE lahvích z ATC skupiny B05BB01 pro Lékárnu FN Ostrava na základě dílčích objednávek.
Dodávka vitamínových přípravků
Předmětem zakázky je dodávka vitaminových přípravků – doplňků stravy, a vitaminových balíčků, které budou poskytovány pojištěncům ČPZP v rámci realizace preventivních programů ČPZP a zlepšené zdravotní péče o své pojištěnce.
Léčivé přípravky
Dodávky léčivých přípravků pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle jednotlivých částí veřejné zakázky a dle požadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci. Veřejná zakázka je rozdělena na 6 části.
Poptávám potřeby pro vizážisty a typologii
Barevné šátky a kartičky pro barevnou typologii, přístroje do vizáž.salonu, zařízení, dekorativní kosmetiku, prostě vše k provozování vizážistického salonu
Základní infuzní roztoky v PVC vacích z ATC skupiny B05BB01
Dodávky základních infuzních roztoků v PVC vacích z ATC skupiny B05BB01 pro Lékárnu FN Ostrava.
Základní infuzní roztoky ve skleněných lahvích z ATC skupiny B05BB01
Dodávky základních infuzních roztoků ve skleněných lahvích z ATC skupiny B05BB01 pro Lékárnu FN Ostrava.
Infuzní roztok elektrolytu z ATC skupiny B05BB01 - Plasmalyte
Dodávky infuzního roztoku elektrolytu z ATC skupiny B05BB01 - Plasmalyte - pro Lékárnu FN Ostrava.
Infuzní roztok aminokyselin k parenterální výživě z ATC skupiny B05XB02 - Dipeptiven
Dodávky infuzního roztoku aminokyselin k parenterální výživě z ATC skupiny B05XB02 - Dipeptiven - pro Lékárnu FN Ostrava.
Infuzní roztoky z ATC skupiny B05BC01 - Mannitol
Dodávky infuzního roztoku z ATC skupiny B05BC01 - Mannitol - pro Lékárnu FN Ostrava.
Infuzní roztok elektrolytu z ATC skupiny B05BB01 - Ringerfundin
Dodávky infuzního roztoku elektrolytu z ATC skupiny B05BB01 - Ringerfundin - pro Lékárnu FN Ostrava.
Inkontinenční prostředky
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné opakované dodávky inkontinenčních prostředků na základě aktuální potřeby zadavatele a jeho jednotlivých objednávek.
Základní infuzní roztoky v PE lahvích z ATC skupiny B05BB01
Dodávky základních infuzních roztoků v PE lahvích z ATC skupiny B05BB01 pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle požadavků zadavatele uvedených zadávací dokumentaci. Dodávky budou probíhat na základě dílčích objednávek zadavatele. Zadavatel na základě dodatečných informací rozšiřuje položky předmětu plnění.
Základní infuzní roztoky ve skleněných lahvích z ATC skupiny B05BB01
Dodávky základních infuzních roztoků ve skleněných lahvích z ATC skupiny B05BB01 pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle požadavků zadavatele uvedených zadávací dokumentaci. Dodávky budou probíhat na základě dílčích objednávek zadavatele. Zadavatel dodatečnými informacemi upravuje položky předmětu plnění.
Základní infuzní roztoky v PE lahvích z ATC skupiny B05BB01
Dodávky základních infuzních roztoků v PE lahvích z ATC skupiny B05BB01 pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle požadavků zadavatele uvedených zadávací dokumentaci. Dodávky budou probíhat na základě dílčích objednávek zadavatele.
Infuzní roztok elektrolytu z ATC skupiny B05BB01 - Plasmalyte
Dodávky infuzního roztoku elektrolytu z ATC skupiny B05BB01 - Plasmalyte - pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle požadavků zadavatele uvedených zadávací dokumentaci. Dodávky budou probíhat na základě dílčích objednávek zadavatele.
Základní infuzní roztoky ve skleněných lahvích z ATC skupiny B05BB01
Dodávky základních infuzních roztoků ve skleněných lahvích z ATC skupiny B05BB01 pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle požadavků zadavatele uvedených zadávací dokumentaci. Dodávky budou probíhat na základě dílčích objednávek zadavatele.